דרוש עידוד ודחוף!

סוכותי

New member
דרוש עידוד ודחוף!

אז אנחנו כבר שבועיים וקצת מאושפזים בשניידר עם זונדה והסוף לא נראה באופק....... לאחר כמה ויכוחים ופוליטיקות פנימיות בין רופאים סוף סוף הוחלט שהפיץ פיץ בשל לגסטרוסטום, א-ב-ל אין תור לניתוח בזמן הקרוב, אז עד שהרופאים שלנו יצליחו ללחוץ על הגסטרו שידחפו לנו תור בזמן הקרוב אנחנו תקועים באשפוז, בנתיים התאום השני גדל לו אצל הסבתא ומפתח סימני מצוקה (לא מוכן להתקלח בלי אמא וכו') ואני מ-שת-ג-ע-ת מי שהיה מאושפז פעם במחלקות פנימיות יודע עד כמה הן מנוהלות בעצלתיים יכול לקחת חצי יום עד שרופא בכלל יסתכל עלינו וגם לצוות האחיות יש את כל הזמן שבעולם, וחוצמזה המחלקה מלאה זיהומים ואני מתה מפחד שידבק..... מישהו יכול לעשות בשבילי איזה קסם?!?

../images/Emo10.gifזה עצוב לי ברמה העקרונית

ועוד יותר עבורכם,כי למרות ההכרות הוירטואלית,אנחנו קצת מכירים...
למי שמסכן ככה תינוק קטן, מעמיס יותר על המחלקות ולא מתכנן את צעדיו באופן חכם יותר. אוף.
לחיזוק.

../images/Emo24.gif לצערי איני קוסמת אבל

תדרשו להשתחרר. אין שום הצדקה שבנך ישאר באישפוז עד הניתוח. הרי הגסטרוסטום אינו ניתוח חירום וכמו שהסתדר בלעדיו עד כה יוכל להסתדר בבית בלי זונדה עד לניתוח. חבל על כל המתחים שאתם והתאום שבבית עוברים. סכנת ההידבקות זועקת. מה גם שאיני מבינה מדוע במחלקה פנימית? איתן עבר את הניתוח והיה לפניו וביום שלאחריו בכירורגית ילדים (מחלקה יחסית בריאה יותר ממחלקה פנימית). אם תצטרכי טיפים לתפעול הגסטרו', חבישות וכו'- אשמח לסייע.

למעלה