דרוש: נס

דרוש: נס

בלי נס זה לא יקרה, אז אפשר? יש במלאי?
אם יש שם מישהו למעלה, אפשר להרעיף עלי את החסד הזה כבר?
למה עשית אותי כזאת? למה הדפקט הזה בייצור? ולמה יש תעשייה עצומה שכל כולה מניעת הריון והפלות מכוונות ומיליוני נשים שזה קורה להן בטעות וזה סוף העולם עבורן, ומנגד אותי?
אי אפשר שתחליף ביני לבין אחת מהן? תמנע ממנה את האסון שלה והוא יהיה הנס שלי. מי יודע, אולי ככה לא היתה מורשעת היום מישהי שרצחה את שני ילדיה. היית נותן את הילדים שלה למישהי כמוני, שכבר לא זוכרת מה זה לחשוב על משהו אחר בכלל. לקום בבוקר ולא להיצבט או לדמוע מעגלה, מתינוק, מסמס על הריון של חברה, מפייסבוק עם לידות, מכתבות על סלביות הריוניות ופוטוגניות, עד שאני צריכה לחשוב פעמיים אם להיכנס לאתר חדשות.
ואם אין נס, עשה שאקום בבוקר ואפסיק לרצות כבר. עשה שאבין שאין, שככה זה, סה לה וי. לא כולם יכולים, לא לכולם יהיה בסוף, הטוב לא תמיד מנצח והחיים הם לא סרט. שכבר עברתי את גיל 40 ועשיתי וניסיתי, והחלטת שלא מגיע לי. וזהו צריך לחיות עם זה ולמצוא משהו אחר. אני כבר לא יודעת בכלל אם אפשר לרצות משהו אחר, או שפשוט אמות ככה והרצון הזה ירחף לו בעולם.

דרוש נס וחיבוקים

אני כל כך מתחברת למה שכתבת,
חוץ מלהיות עצובה ומבואסת איתך, יש לי רק חיבוקים להציע.
&nbsp
עמוסה במחשבות קשות משל עצמי כרגע

&nbsp
&nbsp

כל כמה זמן הייאוש תוקף אותי חזק

ולא שאני לא מיואשת בשאר הזמן. אופטימיות לגמרי לא בלקסיקון שלי, מקסימום אני מצליחה להיות אדישה. אולי אפתח את פורום הלוזריות? לא ראיתי שיש. אלה שניסו ולא הלך ונעלמו בתהומות הנשיה, לא יכול להיות שאני היחידה.

וזהו, מה שנשאר לי זה לכתוב, ולקוות שמי שמקבל את ההחלטות נכנס לפורום ואולי ישקול בחיוב.

אני משתדלת לא להתייאש וכן להסתכל על החיובי

כי 2 הפריות זה יותר טוב מאפס, ובאפס כבר הייתי.
&nbsp
בכל זאת, מעציב אותי כל כך,
וגם פתאום נפלה עליי הבומבה, של ההבנה, שגם אם פתאום אמצע איזה גבר נחמד,
עדיין אצטרך לעבור את המסע המחורבן הזה, כי יש בעיות פיזיות,
ואין כמעט ביציות, והפריות מעטות.
מעציב אותי לגמרי.
&nbsp
ועדיין חייבת חייבת חיייבת תקווה אופטימיות וחשיבה חיובית
כדי להחזיר מחר 2 עוברים יפים, טובים, שיקלטו בתוכי. לזמן ארוך!! עד ידיים מלאות, אמן.
&nbsp
&nbsp

אושר365

New member
באמת מפתיע שאין פורום

לכאלו שניסו ולא הצליחו. מישהי מכירה במקרה?

himm893

New member
ריגשת אותי
לך ולכל הבנות הייקרות כמה מילים ממני!

כל כך מזדהה עם מה שרשמת. יש דברים שהם נשגבים מבינתנו ולא תמיד החייים הוגנים.
המשיכי להאמין ולקוות: כי כאשר הגענו לחיים לא נתנו לנו הוראות הפעלה !
החיים מזמינים אין ספור שיעורים ואת רובם חווינו על בשרנו.
אנחנו צריכות לגדל עור של פיל ולשרוד בג'ונגל מטורף של החיים שלא תמיד הוגנים איתנו.
החיים לימדו אותי שאין קיצורי דרך ובסופו של דבר הדרך הקצרה ביותר הופכת לארוכה ומייגעת.
החיים לימדו אותי לדעת להעריך ולאוהב את מה שיש בחיי כי זה תמיד הכי טוב שיש גם כשהאין הוא תהומי כל כך !
לא תמיד החיים צודקים והוגנים אבל אני יודעת שלמילים יש כוח ועוצמה שעם מילים תקווה ותפילה אפשר לשבור חומות ולראות ניסים. ושום דבר אינו קבוע הכל יכול להשתנות מטוב לרע ולהפך !
החיים לימדו אותי להאמין באמונה שלמה - שכל מה שקורה - קורה לטובה ! ( יש לי הוכוחות )
בכל יום אנחנו מתחדשות לומדות ורוכשות יידע וכילים שייקחו אותנו לרמה הבאה בחיינו.
גם אם ניפול לייאוש נקום מייד ואם נבכה בדרך ננגב את הדמעות ונמשיך את מסע חיינו !
אלה הם חיינו ולא משנה איזה אתגר יעמוד בדרכנו נגיע לקו הסיום בידיעה ברורה שהצלחנו !
ואני מאמינה באמונה שלמה שכולנו נצליח בסוף !
בהצלחה לך ולכולנו !

אליען

New member
אין ניסים ואין נעליים

סטטיסטיקה קרה, פשוטה ומעצבנת.
ככה זה, יש שנופלים בצד הטוב שלה ויש שאוכלים אותה. מזל פשוט ועיוור.
לפני המאבק הזה חיפשתי את המשמעות והאמנתי בכל ליבי בסיבות לכל דבר, בתקופה האחרונה אני נתמכת בעיקר בזה שאין במה להיתמך ואין כל הגיון בסבל ובייסורים.
זה לא קרה כי יש לי מה ללמוד על עצמי
זה לא קורה כי אני חייבת להתחזק
זה לא ככה כי הייתי חייבת ללמוד להעריך את האמהות

החיפוש אחרי משמעות מוכר בעתות של מצוקה, אצלי המשמעות שמחזיקה מים עכשיו היא: אין משמעות.

כן, אבל זה לא הגיוני שבהרבה דברים אני נופלת בצד הרע של

הסטטיסטיקה, לא? זה כבר חוסר מזל

אליען

New member
חיוכי אהובה - גם אני חושבת ככה אבל

זה שוב ניסיון לשים דברים באופן שנוח לנו לקרוא אותם - סיבה ותוצאה, משמעות גדולה יותר מהקושי הזה או הקושי ההוא.
&nbsp
האמת היא שאם היינו רק מצמצמים הכל למקום בו נולדת (מדינה מערבית מפותחת) לעוד כמה פרמטרים בסיסיים שאנחנו לוקחות כמובן מאליו, כבר היינו מגלות כמה הסטטיסטיקה לטובתנו (ביחס למיליארדים שבאמת סובלים מחוסר מזל על פני הגלובוס).
&nbsp
כשאני בקושי הכל שחור, אני מסכנה, עברתי חייםפ שלמים של מצוקה, סבל ומאבק.
כמשהו טוב מתרחש: אני ברת מזל, כמה טוב אני מקבלת הכל בעצם לא נורא בכלל בדיעבד...
&nbsp
נו טוב, הכל אנושי, אני כמוך, כמו כולם, נאבקים כל הזמן, להשיג משהו.
אין ספק שילד הוא ה-דבר! לכן המאבק בזירה הזו הוא ללא ספק קשה... מאתגר.. כואב... הוא הכל

את טובה במתן פרופורציות

בהחלט יש לנו המון מזל,
יש גם המון מזל בזה שיש את האופציה לעבור את הטיפולים,
וכל המסכת הזו, יש לי גם מזל ענק שיש בנק זרע, כי לא מצאתי בן זוג,
את צודקת באמת

&nbsp
אבל יש ימים שהם קצת יותר חשוכים. מזל שאחרי כל חושך מגיעה השמש והאור איתה.
&nbsp
&nbsp

בלונד23

New member
תקראי את שופנהאואר. זו בדיוק הטענה שלו.

הוא קורא לזה "הרצון" אבל מסביר שהעולם פשוט סובב בצורה שרירותית ויש מלא סבל שאין לו תוחלת.
הסבל נופל על בנאדם באופן שרירותי ועיוור.
זה מאוד שחור, התורה שלו. באמת אין במה להיאחז.
אבל לפחות אין שם שכר ועונש, ואז את יודעת שאת לא אשמה, ולא גרמת לזה בעצמך.

בעיקרון אני איתך...

יש ניסים, הם פשוט קורים לאחרים.
ואין סיבה.
ואין משמעות.
ואין כח למילים
וגם לא לרצון
וגם לא לתקווה.
אם היה, כבר הייתי נענית.
אבל את השאלות אני עדיין שואלת, גם אם לא אקבל תשובה. בכלל לא בטוחה שמישהו למעלה מחליט או שומע, אבל מעדיפה לדמיין שכן. לפחות לפעמים.

אושר365

New member
קראת את המחשבות שלי :(

הלוואי ויגיע כבר הנס או השלמה עם המצב הזה. משהו. הלוואי. שולחת חיבוקים ��

אוסי 09

New member
מבינה אותך מאוד

גם אני במצב שלך מחכה לנס ומזדה עם כול מילה שלך ובוכה שאני רואה נשים שסובלות מזה ממש קשה לי עם זה מי שרוצה מאוד ולא בא כאב לב חזק מאז שאני בזה ניכנסת לפורומים ןקוראת ומזדה עם נשים ובוכה מיזה והספקתי להגיד את מילה "למה לי זה קורה " כי מישהו למעלה לא אוהב את זה הוא רוצה שנודה לו על הרע וטוב שהוא נותן לנו .מאחלת לך לאאאא להישבר וזה יבוא ובגדול גם בגיל שלך תאמיני ולא להשבר בגיל שלך הביאו ויביאו ילדים לעולם אין ייאוש בעולם דעי זאת מאחלת לך הריון במהרה ותאומים אמן תהיי שמחה מאושרת . ואני מגיל 25 מנסה להכנס להריון ועכשיו אני כבר בת 30 חמש שנים של ניסיונות השם יעזור .

קרעת לי את הלב...

אני בוכה איתך ובוכה עליי...
שולחת חיבוקים וחיזוקים ומתחננת שיגיע הנס לכולנו...

למעלה