לך הוא בטח מתקשה
ר רוצה ריגושים Member 13/4/16 #24 אני לא מבינה למה לא מאמינים לי .. אני בחורה מאוד אמינה. רק 2 פנו אלי... אני כנראה מאוד מפחידה...
מ מציצה לעיתים New member 13/4/16 #25 1, 2, 3........צריכה גלגל הצלה את בטח כבר טובעת בים של מסרים מקווה שהכנת את עצמך להתקפה. שיהיה בהצלחה
1, 2, 3........צריכה גלגל הצלה את בטח כבר טובעת בים של מסרים מקווה שהכנת את עצמך להתקפה. שיהיה בהצלחה
ע עד הקצה ומעבר לו New member 13/4/16 #27 בטוחה שככה את רוצה? ועכשיו אחרי פרסום כזה "קול קורא" את בטח טובעת בים של הצעות. אז שחררי קצת לחברותייך
בטוחה שככה את רוצה? ועכשיו אחרי פרסום כזה "קול קורא" את בטח טובעת בים של הצעות. אז שחררי קצת לחברותייך
ר רוצה ריגושים Member 13/4/16 #28 פעם אחת.. בא לי לנתק רגשות, שזה יהיה פיזי לחלוטין.. שזה יהיה עוצמתי, מישהו ש"יפרק אותי" וילך... ולצערי באמת שאין מבחר יש שניים מוכנה לתת לך אחד
פעם אחת.. בא לי לנתק רגשות, שזה יהיה פיזי לחלוטין.. שזה יהיה עוצמתי, מישהו ש"יפרק אותי" וילך... ולצערי באמת שאין מבחר יש שניים מוכנה לתת לך אחד
ר רנדומלי זה נורמלי New member 13/4/16 #30 לצערי לזה לא אני אולי זה הגיל אולי אי יכולת בתרגיל אבל אני כנראה, לא אעמוד בזה בהצלחה
מ מחשבות כלואות New member 14/4/16 #31 רגע אחד של חוסר תשומת לב באיחור אני מגלה שהעלית את הפוסט הזה.. מה שאת יודעת לעשות לגבר בכמה מילים.. כמה מחשבות.... כמה פנטזיות...... לוקח מספר. הלואי ואהיה הנבחר!
רגע אחד של חוסר תשומת לב באיחור אני מגלה שהעלית את הפוסט הזה.. מה שאת יודעת לעשות לגבר בכמה מילים.. כמה מחשבות.... כמה פנטזיות...... לוקח מספר. הלואי ואהיה הנבחר!