דרוש דם נדיר דחוף!!!

רם אזרח

New member
דרוש דם נדיר דחוף!!!

זהו מסר ממשפחתו של גיא שבט, גיא שבט, ספורטאי בן 30, התמוטט כ-200 מטרים לסיום מירוץ זכרון. סיבת ההתמוטטות מכת חום. כתוצאה ממכת החום נפגעו מערכות חיוניות בגופו, בעיקר הכבד שנהרס לחלוטין. גיא עבר השתלת כבד דחופה מתורם בעל סוג דם שונה. על מנת שההשתלה תצליח גיא זקוק לעירויי דם רבים מסוג AB+. בנק הדם בארץ נמצא במחסור של מנות דם ועל סף אזילה מוחלטת של דם מסוג AB+. אנו מבקשים מכולם לתרום דם, לאילו בעלי דם מסוג AB+ ניתן לפנות ישירות ל: > לירון צור 054-7885192 > חנה קרן 04-9990187, 052-6591924 > לירז פרלמוטר-צור 054-7885905 בנוסף, קיבלנו תזכורת חשובה לחתימה על כרטיס תורם ב"אדי". תודה!

רם אם אני לא טועה זה סוג הדם שלי

התקשרתי עכשיו לבנק הדם לשאול (אני תורם מידי שלושה חודשים) ואמרו לי שמוסרים סוג דם בין 14:00-15:00, אז בתקווה שאזכור אנסה מחר, וכמובן שאשמח לתרום ולעזור ככל שביכולתי.

ובכן, היום התקשרתי לשאול

ואכן סוג הדם שלי הוא AB+ כמו שכבר אמרתי, אני משתדל לתרום מידי שלושה חודשים מקווה שהתרומות יגיעו לכל מי שנזקק ויסייעו

רם אזרח

New member
יופי מייק ואם כבר לכולם...

בבנק הדם זקוקים תמיד לתרומה של מרכיבי דם: במקום לתרום מנת דם מלאה הדם מסונן תוך כדי התרומה ונלקחים רק המרכיבים הדרושים. התרומה היא כמו תרומת דם רגילה וממש לא כואב ויש גם מחקרים שמצביעים על תרומה לבריאות של תרומות דם לאורך שנים. מי שמעוניין מוזמן לפנות לבנק הדם בתל-השומר, יחידת הפרזיס בטל' 03-5300445 למידע נוסף

chuchi46

New member
אני עוד לא יכולה לתרום... :/

חייבים 18... דיי טיפשי. נראה לי שכבר מ16 לא אמורה להיות בעיה לתרום.

chuchi46

New member
וואלה?

לא יודעת, כששאלתי אמרו לי שאני לא יכולה... נבדוק את העיניין

חרא חרא

New member
עידכון, גיא שבט:

גיא נפטר ביום חמישי האחרון לאחר שגופו דחה את הכבד שהושתל בו. הוריו תרמו את איבריו לאחר שמת, והצילו 5 אנשים!! חמישה אבריו נתרמו: לב, ריאות ושתי קרניות.. לכתבה המלאה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3459375,00.htm l ישר כוח!

hadarwin

New member
אה חח אז למה רשמת ראיות ו2 קרניות..

כאילו זה או 2ריאות ו2 קרניות או ריאות וקרניות ^^ טוב לא משנה סליחה

למעלה