דרוש הסבר מקצועי

shayv23

New member
דרוש הסבר מקצועי

ערב טוב לכולם לפני כמה ימים הWINDOWS שלי החליט לקרוס וגרם לכך שהמחשב לא עלה בשום דרך . תודה לאל בעזרת הלינוקס הצלחתי להעתיק את תוכן הHARD DISK לפני שפרמטתי את המחשב והתקנתי windows מחדש. ועכשיו לשאלה הגדולה הwindows הקודם שלי נמצא בכונן חיצוני ביחד עם כל התוכנות שלרובם אין לי את ההתקנה האם יש דרך כשלהי ע"י העתקה של קבצים מסומים שאני יכול להלביש את הwindows הישן על כל תפארתו על הwindows החדש שהותקן זה מכבר .. אשמח לעזרה ודעה מקצועית שי

ypm

New member
תחזיר את הדיסק לתוך המחשב ותעשה Repair

תתקין את המערכת הפעלה על עצמה שוב Sometimes the only way to repair XP is to reinstall. You do not have to wipe your partition and start over. Just as with previous versions of Windows you can reinstall right over top of an existing setup. This has the advantage of retaining your installed applications, data and settings. You will lose previously saved System Restore Points but System Restore will begin creating new restore points again immediately following the Repair Install. You will need to reinstall SP2 and any Critical Updates from the Windows Update Site. Be aware that a Repair Install will leave your system vulnerable to the Blaster and Welchia worms. Do not go on line until you have enabled XP's firewall first. Then visit the Windows Update Site to patch your system It is always prudent to backup important data before you make changes to XP. מקור http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm

Y. Welis

New member
בעיקרון אין. אילו היה לך אימאג' - העתק מדויק

של מחיצת ההפעלה - היית יכול 'לשפוך' אותה חזרה לדיסק של הנייד. אבל במצב פתוח זה די אבוד, כי הרג'יסטרי נבנה באופן ספציפי להתקנה (ויש גם הגדרות אבטחה שהופכות את ההתקנה לייחודית). אתה יכול תיאורטית להעתיק את המחיצה מהדיסק החיצוני לנייד ואז לעשות התקנה מחדש - אבל את התוצאה לא ניתן לחזות. עדיף שאחרי שתשלים את ההתקנה הזו, תיצור לה גיבוי לקובץ אחד כאימאג' (עם גוסט או אקרוניס), ואותו תעתיק לדיסק החיצוני למקרי משבר כאלה.

למעלה