דרוש פתרון יצירתי:)

N o k i

New member
דרוש פתרון יצירתי:)

הצלחתי למצוא פתרון יצירתי כמעט לכל תחבולה של הגור שלי, אבל עם זה אני עדיין מתקשה: הוא מטפס על הרשת [יתושים] של החלון ומרחיב לה את החורים עד שהוא קורע אותה ממש. בהתחלה הנחתי מעין דיקט שהגיע עד לחצי חלון ונכנס אוויר מלמעלה, אבל עכשיו הוא קופץ מעליו. מה אפשר לעשות? שמעתי שיש כיסויים לציפורניים שאפשר לקנות. מה דעתכם על זה? זה יכול לעזור במקרה הזה? הם זה מציק להם? תודה!

guyRG

New member
פתרון

לתת לו להרוס את הרשת, ואחרי שימאס לו, להזמין תריסאי שיחליף רשת.. זה גם לא עולה הרבה
בשום פנים לא כיסויים !!!

N o k i

New member
כן...יכול להיות

שזה מה שאעשה בעיקרון אם זה היה הבית שלי, מצידי שהיה מחריב את הרשת באלפי צורות, אבל אני שוכרת :p בלילה חשבתי גם על עוד אופציה: אני אסלק את שבכת היתושים, וישארו רק תריסים. בגלל שהוא עלול לעבור דרכם, אני ארשת ברשת לולים ממתכת את מסגרת החלון המסורגת מבחוץ. מה דעתך? אגב, אשמח לשמוע למה כיסויי הציפורניים לא טובים. לחתולה של אחותי יש אז אני מסוקרנת.

כיסויי ציפורניים

לדעתי הכיסויים שעל הציפורניים לא נוחים לחתול(אני מדמיינת את עצמי עם ציפורניים מודבקות) ויש להם חיסרון בולט שהם נופלים כל פעם ולא מחזיקים מעמד.

dimitrygo

Active member
מנהל
רשת פלסטיק יותר חזקה ופחות צפופה מעל רשת

יתושים, אם אשפר רצוי ליצור מרווח קטן ביניהן.

לתת לו הרבה אוכל שישמין כשהם שמנים לא נוח להם לעלות על הרשת... גם לגזור ציפורנים גם כן עוזר אבל עוזר לזמן קצר עד שהן צומחות. כמו כן בעוד כמה שנים זה ימאס עליו , עובר עם הגיל.

N o k i

New member
אני ממש רוצה שיהיה חתול שמן

אבל באורח פלא הוא רק נהיה ארוך יותר ויותר- ואתלטי :D הוא שחור וממש דומה לפנתר

be_roo

New member
יש לי פתרון אבל הוא מצריך מעט השקעה

יש לנו חלון אחד שהחתולים מאוד אוהבים כי יש שם מקום לשכב ולהשקיף. כדי למנוע את הטיפוס על הרשת וקריעתה (והסיכון ליפול למטה 6 קומות) השגנו רשת מתכת, חתכנו אותה בגודל המתאים, ובעזרת סיליקון הדבקנו אותה למסגרת של רשת היתושים. לא הכי אסטתי אבל משיג את המטרה.

למעלה