דרוש מחשב נייד

Sandro

New member
דרוש מחשב נייד

אני צריך שמישהו יעזור לי לתרגם את המילים לרכיבים ויתן לי המלצה טובה למה שאני מחפש: תקציב: מקסימום 5000, אם אפשר אז פחות (אין לי מושג כמה מחשבים ניידים עולים כיום) מסך: שיהיה מספיק נחמד בשביל לראות סרטים, נגיד 15-16 אינץ' זיכרון: מספיק טוב בשביל להפעיל מספר רב של תוכניות כבדות במקביל. מקלדת:זה בחשיבות עליונה - אני צריך מחשב שיהיה ממש נוח להקלדה שהמקשים לא יהיו כ"כ צמודים אחד לשני ונוקשים, חשוב להדגיש שמטרת המחשב המרכזית היא הקלדת עבודות לאוניברסיטה. צורב/DVD טוב. שיהיה קל יחסית. שיהיה לו יציאה שתאפשר חיבור למסך טלוויזיה - אני חושב שזה S. Video מבחינת שמע: שהאיכות קול תיהיה טובה לשמיעת שירים/ראיית סרטים. מבחינת הדיסק הקשיח שיהיו לו ביצועים טובים, 250GB יספיקו לי. בינתיים אין עוד דברים שעולים לי לראש..

T710BH

New member
היי

"מספר רב של תוכניות כבדות במקביל.".. איזה תוכנות ? "חושב שזה S. Video" כיום לרוב זה Hdmi "יהיה קל יחסית." מחשב 15 סטנדרטי שוקל בסביבות 3 ק"ג, מתאים ?

Sandro

New member
אוקיי

לא יודע.. אם אני אתעסק בתחום של מדעי המחשב אני מאמין שאני אצטרך די הרבה זיכרון פנימי, לא יודע בדיוק עם מה אני אעבוד. אם לא, עדיין אני ארצה להפעיל תוכניות כמו מסנג'ר, אייסיקיו, ווינאמפ, פייסבוק אולי אימיול ואולי עוד איזה משחק ברקע.. 3 קילו זה מעולה. אשמח אם תעזור לי לבחור מחשב שמתאים להקלדה נוחה. לגביי HDMI, זה עדיין יאפשר לי להתחבר לטלוויזיה, או רק לטלוויזיות חדשות?

ronen75

New member
מחשב איכותי במחיר פצצה

תסתכל בבקשה על הלינק שאני מצרף לך. זה מחשב שבתקציב מעולה. הוא הגיע רק השבוע לארץ ואני הייתי הולך עליו. שים לב שהוא גם לא כבד יחסית למסך 15.6. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110113 בהצלחה

Sandro

New member
תגיד, אתה משווק של Asus או משהו?

עושה רושם שאתה מציע לאנשים מאותה חברה כל הזמן.. בכל מקרה נראה לא רע.. אשמח לעוד המלצות.

ronen75

New member
ממש לא

אני עדיין לא משווק של ASUS אבל אולי בעתיד (למדתי בחיים לא לפסול אף פעם דברים). אני פשוט מאוד אוהב את החברה הזאת מכיוון שיש להם מחשבים גם מעוצבים נורא יפה וגם איכותים לא פחות מאף חברה.

למעלה