דרוש מקצוען

דרוש מקצוען ../images/Emo41.gif

לחד הורית דרוש מקצוען בתחום החשיבה הפיננסית והכלכלית הכישורים הדרושים: - יודע לחשוב ולחשב - בעל ראיה מרחבית - יצירתי - נסיון מוכח בתימרונים - אורך רוח - חובה !!! למועמד לא ינתן רכב צמוד ו/או פלאפון, ו/או תנאים סוציאלים, חופשה, חופשת מחלה ועוד......

faraday

New member
אני מתאים לך

יש לי את כל התכונות ואף מעבר לזה - ואני גם לא זקוק לכל ההטבות שציינת מעניין מה תהיה התשובה שלך

הווו פארדיי, פארדיי ../images/Emo13.gif

אומנם ההודעה נכתבה ב 80% יאוש, אבל ה- 20% שנותרו חזקים יותר מהרוב ואיתם ננצח, זה רק ענין של זמן "ונשימה" נכונה תודה על הגשת העזרה
זאת היתה תשובתי

faraday

New member
לא ברור לי למה כל

לא כתבתי לך בתור הלצה- אם באמת ה 80% הם בעייה ,אז תכתבי לתא שלי אבל קלעת בול לתכונות שלי כל הכבוד

:))

אהבתי... במקרה שלי,דרוש בלתי מקצועי :)) אחד שלא יודע כלום בחיים מלבד.. לאהוב..לחבק..לנשק..להתכרבל..לבד. עם השאר אסתדר טוב. וכמו שהיא אמרה..למה לא להגדיל ציפיות ולכתוב מה כן הוא יקבל בתמורה למקצועיות ולאורך רוח:)) {האם זה כולל אשל? }

אהה

יעני התקף לב על הדרך... בגלל זה ה"אורך רוח"... הפתעות יפתי= התקף לב בטוח......... ואם הוא לא אוהב מוצריי חלב?

Rinattt

New member
שימי לק אדום, תוך שניות יהיו לך...

כמה מועמדים לתפקיד, לא אחד... ואפילו יכינו לך זום עם עסיד [YYY בעקרון יש לך הרבה מועמדים לתפקיד]

למעלה