צודק!!!
אני לא מחפש מקצוענים!!! מחפש אנשים עם משמעת וחזה לא נפוח מאוד קשה למצוא את במתאימים זה נכון יש הרבה מוץ לברור היתרון בלעבוד בכל חברת נוסטרו זה העמלות הנמוכות 0.01% במניות וזה בגלל המחזור היומי ( ממוצע מחזור לסוחר יומי 2+ מליון ש"ח) אם אני יעבוד מהבית לבד אני אשלם פי 10 ויותר על העמלות - > אין תוכלת לרווחים
צודק!!!מי שצריך הכשרה כנראה לא מתאים
מי שצריך הכשרה כנראה לא מכיר תשוק המסחר במניות זה משחק ילדים לעומת מסחר בחוזים בלי תנאים בלי כלום למה שמישהו יעבוד אצלכם. סוחרי נוסטרו מחליפים כמו גרביים כל ילד שקנה מניה או איזה קול חושב שהוא מבין משהו בבורסה. ניר אתה סותר את מה שכתבת מצד שני אתה מחפש מקצוענים מצד שני מוכן להכשיר אותם. מצד שני אין משכורת אבל אתה מוכן לתת 50% מהרווח של הסוחר זה אומר שסוחר שמפסיד אין לו משכורת זה אומר שסוחר שמפסיד כנראה ההכשרה שלו הייתה לא טובה אבל מי דאג לכך ? החברה !! אז מעניין איך הם מוצאים את המתאימים. ועוד רוצים שיבואו ישבו אצלכם ואפילו כוס קפה לא יקבלו כי אין תנאים ולא שכר בסיס. מסקנה ? הסוחר יכול גם לעבוד מהבית.
אני לא מחפש מקצוענים!!! מחפש אנשים עם משמעת וחזה לא נפוח מאוד קשה למצוא את במתאימים זה נכון יש הרבה מוץ לברור היתרון בלעבוד בכל חברת נוסטרו זה העמלות הנמוכות 0.01% במניות וזה בגלל המחזור היומי ( ממוצע מחזור לסוחר יומי 2+ מליון ש"ח) אם אני יעבוד מהבית לבד אני אשלם פי 10 ויותר על העמלות - > אין תוכלת לרווחים