דרוש עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דרוש עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי מספיק כסף כדי לקנות דיסק אני מתלבט בין one hot minute של הצ'לי פפרז לביןthe bendS של רדיוהד איזה שווה לי יותר ואני לא בטוח האם הם טובים כי לא שמעתי אף אחד מהם אז עזרה תתקבל בשמחה

On23

New member
שניהם מעולים

אני ממליץ לך על הבנדס של רדיוהד. ואם אתה רוצה לקנות אלבומים של הפפרז, אני ממליץ לך על החומר משנות ה80.

psychoit

New member
לדעתי one hot minute זה אלבום

אדיר אם כי הוא לא משקף את הסגנון שעליו הם התבססו באלבומים הקודמים לו. הוא יותר אפל וכבד. נוכחותו של דייב נבארו מאוד מורגשת. אם שמעת את האלבומים שיצאו לפני ואהבת,ייקח לך יותר זמן להתרגל לאלבום ולגבש דעה לגביו.

Nitzan161

New member
דעתי

רדיוהד לא ממש מעניינים אותי כרגע, אולי בהמשך.. אבל בקשר לצ'ילי פפרס, שמעתי רק את האלבום Californication ועוד מלא שירים מאלבומים אחרים אבל לא נראה לי ששמעתי מOne Hot Minute כך שאני לא יודע אם הוא טוב.. אגב, שמעתי משהו לגביו שהוא חזק חזק בניגוד לאחרים ואני אוהב גיטרות כבדות.. אממ.. מעניין ממי שמעתי את זה.. אממ..

dirty boots

New member
היום האזנתי בפעם הראשונה

לCalifornication ואני יכול להגיד ברצינות שזה אלבום ממש אוברייטד. חוץ מRoad Trippin' כל השירים בו משעממים ולא מצליחים להגיע לשיאים של BSSM. חבל.

SaintJohn

New member
אני חושב שזה אלבום מצויין

אין לי כל כך אפשרות להשוות אותו לאלבומים אחרים, יש לי רק אותו ואת By The Way, ונראה לי שיש כאלה שיגידו לי שזה לא חוכמה להגיד ש-Californication יותר טוב מ-By The Way... יש מצב אולי שבגלל שאנשים העריכו אותו מעבר לרגיל, אז הגבהת ציפיות יותר מידי, ואז האכזבה שלך מובנת. אני קניתי את Californication אחרי שהסינגלים שלו יצאו לרדיו, ומאוד אהבתי את רוב האלבום, אם לא את כולו. הרבה זמן לא הקשבתי לו, נהיה לי חשק להקשיב לו שוב...

dirty boots

New member
אני אנסה להקשיב לו שוב

אבל לא ממש אהבתי בעבר וגם לא היום את השירים החדשים וה"בוגרים" והשקטים יותר של הלהקה. Breaking The Girl לוקח לטעמי את Scar Tissue, Give It Away את Get On Top, וThe Greeting Song את Around The World. אני צריך לתת לו עוד הזדמנות, אבל כעיקרון, חוץ מRoad Trippin' כל השירים ממוחזרים ולא מעניינים [אפילו נBTW היו כמה שירים טובים, וגם את BTW לא ממש אהבתי].

Nitzan161

New member
לדעתי לא ממש צריך להשוות בינהם

שניי האלבומים מעולים בפני עצמם, חוץ מיזה שבבלוד שוגר יש הרבה שירים שהם לא קליטים ויש שהם ממש קליטים אבל בקליפורניקשיין קל נורא להתמכר להכל וכל השירים בו נורא קליטים ומגניבים, בלי השוואה לאלבומים אחרים!

philips99

New member
מה שעדיף לכך לעשות זה

קודם כל להאזין בחנות לשני האלבומים ואז תחליט מה יותר מוצא חן בעינך, ייתכן ולא תחבב אף לא אחד משניהם ובסוף תקנה משהו אחר אז משום שלכל אחד יש את טעמו האישי אני ממליץ לך שתקשיב לשני האלבומים בחנות כשתלך לקנות, ואז תחליט, טוב אז תעדכן אותנו בהמשך מה החלטתה.

תודה

קניתי את one hot minute של רד הוט אני חושב שלא יפה שלא מעריכים אותו יותר מידי כי למען האמת הוא דיסק טוב לא דםסוכרסקסקסם אבל עדיין לפחות הוא לא מביך מבחינת מילים והוא דופק רוק כמו שצריך יותר מקליפורניקשין

philips99

New member
כל הכבוד שקניתה את מה שאהבתה,

ואם לדעתך לא מעריכים כראוי, לא נורא העיקר שאתה נהנה ממנו וזה העיקר.

Nitzan161

New member
אני אישית מעדיף את בלוד שוגר

על פני one hot minute .. יש אולי איזה שני שירים יפים בone hot , כל השאר ממש לא קליטים אבל הוא גם יפה

למעלה