ההבדל שציינת הוא זה שתומך בי
כיוון שאני לא בסיסט, אבל מכיר כאלו. אתה בסיסט בן 13 (ושוב, אני לא אומר שזה פשוט שאתה קטן, אני לא הרבה יותר גדול), ואתה רק חושב שאתה מסוגל לבצע בסים מסובכים. לא יודע למה, אבל אתה כאילו מנסה להיות משהו שאתה, פשוט לא יכול. בגיל 13 אין אצבעות לבס, והקורדינאציה שדרושה לסלאפים ופופים מתפתחת רק בגיל 12 +-, ואני אומר את זה מכך שאני *רואה* בסיסטים בני 13 (או לפחות ראיתי, עכשיו כבר עברנו את זה. ^_^), אני יודע שזה לא קל לבצע את כל הבסים של פלי. הבעיה הכי גדולה של בס זה המיתרים. אצבעות של ילד בכיתה ז' פשוט קטנות מדי בשביל *באמת* לנגן על בס. כן, יכול להיות שאני מכליל ושאתה באמת עצום בגודלך בשביל גיל 13, אבל ככה זה הבסיסטים שאני מכיר. זה שאתה לומד 4 שנים (או כמה שאתה לומד - זה לא משנה) המגבלה של הגוף שלך תמנע ממך באמת לנגן על בס. אני לא מנסה לצחוק עליך או משהו - פשוט בחיים שלי לא ראיתי בסיסט אמיתי בן 13, גם לא 14 וגם לא 15. למרות שאני מכיר אנשים שעושיים בסים מגיל 12, רק בגיל 16 הם באמת התחילו לנגן באמת. בגיל 13 גם חסר חוש היצירתיות שמתפתח יותר מאוחר. ושוב אני אחזור - אם יש לכם כימיה והכל סבבה, הבסים לא מתוחכמים מידי והציפיות לא יותר מדי גבוהות, אתם יכולים להוות הרכב מעולה.