דרושים

• פותח הנושא d1f2
  • פורסם בתאריך

d1f2

Active member
דרושים

www.iballz.up.co.il target=_blank>www.iballz.up.co.il target=_blank>www.iballz.up.co.il target=_blank>www.iballz.up.co.il דרושים ילדים שאוהבים דרגון בול להקמת אתר יש לי אתר באינטרנט והוא לא פועל עדין כי ילד פרץ עליו. ולכן אני וחברי החלטנו להחזירו אך חסרים לנו ילדים לצוות. אם אתם רוצים להיות שותפים לאתרי אתם צריכים לעבור את התנאים הבאים: 1. אדם שמבין בדרגון בול(,Z ו GT) 2. אדם עם אחריות שיכול לעמוד בה(להביא דברים) 3. אדם שרוצה להיות באתר אינטרנט לא חובה אבל מומלץ 4. אדם שמבין בשפת אינטרנט(html,javascript,asp,css) אם עניתם על הדרישות צרו איתי קשר בicq ובאימייל icq: 220074611 emil: [email protected] האתר שלי יחזור החודש(פברואר) לכל המתענינים תודה על העזרה ממכם d1f2 www.iballz.up.co.il target=_blank>www.iballz.up.co.il target=_blank>www.iballz.up.co.il target=_blank>www.iballz.up.co.il

ashkeloni

New member
לי יש את 1 ו2-

אבל אני לא רוצה להיות באתר אינטרנט ואני לא ממש יודע לכתוב בשפות אינטרנט, ואני דיי בטוח שגם אתה לא יודע אותם פרפקט

d1f2

Active member
אבל......

זה לא רק לכתוב דפים זה גם אם אתם רוצים רק להביא דברים אבל גל גמה זמן ולא כל חודש(אם כל חודש אז הרבה!!!) בכל זאת תפנו אליי אם אתם רוצים אפילו רק להביא דברים(הורדות, מדריכים,מידע וכו') אז תפנו אליי: icq:220074611 [email protected] תגידו לי בפורום על זה שאתם רוצים.

למעלה