דרוש דייט למחר

האגס 1

New member
לא נורא

תמיד אפשר לכתוב את זה שוב (ולהשוות השפעות
) - ותסבירי לי את הקשר לשרשור הזה? וההצגה היא בתיאטרון ירושלים - שמעתי עליה גם המון המלצות.

האגס 1

New member
דרוש דייט למחר

יש לי מינוי לתיאטרון שמסתיים מחר. המינוי הוא ל-4 הצגות בשנה, עד עכשיו הייתי רק בשתיים (האחרונה מהן - לפני כמה ימים). מחר יש הצגה שאני רוצה לראות, אבל זה רק הכרטיס השלישי. מתבקש ללכת לזה בשניים. בכלל, אולי צריך להוסיף באתרי ההיכריות קטגוריה לדייטים אד-הוק בשביל ניצול כרטיסים למנויים כאלה. מעניין איך זה יעבוד.

D o r o t h y

New member
חבל שיש לי דיאליזה מחר

בשמחה הייתי הולכת איתך, אני אוהבת תיאטרון איזו הצגה זו?

האגס 1

New member
זו ההצגה 'שמנה'

וכבר רציתי פעם אחת לראו תאותה במסגרת המינוי, אבל הפרוצדורה היא שצריך להזמין כרטיס ביום ההצגה עצמה, ועד שהיו הזה הגיע - כבר לא נשארו כרטיסים. זו באמת הצגה מאוד מבוקשת. במינוי החדש (חידשתי את המינוי גם לשנה הקרובה) הפרוצדורה היא יותר נורמלית, ואפשר להזמין כרטיסים גם בימים שלפני ההצגה.

shellyland

New member
עם יפית מהאלופה?

שמעתי שהיא ממש טובה. לצערי, יש לי קורס היום בערב. מצאת כבר עם מי ללכת?

D o r o t h y

New member
ועוד משהו

מניסיון שלי עם מנויי תיאטרון, אתה יכול להתקשר איתם ולנסות לקבל הארכה קצרה למנוי.

האגס 1

New member
זהו, שהארכתי את המינוי

ועשיתי מינוי חדש לשנה הקרובה - אבל אני אנסה מחר את מה שהצעת

האגס 1

New member
בסוף מתברר ש-:/

הערב כבר אין כרטיסים - אבל יש למוצ"ש, ואכן הזמנתי

האגס 1

New member
זהו, שלא

אבל כבר אי אפשר להזמין עוד כרטיס. בעיקרון, אפשר לקנות כרטיס בהצגה עצמה, אבל ההצגה הספציפית הזאת היא כל-כך מבוקשת, שהסיכוי למצוא כרטיס בשבילה ברגע האחרון הוא כמו הסיכוי למצוא חניה בשוק מחנה-יהודה ביום שישי בצהריים, או סתם במרכז העיר. את הגרטיס שהזמנתי הצלחתי לשריין לעצמי ברגע האחרון. אבל יש עוד עונה שלמה לפנינו - מספיק זמן כדי למצוא דייטים

האגס 1

New member
בסופו של דבר

ראיתי את ההצגה אתמול - וזה אחד המקרים שבהם מרוב המלצות שאתה מקבל אתה מגיע עם עודף ציפיות. לא שההצגה הייתה רעה, אבל היא היתה טובה ולא הרבה יותר מזה. לפי המלצות שקיבלתי זה היה אמור להיות הרבה יותר ממצויין, אבל בסוף יצאתי משם עם השאלה "זה הכל?".

למעלה