דרוש: רעיון לנקמה

d@r121

New member
דרוש: רעיון לנקמה

אז לאחר שאחי מכר אותי תמורת חופן הערכה ומעט מזומנים מוצא אני לנכון לנקום בו בצורה כזו שהוא לא ידע מאיפה זה יבוא לו אז אנא מכם מבלי קשקושים סטייל "המשפחה זה הכי חשוב"...וכו´ רעיונות טובים אם אפשר ותזכרו כמה שיותר אכזרי יותר טוב נ.ב חולית חיסול
לא יעזור.... כבר ניסיתי

את כל הסיפור

על פרטיו המלוכלכים והעקובים מדם, בבקשה. רק אז נוכל לגבש אסטרטגיית נקמה ראויה לשמה וזדונית מאין כמוה.

d@r121

New member
הכל החל...

הכל החל מהדיון השבועי על כמות המוזמנים שיוענקו לצורר הקטן כמובן שדיון זה סופו להגמר בבכי רע במיוחד שדואגים לערב את אחותי ואותי אז זה החל מבקטן, הוא יורד עליי ועל חבריי אני מחזיר לו בעקיצות על החברים שלו הוא בממשיך בהלשנות "בטעות" על גלישתי באינטנרנט אחה"צ (יותר יקר...) אני נכנס בו על תנעותיו המשונות ואז מגיע המפץ הגדול הוא מתחיל לפלוט על כל הדברים שהוא גילה אצלי במחשב... (הכחשה גורפת מצידי) על כל מיני שטיקים שמצא מתחת למיטה שלי.. (עשה עבודת חיטוט מעולה) ואז אמי כפולנייה ידועה מתחילה לשבת על המצפון כשהיא אומרת את המפשט המפורסם "פגעת בי... הפרת את האמון בנינו וכו´..." אני מתכוון לנקום ויהי מה

אז מדוע נקמה?

שהרי ידוע שקרב גורר קרב, נקמה גוררת נקמה, ואין סוף למלחמה? האם שקלת מדיניות התחנפות, שוחד וטובות הנאה, על מנת לסתום לשרץ הקטן את הפה? או שמא כלילתו במעשים פליליים אחרים, דבר שימנע ממנו לרוץ לאמא, מהידיעה הברורה שגם אשמתו תיחשף? ועל איזה גיל מדובר? (חישוב מהיר בראש, הוצאת שורש מגילך הצעיר גם הוא, מביא אותי למסקנה שמדובר בילד בן 4).

דן צ

New member
אמרתי לך כבר אלף פעם

הנשק הטוב ביותר הוא ...........הפלאפון של טאז

taz512

New member
ואני כבר אמרתי לך 1879 פעמים

אתה מת!!!!!!!!!!!!!!! תפסיק לצחוק על הלבנה שלי. וד"א יום ראשון אני מקבל סטאר טק, אז כמו שאפי אומרת, תקפוץ לי!!!!!!!!!! טאז, השד והקפיצות

d@r121

New member
חצי../images/Emo32.gif צר לי להעליב אותך טאז

אבל מכל המכשירים שסלקום הכניסה לאחרונה לשוק לקחת את הסטאר טק המיושן הזה
ומילא זה אתה יודע איזה קשה יהיה לך להתרגל מהממשק הנוח של נוקיה לממשק (המחורבן יש לומר) הקשה של מוטורולה
לך אליהם בטוח יש לך וותק שם... נ.ב עוד רעיונות

taz512

New member
כמה דברים

דבר ראשון פלאפון בחינם מהעבודה, לוקחים לא שואלים שאלות. כל דבר עדיף על הלבנה שלי. ואני מסתדר עם הסטאר טק המדובר. תשמע אני רק צריך שהוא יקלוט ושלא תיגמר לו הבטריה אחרי שתיים וחצי דקות, את זה הסטאר טק מבצע. ועכשיו לא יוכלו לצחוק אלי יותר. טאז, השד והפלאפון

d@r121

New member
עוד קצת מידע על הצורר

אפי שחכת להוסיף 10 בחישובך זה א. ב. הבן אדם חטטן ממעלה ראשונה (אם צריכים לשלוח מישהו שיבדוק את כל הטילים של סאדם ידידנו הוא מתאים למטרה) ויש לו זיכרון מעולה הבעיה מתחילה כאשר אתם נכנסים אליו לחדר הוא מתחיל להשתולל כאילו אין מחר אבל מה להכנס לחדרים של אחרים.... זה כן.... וטאז... בהצלחה עם הסטארטק החדש....

De-Panther

New member
תבקש מנעול לחדר תגיד שאתה לא רוצה..

שיכנסו לך לחדר כי הוא בודק דברים אישיים אני ככה עשיתי ועכשיו לא נכנסים לי ילדים מעצבנים לחדר... וגם כל הדברים האישיים שלי מוגנים... והטריק הוא לחכות שהוא לא יהיה בבית ואז להכנס לשם... ואל תתן להורים לרקוד על המצפון ובקשר לנקמה?? הוווווו האם חשבת על להחביא לו בחדר משהו כמו סיגריות ולאמר להורים להכנס לבדוק אם יש שם משהו כזה?? זה דיי יפחיד את ההורים אני מאוד בטוח...

maayan15

New member
הרעיון הזה מוצא חן בעיניי...

אבל סיגריות ממש ממש ממש יסבכו אותו (אותי הם היו מסבכות..)....אולי תלך על משהו יותר עדין כמו..אמ...בקבוק טקילה חצי ריק מתחת למיטה?...או כמה חוברת של פלייבוי(או משו בסגנון)?....אני בטוחה שזה לא ייעצבן את ההורים אלא יגרום לילד לשבת בהרצאה חינוכית על גוף האישה מצד הורייך שזה אחד הדבירים היותר מביכים שיכולים לקרות למישהו...

WarFight

New member
רעיון גדול לנקמה המותוקה:

תשים חפיסת קונדומים שכאשר אמא שלך תסדר את החדר שלו או מיטה שלו היא תגלה את זה:)))) וכמו כןפלייבוי וגם!! בובת מין אם אפשר:) הלך עליו אם אמא תראה את זה הוא יהיה ממש נבוך! חבל על הזמן ולא יתעסק עם הדברים שלך:)

daniela82

New member
למניעת חדירות נוספות

כשאחי הקטן או הגדול נוגע לי בדברים (לאחר שהזהרתי אותם לא לגעת) אני נוקטת בטקטיקה פשוטה מאוד והיא לפוצף להם תצורה. הכי פשוט והכי קל וכמו כן הם גם ימנעו לעשות זאת עוד מחמת הפחד. עכשיו בקשר לזה שלהם ילכו ויגידו להורים "היא הרביצה לי!" תענה שהם נגעו לי בדברים ושכבר הזהרת אותם והם לא שמעו אז בעיה שלהם! הקיצר השלטת טרור על הממזר הפיתרון האולמטיבי

משהו שאני לא הייתי סולחת עליו בקלות

כדאי לעבור על האלבומים המשפחתיים. בטוח תמצא שם תמונות החושפות את ישבנו של אחיך. תוכל לפרסם תמונה זו באתר :www.hevre.co.il כמובן בצירוף שמו של אחיך

מיטללל

New member
ואחרי שתנקום בו

הוא ינקום בך.. אתה תנקום בו... הוא ינקום בך.. ובדרך אתם תשגעו את ההורים שלך. לא חבל? לא עדיף בכל זאת לנסות להגיע לאיזשהי הבנה איתו? קודם כל לנעול את החדר שלך. זה מה שאני עושה. אז נכון שהיה יותר נחמד אם אחותי הייתה קולטת שלחדר שלי לא נכנסים.. אבל זה קצת קשה לה. אז נועלים. למה להקשות? :) מעבר לכך, אתה והוא צריכים לדבר, ולהחליט שאת כל הבעיות שיש לכם אתם פותרים ביניכם. לא הולכים ומלשינים יותר להורים. באמת עברתם את הגיל. {ולאחר קביעה זאת, בני כמה אתם?} אז כן אתם אחים. אחים קטנים מעצבנים. אבל תתפלא איך אפשר "לאלף" אותם אם מתנהגים אליהם קצת יפה. תנסה. מניסיון זה עובד.

למעלה