דרוש/ה עורכ/ת לאתר תפוז

דרוש/ה עורכ/ת לאתר תפוז

התפקיד כולל: - איתור תכנים מעניינים והפיכתם לאייטמים מושכים אשר יוצגו בעמודים הראשיים באתר. - יצירת הסכמי תוכן ושיתופי פעולה. - ניהול שותפי תוכן, ניהול ערוצי הפצת תוכן כגון פייסבוק. דרישות: - ניסיון בתוכן האינטרנט, רצוי בתחום הווידאו והבידור. - יכולת עריכה וכתיבה מעולים. - ידע בצילום. - שליטה בתוכנות פוטושופ, פרמייר, אופיס. - הבנה מציינות של פייסבוק. - יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובעל פה. - יכולת עבודה עצמאית. נא לשלוח קורות חיים למייל [email protected] בצירוף דרישות שכר בהצלחה

Rachel47

New member

הודעות כאלה כנראה לא יסדרו לך את העבודה

o0Invisible0o

New member
בסדר, כבר יש לי אחרת אבל אני לא מבינה.

יש להם כמות דרישות מגוחכת, אני עונה על -כ-ל- הדרישות ואפילו לא קיבלתי מייל חזרה, העיקר הם לא מוצאים כבר חודשים...אני לא מבינה מה בדיוק הם עושים שם אם כל הקו"ח שהם מקבלים.

dans girl

New member
זה די הזוי.
ותכלס הכי הפסד שלהם
.
איך העבודה החדשה אגב?

o0Invisible0o

New member
נראה לי שבסדר?

אני לא מצליחה לעבוד מספיק מהר כדי לעמוד בקצב...משלמים לי לפי מוצרים, לא לפי שעות וזה מלחיץ אבל נראה לי שיהיה בסדר ואני אתרגל לקצב.
נראה לי שבעיקר לא תהיה לי ברירה ואני אתקתק את זה כשאני אהיה בבית ויהיו לי מיליון דברים אחרים על הראש.
אני רוצה כבר להתחיל לעבוד מהבית [יום חמישי יום אחרון במשרד, אני מקווה].

Rachel47

New member
בעיית מחשבים מוזרה מעט

אני לא מצליחה להכנס ווארז בב
כל שאר האתרים עולים סבבה
רק האתר הזה לא
חשבתי שזה פשוט תקלה בו עד שהייתי אצל תומר ואצלו זה נכנס חלק
זה קורה בכל הדפדנים, אני משתמשת בפיירפוקס אבל בדקתי בעולם
יכול להיות שזו בעיה אצלי? עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה להעלות את האתר הזה

זה לא רק אצלך גם אני לא מצליח להיכנס לשם כבר כמה חודשים. היה להם איזשהי בעיה שם והם בעבודות תחזוקה כבר שנים. זה דיי נורא

לרוב העולם זה הסתדר, אבל לחלקנו עדיין יש בעיה... לדעתי זה בעיה עם ספקים מסוימים. אם אני בכל זאת רוצה להיכנס לאתר אני עושה מהאייפון שלי WiFi ואז הכל עובד.
יכול להיות שגם לשנות את ה-DNS (משהו בהגדרות רשת) ל-DNS של גוגל יעזור, אבל אני לא עשיתי את זה אז אני לא רוצה להגיד לך סתם.

Rachel47

New member
וואי רציני?!

זה סיוטי ואני לא יכולה לעשות במחשב ווי פיי מהאייפון
אין שום דרך לסדר את זה?

לא שידוע לי ניסיתי עכשיו את ה-DNS וזה לא עבד לי (או שעשיתי משהו לא טוב), בכל מקרה, מעבר ללהתחבר לרשת אחרת (אפשר גם לגלוש מהאייפון עצמו), אז אין לי מושג...
כולי תקווה שיסדרו את זה בקרוב

Rachel47

New member
ואי זה מטורף

אין הרבה סיכוי שאני אחליף רשת בשביל זה

למעלה