דרוש: חידוד לשון

מושמוש18

New member
דרוש: חידוד לשון

חברי מתחתן שבוע הבא, ובתור מתנה מקדימה קניתי לו סינר - שיתחיל להתרגל לימי עקרות הבית הבאים עליו לטובה. הוא חובב גדול של חידודי לשון וחידות היגיון למיניהן, אז הייתי רוצה לרשום לו משהו משעשע על הסינר. הבעיה היחידה היא שאני ממש גרוע בדברים האלה. אז אני אשמח לקבל מכם הצעות...
בתודה מוש השור

צאט ניק

New member
אולי

כל מה שקיבלתי לחתונה מהחבר הכי טוב שלי זה הסינר המעפן הזה?

מושמוש18

New member
../images/Emo6.gif

כתבתי "מתנה מקדימה", לא? את המתנה האמיתית הוא כבר יקבל באירוע עצמו. וזה לא ממש חבר הכי טוב... סתם, חבר טוב.

צאט ניק

New member
אז אולי

זה שהוא לא החבר הכי טוב שלי לא אומר שמותר לו להביא לי לחתונה את הסינור המעפן הזה (תקנה סינור גדול. קמצן) <ומה זו מתנה מקדימה? אפשר פירוט? צאט עוד לא הבין מה בדיוק עושים במשחק מקדים וכבר מנחיתים עליו מתנה מקדימה>

צאט ניק

New member
מה שבטוח

שלחתונה שלך הייתי קונה סינר עם הכיתוב מושמוש. תהיה מאמי ותעשה כלים

צאט ניק

New member
על הסינר שלך

זה שאני בלונדינית לא אומר שאני מאמינה לך שהסינר הזה עשוי מפרוות מינק

shamus

New member
זיוי, הבלונד-פלטינה שלך,

זה בגלל שכתבת כאן הרבה הודעות? גם אני אגיע לבלונד-פלטינה מתישהו? <שיימוס מוכן להסתפק בזיוי ולוותר על התהילה, גם ככה הוא לא איש של "באור הזרקורים">

אני דוקא

בעד הסינר. כבלונדינית מקורית,עד השורשים, אני נוהגת "לעשות כלים" עם בלי כלום מתחת לסינר."נטורל" כזה כאילו. מה שיפה, שאני מכירה אנגלי אחד שנוהג להסתובב עם פרווה בלי כלום מעל.

shamus

New member
פיגולים!

להכין להנחתה? מושמוש רוצה חידוד. תגיד לו על מה שיילך לשבת...

shamus

New member
זה נשאר לי

ממלחמת העולם השנייה. <חמוס בהודעה נטולת סימן קריאה (שיט, אם כותבים את זה, זה לא נחשב, נכון?)>

avocumber

New member
יש לי רינגטון של מוש השור

אבל זה לא קשור. טוב, אין לי ניסוח, אבל אולי משהו עם "מי לובש את הסינר בבית הזה". או: "הי, לבגד הזה אין חלק אחורי... יש פתק החלפה?"

זיוי בת

New member
אויש,

אתה כזה נוש, מוש. תכתוב לו על הסינר: גיוס מרץ 2007 אלוהים עוד לא ברא את זה שיצליח לעצור את הפז"מ [זיוי פותחת את הבוקר בשירי "תתגייס לצנחנים יה בן זונה"]

א י ל ה

New member
אלוהים יכול לעשות הכול?

אז הוא יכול לברוא פז"מ שאי אפשר לעצור אותו? אז הוא לא יכול לעצור אותו? אז הוא לא יכול לעשות הכול? <אילה עם רווחים פותחת את הבוקר דווקא עם מחשבות פילוסופיות עמוקות. מאוד>

צאט ניק

New member
נורא עמוק

בספרי לימוד הפילוסופיה בטח יקראו לזה "הפרדוקס של איילה" <למי קראת פרה צאט?>

Dan_Kap_

Active member
לצחננים?

זו לא החיה הזאת בשחור ולבן, שפולטת ריח מבלוטה מתחת לזנב

למעלה