דרוש ! [לקובי גם]

ofir_y

New member
דרוש ! [לקובי גם]

אני חייב לפרק מנוע ולהחליף קלאצ´ ומחזיר שמן אחורי.. [וגם לכוון ברקסים בשביל שאני לא אסטה לנתיב הנגדי כל עצירה] הקטע שצריך מישהו שעשה זאת בעבר (להוציא את המנוע מהחיפושית], והיחידים שאני מכיר הינם בני וקובי. הבעיה היא שצריך להתחיל לעבוד משעה מוקדמת, אני מסיים בית ספר בסביבות 10... אני אוכל להיות במפגש בסביבות 13:30 נדמה לי, אני חושב שזה מספיק זמן. אם מישהו מוכן להתנדב לבוא ולעזור, אני אשמח לדעת! (כנראה שגם רוני וניר יבואו, אבל אין לנ"ל ניסיון בפירוק מנוע.. ואני מפחד על בטי שלי, וגם הם) אז אם מישהו מוכן אני אשמח לשמוע! או [האלטרנטיבה] ביום שבת לעשות את זה (יש לי מקום שאפשר לעבוד שם בצורה דיי נוחה וסבירה) משעות הבוקר. יש מתנדבים? תודה, אופיר ובטי.

zxram

New member
אני!!!!!!!

אני גם ככה התכוונתי להוריד מנוע, רק שבוע הבא בעיקרון כרגע אני תקוע עם כיוון שסתומים,(הרגע גנבתי בלוקים מבניין ושכן מאנייק תפס אותי על חם והייתי צריך להסביר לו שעה שאני מחזיר אותם עוד כמה ימים) אני גם צריך לארגן גיר קלאץ דוושות ומוט הילוכים קובי אני יתקשר אליך כשאני יפתור את בעיות המנוע שלי קודם(לא נראה לי שאפשר להרוג שני ציפורים במכה אחת במקרה הזה)..

ofir_y

New member
תודה :))

רק בשביל להבהיר: אתה מתכוון לבוא יום שישי מוקדם בשבילנו? פירקת בעבר מנוע? (והחזרת אותו גם?
)

zxram

New member
איזה נראה לך

בחיים לא פירקתי מנוע אבל אני ישמח לעזור במה שניתן וללמוד איך עושים את זה , בקרוב אצלי כפי שציינתי.. אני ביום שישי עובד מ 7-12 בצהריים נראה לי שאני יהיה עייף מידי , והחיפורש שלי מצלצלת כמו פעמון על צוואר של פרה ככה שאני לא נראה לי רוצה להגיע איתה עד לשם..

ofir_y

New member
טוב נו... זה נראה טוב מידי כדי ש

זה נראה too good to be truth...

גם אני צריך...

תנו התראה בפורום מתי "מבצע הורדת מנוע" יוצא לדרך, וגם אני מגיע כצופה/עוזר לפי הצורך. יש לי חיפושית אמריקאית חצי אוטומטית שהרכבתי לה מגש קטן מתחת למנוע לאסוף את השמן שנוזל מהמחזיר האחורי (אני רציני! - היא ליכלכה את כל הרחוב).

ofir_y

New member
אמאלה...

לא מפריע לך נזילה כזאת רצינית? למה לא טיפלת בה?

זאת היתה חיפושית, עכשיו היא בתהליכי

ירידה לשטח - כלומר להפוך לבאגי. בכל מקרה היא לא נוסעת הרבה, אז זו לא בעיה גדולה.

roni marino

New member
מה זה ?!

אמא´לה מוטציה . תגיד לי , איך היא מחזיקה מעמד כך ? היא לא קבריולט במקור ?

זה היה נסיון - אכן מוטציה,

לא רציתי להתעסק עם הורדת הגוף לחיפושית אמריקאית, עם כל הסיפור של המתלים, אז סתם חתכתי מסביב. לפני חודש הורדתי את הגוף בכל זאת ועכשיו היא בבניה מחדש כבאגי צינורות. תמונה תצורף בקרוב.

zxram

New member
אבל היא אוטומט?????

מה נסגר איתך ממתי בונים באגי חצי אוטומט??

dejavu

New member
החיפושית בתמונה

החיפושית בתמונה הנ"ל היא חיפושית אמריקאית דגם 1303???

כן, כתבתי אתמול תגובה אבל היתה בעיה

ברור שבאגי שטח וחצי אוטומט לא הולך יחד, אבל יש לי גם באגי חוקית לכביש, ואני רוצה להחליף לה את השלדה הרגילה לשלדה של האמריקאית הנ"ל, ואז להנות ממתלים משופרים ולהיפטר מהקלאץ´ (באגי חוקית = נסיעה בכביש = פקקים = צריך אוטומטי או לפחות חצי). אז שלב ראשון זה נסיון עם סתם מסגרת צינורות.... וכן, זו אמריקאית 1303 שנת 73 חצי אוטומט. ירדה מהכביש שלא בצדק לדעתי, אבל לי כבר לא היה מה לעשות.

zxram

New member
וואלה הסתדרת

הקטע זה שאני ממש לא ממליץ לך על גיר חצי אוטומט בכל מקרה, זה חרא של דבר , אתה צריך לנסוע בחיפושית שלי די להבין למה אני מתכוון, 1600 ולא סוחב בשיט, וגם זה עושה בעיות כל הזמן.....אני אישית בתכנון של להחליף את שלי לגיר רגיל!!

dejavu

New member
דרור סלומון

אתה מעוניין למכור את ה1303 הזאת?? יש לך ניירות עליה?

kobix1

New member
ווואי! מבצע הורדת מנוע!

אחלה שם! יאללה המבצע יוצא לדרך!

ofir_y

New member
טוב... שזה יהיה על מצפונכם

אני הולך להוריד מנוע עם אבא שלי, לבד... ביום שבת. אז.. בואו נגיד שמזל שעוד לא נירשמתי למועדון

hayposhit

New member
עזרה בהרכבה

הייתי שמח לעזור לך יש לי בדיוק אותה בעיה אם תרצה תוכל ליצור איתי קשר בפלאפון פירקתי כבר מספר פעמים מנועים ויש לי גם שני באגים 051-444193 חי עמירה

ofir_y

New member
../images/Emo51.gif לך

אני לא יכול להתקשר עקב השעה, אבל אם תוכל לתת לי פרטים אני אשמח - איפה אתה גר? אתה בא למפגשים? אופיר

למעלה