דרוש, דחוף נורא!

דרוש, דחוף נורא!

שני דברים: 1. מקום בפריזר / מקרר לבשרים לקראת פרוגי, מאנשים שגרים קרוב לבת-ים והאיזור. פנו בעניין זה ל-backdoorslam. 2. צידנית, אחת ששומרת על דברים קפואים בפנים לאורך זמן, ממישהו שיכול לתת לי אותה עד רביעי בערב (כי חמישי יהיה כבר קצת מאוחר). צרו איתי קשר במסרים, או במס' הסלולרי שלי אם יש לכם. או באיי סי קיו.
 
הוראות הגעה לפרוגי 1.5!!!

הוראות הגעה למקום, שלא תתבלבלו ושלא תאחרו (10:30, חבר"ה...): כביש 4 מכיוון ראשון ושות': סעו בכיוון ת"א-חיפה (כביש 5) במחלף מורשה (נתיבים אמצעיים,שלא תגיעו לאריאל או לרעננה). תגיעו למחלף שבו ניתן לפנות לאיילון-הרצליה או לדרך נמיר בת"א. עליכם להמשיך עם הנתיב לאיילון, לכיוון ת"א (שוב – נתיבים אמצעיים) ולעלות על איילון דרום. במחלף רוקח פנו שמאלה, לכיוון שד' רוקח מזרח. ברמזור הראשון לאחר היציאה מאיילון, פנו שמאלה, לחנייה של גני-התערוכה. יש שם חניון בתשלום (לדעתי), אך לידו די הרבה מקומות בחינם. תחנו שם, ותעברו את הכביש של רוקח (הגדול) לעבר גני-יהושע. שם כבר תמצאו אותנו. מקסימום תתקשרו אליי. כביש 4 מכיוון רעננה ושות': שוב, אותו רעיון כמו מהכיוון השני, רק שבמקרה שלכם הפניה לכביש 5 היא ימינה ולא שמאלה מכביש 4. מכביש 2: תגיעו לאיילון... את זה כבר תצטרכו למצוא בעצמכם, ואני סומכת על כולכם. אל תשכחו, 20 ש"ח לראש. כולי תקווה שיהיה כיף. מפה מצורפת. בתיאבון! ביצה רצוצה.
 

snift

New member
לפי המפה אנחנו יושבים בצד

של הלונה פארק. אם אני זוכר נכון, הדשא אמור להיות בדיוק ממול...
 

Gilgam69

New member
לא, ממש לא

הקשת הגדולה שמופיעה במפה מכילה את הלונה פארק. אנחנו בצד השני, כנראה ליד מסדר הדקלים.
 

ogmios

New member
נצל"ש - טרמפים

מישהו בא מכיוון צפון ורוצה/מוכן/יכול לאסוף אותי מצומת גלילות בדרך?
 

BluePrint

New member
מה אני, אוטובוס?

אני מגיע מהצפון, אבל הסיכוי שלך לתפוס עלי טרמפ שואף לאפס. (מהכיוון ההפוך) חסר טלפון ולוח זמנים יציב, אני נוהג "by the seat of my pants" ומגיע כבדרך קסם. אתה מוזמן לנסות לתפוס אותי בדרך, אבל יהיה לך קל יותר לעבור שבע מדורי גהנום. (איפה זה גלילות? אני עובר שם?)
 

רמץ

New member
אין בעיה

אני בא מרעננה. כדי לקבוע שעה, לאשר או להצטרף לטרמפ שלי, נא לא לשלוח לי לפרטי אלא לפרט תחת השרשור הנוכחי. אם אני אנסה לבדוק הודעות בפרטי במחשב המצ'וקמק שלי, אני אתפנה לנסיעה אולי ב-22:30.
 

ogmios

New member
קניתי.

יש דרך לתפוס אותך בטלפון לתאם איתך? או אי-מייל לשלוח לך את הטלפון שלי? (יש לי רתיעה מסויימת מלפרסם אותו בפולדר)
 

ogmios

New member
במחשבה שניה, אני אסתדר כבר

אבל תודה רבה בכל אופן. נתראה שם, אוגמה
 

Tanath

New member
כנראה זה כבר מאוחר מדי

אבל אם עוד לא יצאת ויש לך אפשרות לעבור בהרצליה בדרך אני אשמח מאוד a messy desk is a happy desk... mine's delerious
 

רמץ

New member
לא יצאתי.

הרצליה זה לא ממש הכיוון, אבל אני אוכל לעקוף איכשהו. תעבירי קשר דרך ביצה (היא יודעת את המספר) ב-15 דקות הקרובות (אפשר לנסות יותר מאוחר אבל, אבל זה סיכון). מקווה שנתפוס אחד את השניה.
 

ogmios

New member
יש סיכוי להוראות הגעה באוטובוסים?

חלקנו מחוסרי רכב מחד, ולא אמונים על קווי דן מאידך
 

Larik

New member
מצתרף לשאלה... ומנצל

בבקשה, אם תראו את ביצה, נסו לשכנע אותה לדחוס את SCOTT איפשהו, כי ממש התאמצתי להשיג נקניקית קרב למפגש הזה, ויהיה מש חבל שלא יצא לנו להשתמש בה (כמו במפגש הקודם).
 
למעלה