אני מחפש לקנות מיני דור ראשון, ואני מסתכל בלוחות ולא מבין איך אנשים יכולים לבקש מחירים כ"כ גבוהים ! מה ההצדקה !!? כרגע מצאתי מיני ב 1300 שקל - דור ראשון באולסייל. כמה לדעתכם צריך לעלות משומש ? מהו מכיר ריאלי ? (בהנחה שכל הציוד תקין וקיים) תודה מראש
כאשר ברשות אדם מכשיר 6 חודשים... וחדש עולה 1300.... מהו המחיר הריאלי ? ברור לי שארה"ב הוא הפתרון האיכותי, אך הוא לא בר ביצוע לצערי בשלב זה. לכן, אני מעוניין לקנות משומש ממישהו שרוצה "להשתדרג" שאלת מליון הדולר היא: מהו המחיר הריאלי ?
דבר שני קשה לומר מה המחיר עבוד מוצר יד שנייה. קודם כל זה תלוי במחירו בשוק החדש, אח"כ זה תלוי בידיים שהוא עבר - והזמן שהחזיקו בו וכמובן המצב שלו. ובסופו של דבר זה תלוי במוכר ובקונה. כמו שכבר אמרו, אתה לא יכול להכריח מוכר למכור את המוצר במחיר מסויים, בדיוק כמו שהוא לא יכול להכריח אותך לקנות אותו. ארה"ב זו לא אופציה
תודה על התגובה. ההתלבטות אם לקנות [מלבד ההוצאה הכספית], היא האם הוא מתאים לחדר כושר, או שאולי כדאי לקנות מיני שהוא קטן וקל יותר?? ולמה אין כאלה למכירה יותר?
אממ בעיקרון כל אייפוד מתחבר לרצועה ספורטיבית ליד לריצה וכאלה, האייפוד ה"רגיל" והמיני יחזיקו שם טוב בדיוק באותה מידה... אין הבדל בעיקרון כי לכל אחד יש את הרצועה שלו ושניהם לא שוקלים יותר מידי. ואין יותר כאלה למכירה מפני שאפל עידכנו את הדגמים הנמכרים והפסיקו למכור את ה40 ג'יגה (גם לא פוטו) כנראה בגלל שלא היה לו שוק.