דרוש הסבר...

arielc

New member
דרוש הסבר...

אני מחפש לקנות מיני דור ראשון, ואני מסתכל בלוחות ולא מבין איך אנשים יכולים לבקש מחירים כ"כ גבוהים ! מה ההצדקה !!? כרגע מצאתי מיני ב 1300 שקל - דור ראשון באולסייל. כמה לדעתכם צריך לעלות משומש ? מהו מכיר ריאלי ? (בהנחה שכל הציוד תקין וקיים) תודה מראש

AGENT SHESH

New member
אייפוד הוא מוצר יקר.

נקודה. אם אתה רוצה לקנות אייפוד אתה צריך להבין שלא תקנה בזול. בכלמקרה אני מציע לך לקנות בארה"ב, הרבה יותר זול מבישראל.

arielc

New member
ברור כשמש, אבל....

כאשר ברשות אדם מכשיר 6 חודשים... וחדש עולה 1300.... מהו המחיר הריאלי ? ברור לי שארה"ב הוא הפתרון האיכותי, אך הוא לא בר ביצוע לצערי בשלב זה. לכן, אני מעוניין לקנות משומש ממישהו שרוצה "להשתדרג" שאלת מליון הדולר היא: מהו המחיר הריאלי ?

LinkTree

New member
במוצרים יד שנייה

המחיר הראלי הוא המחיר שבסוף מישהו מצליח למכור ואחר לקנות... ולכן במחיר שתצליח לקנות - הוא יהיה המחיר הראלי. כמה אתה מוכן לשלם?

arielc

New member
איזו תשובה

דיפלומטית ! אהבתי. אבל בפועל, קיים מחיר שוק, למשומשים שמגלם את הביקוש וההיצע. חבל, חשבתי שיותר אנשים פה קנו משומש בארץ.

אז תגלה לכולנו מהו המחיר שוק.

זה יד שניה, המוכר לא חייב לך כלום. הוא יכול להציע למכירה גם במחיר המקורי של המוצר, אתה רוצה לקנות, תקנה. לא טוב לך, תעבור הלאה.

nitzan111

New member
../images/Emo45.gif

חשבתי שקנית איפוד U2

arielc

New member
אני שאלתי את השאלה,

היות ואתם המלומדים בנושא... עם הייתי יודע מהו מחיר השוק, המחיר המתקבל על הדעת למכשיר משומש, לא הייתי שואל. תודה בכול אופן.

קודם כל...

אם ולא עם
דבר שני קשה לומר מה המחיר עבוד מוצר יד שנייה. קודם כל זה תלוי במחירו בשוק החדש, אח"כ זה תלוי בידיים שהוא עבר - והזמן שהחזיקו בו וכמובן המצב שלו. ובסופו של דבר זה תלוי במוכר ובקונה. כמו שכבר אמרו, אתה לא יכול להכריח מוכר למכור את המוצר במחיר מסויים, בדיוק כמו שהוא לא יכול להכריח אותך לקנות אותו. ארה"ב זו לא אופציה
מדוע
אפשר לקנות יד שנייה מ - eBay.com.

התייעצות דחופה!

איפוד, דור 4 , 40 ג'יגה, יד שניה 1700 ש"ח לדעתכם זה מחיר טוב? כמה עולה חדש? האתר של יעד (?!) לא מתעדכן. תודה מראש

LinkTree

New member
עולה בערך 2300-2400

אבל תאמת כבר אין כזה יותר למכירה - שימי לב שהוא אמור להגיע עם DOCK שני כבלים (USB ו FIREWIRE) ומטען -

התיעצות - אייפוד וחדר כושר../images/Emo87.gif

תודה על התגובה. ההתלבטות אם לקנות [מלבד ההוצאה הכספית], היא האם הוא מתאים לחדר כושר, או שאולי כדאי לקנות מיני שהוא קטן וקל יותר?? ולמה אין כאלה למכירה יותר?

../images/Emo121.gifהתיעצות-אייפוד וחדר כושר

אממ בעיקרון כל אייפוד מתחבר לרצועה ספורטיבית ליד לריצה וכאלה, האייפוד ה"רגיל" והמיני יחזיקו שם טוב בדיוק באותה מידה... אין הבדל בעיקרון כי לכל אחד יש את הרצועה שלו ושניהם לא שוקלים יותר מידי. ואין יותר כאלה למכירה מפני שאפל עידכנו את הדגמים הנמכרים והפסיקו למכור את ה40 ג'יגה (גם לא פוטו) כנראה בגלל שלא היה לו שוק.

AGENT SHESH

New member
כפי מנהגי -

אני אייעץ להביא מארה"ב אם אפשר, מאחר ואני קניתי אחד חדש ב1600. אייפוד פוטו, 40 ג'יגה..

למעלה