Digi Lista
New member
דרושים...
וזאת ההודעה האחרונה שלי להיום כי אני כבר עוד שנייה צונחת מכאבי ראש!(אבל כדי למנוע בצורת...), בקרוב אני אתחיל עוד דיון(חכו עוד כמה ימים). אז כמו שנאמר בעבר: נוריאל ושי- הם המ
ים הרשמיים של הפורום והם התחילו ב
השבוע את הפינה שתיכנס(קבוע) לקטגוריה חדשה בקישורי הפורום. יאקומו אחראית על המשחק "דברים שלא ידעתם על..." ווילו אחראית(וזה חדש לכולנו, תתחדשי ווילו...
)על הפיק של שני הדיג´יגורלית הישראלית, שאר העולם, הסבתא של השכן והכלב מהחצר עם העז... טלי(סטאר פאמל...3 טליות...) תעשה כנראה באופן חד פעמי משהו על ה"דרמה סידי"(בתקווה שהיא תתאהב בעניין ותהפוך את זה למשהו קבוע...)ואני אעזור לה כמה שאני אוכל(אם היא בכלל תרצה עזרה). נייקו אחראית על המשחק שהיא הציעה(ואם הייתי מרגישה טוב ההודעה הייתה מקושרת כאן...) ועכשיו דרושים: מישהו(ולא אני!, אני לא מבינה בזה, עדיין) יהיה אחראי לתת הסברים על הקלפים(רמות, חבילות, תמונות חדשות...). נשארת האחריות על משחקי המחשב של דיג´ימון- יש מתנדבים?... כמובן למי שיש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע. והינה ההסבר למה אני מחלקת תפקידים(הועתק מהודעה שלי מלפני שבועיים בערך):"ומה עובר עליי כשאני מחלקת לכולם תפקידים?אני לא עוזבת חלילה(כול העצובים למיניהם...
...) את ניהול הפורום,ממש לא!- אני פשוט עושה ניסויים כדי למצוא דרכים בהן הפורום לא יתייבש!!!(חכו, יש לי עוד רעיונות...לא הכול במכה...)כי אתם יודעים מה יקרה מבצורת פורומית לאורך זמן...הפורום יסגר!(סתם פראנויה, אתם כבר מכירים אותי...)." אז בגלל שממש לא נעים לי לשמוע תלונות מאנשים(
)הגיע הזמן להעביר לטורבו ורק ככה הפורום לא ישאר יבש. חשוב לי להבהיר שפורום לא פעיל(איך אפשר להפוך את המונח "פורום יבש"?פורום רטוב לא נשמע טוב...)רק כשאני כאן מעלה דברים, הוא פעיל בעיקר בגלל החברים שבו(וכאן אני באמת יכולה להגיד שהחברים מקסימים!
).
וזאת ההודעה האחרונה שלי להיום כי אני כבר עוד שנייה צונחת מכאבי ראש!(אבל כדי למנוע בצורת...), בקרוב אני אתחיל עוד דיון(חכו עוד כמה ימים). אז כמו שנאמר בעבר: נוריאל ושי- הם המ