דרוש רופא קבוע...

מיכל25אב

New member
דרוש רופא קבוע...

אז ככה:התחלתי את הטיפולים עם ד"ר בר חווה שאליו הגעתי אחרי המלצות...ולכן פניתי לבית החולים השרון...טוב אז השרון בשלבי איחוד עם בלינסון....בר חווה שהיה רופא טוב אך מאוד קורקטי השאיר אותי אחרי הטיפול האחרון עם אבחנה "מסתמנת בעית ביציות.."ופרוטוקול...אין מילים לתאר כמה אבודה הייתי.. חברה שלי הרגיעה אותי ונתנה לי את הטלפון של הרופא שלה ד"ר ווליוביץ..הוא מטפל פרטי בביתו בר"ג ונותן פרוטוקול ועוקב אחרי הטיפול....הוא מאוד נחמד...הייתי שמחה אם היה עונה לי יותר מדויק ולא מנסה ליפות דברים...אם היה קצת יותר עניני ...זה החלק הנוח, אך את הטיפולים מבצעים בשרון הרופאים שנשארו והוא בקשר טלפוני איתם...זה קצת פחות נוח..עשינו טיפול אחד בדרך הזו...ואני לא 100% שלמה עם הדרך הזו...מה דעתכם?

1יפעת

New member
מיכל, אני לא יודעת מאיזה אזור את

בארץ אבל יש בפורום רשימת רופאים ממולצים תחפשי בסרגל הכלים למעלה תעלי עוד פעם את השאלה והבנות יעזרו לך. אני מטופלת אצל רופא בת"א.

מיכל25אב

New member
תודה יפעת..זוג מקרית אונו מחפש רופא

צריכה עזרה....כפי שניתן להבין מהודעתי בתחילת השרשור...מי שיכול/ה לעזור...די דחוף..תןדה חבר´ה

נועם@בת

New member
יפעת התגובה שלך לא כל כך מתאימה ../images/Emo8.gif

מאחר ואינך מכירה את הרופא, תני לבנות שמכירות אותו להביע דעה. פשוט זה לא הוגן להגיד "לא משהו" על מישהו שאת בכלל לא מכירה. רופאים, כמו כל אדם זכאים להגנה על שמם הטוב (שלא נדבר על כך שעל פי החוק הם זכאים לתבוע מי שפגע בשמם
) נדמה לנו שהפורום זה חדר סגור, שרק אנחנו חברות הפורום נמצאות בו, וזה לא ככה. זה מקום פתוח ונראה לכל עין, וצריך להזהר בלשוננו.
נועם

mali28

New member
מיכל, גם אני הייתי מטופלת בשרון

המעבדה שם היא משהו שלא כדאי לפספס. יש להם הוכחות. אני אישית הייתי מטופלת אצל ד"ר אשכנזי ויש לי 2 ילדים מטיפולים אצלו, לעוד חברה מאזור הדרום שהמלצתי לה עליו, נולדו לפני 3 חודשים תאומים בן ובת, ויש לה עוד בת מטיפולים קודמים. אם הוא עדיין שם הייתי מאוד ממליצה לך לעבור אליו. מלי.

ד"ר בר-חוה הוא רופא מעולה !!!

חבל לא להמשיך איתו !!!! אז מה אם הוא קורקטי ??? עדיף "הצחוקים" של ד"ר ווליוביץ´ ? הוא יסודי ועניני ויודע את העבודה !!! יש לי 2 בנים בזכותו (גם לי יש בעית בייציות) אם לא הייתי מטופלת שלו אני לא מאמינה שהיו לי היום ילדים !!!! בנוסף לכך, המעבדה בהשרון היא מעולה !!! מיכל ואריאלה הן הכי טובות שאפשר לבקש. יש לך אוצר בידיים אל תזלזלי בזה . רק בהצלחה !!!

1ענתאב

New member
מצטרפת בחום להמלצה

ד"ר בר חווה רופא מעולה קורקטי בעל ידיי זהב מתוך ניסיון שני ילדים בבית חולים השרון

חן (*_*)

New member
מיכל, האם מדובר בטיפולי I.V.F ????

יש לי רעיון כלשהוא שיכול להיות טוב מאוד עבורך אם מעניין אותך, צרי איתי קשר במסר אישי.

למעלה