דרושים

Doctor Shinobi

New member
מתכנת משחקים מחפש עבודה

אוקי! סיימתי לבנות לעצמי פורטפוליו ואני מחפש עבודה בתור מתכנת. http://orgadarbel.dasfree.com/ יש לי ניסיון בכל מני שפות,כמו C++(בעיקר),C#,AS3 וPHP. אפשר לראות חלק מהפרוייקטים שיצא לי לעבוד עליהם בעמוד Projects באתר. וניתן ליצור איתי קשר במייל [email protected]

יוצרים לפיתוח משחק מרובה משתתפים לפייס בוק

שלום לכולם. אנו מחפשים מועמדים מתאימים לעבודה כצוות ליצירת משחק מרובה משתתפים לפייסבוק . כמובן תמורת תשלום הוגן . משחק מאתגר,באיכות ואינטגרציה הדומה למשחק ה טקסס הולדם של זינגה . כולל בניית מנוע למשחק ,גרפיקה ,וכל הנדרש נא ליצור איתי קשר במסרים. תודה .

Eightyeightowl

New member
מתארגנת קבוצת סיעור מוחות ויזמות הייטק

מתארגנת קבוצת סיעור מוחות ויזמות הייטק מחפשים בעלי עניין ויכולת הן בתחום התוכנה הן בתחום הניהול והן בתחום השיווק במטרה משותפת להגות ולהפיק מיזם משותף באם אתה בעל ניסיון או רצון ויכולת פנה אלי [email protected]

עדכון

שלום לכולם. אנו מחפשים מועמדים מתאימים לעבודה כצוות ליצירת משחק מרובה משתתפים לפייסבוק . משחק מאתגר,באיכות ואינטגרציה הדומה למשחק ה טקסס הולדם של זינגה . כולל בניית מנוע למשחק ,גרפיקה ,וכל הנדרש מתכנתים מוכשרים וגרפיקאים לפנות אלי! לציין פרטים מלאים.נסיון. אזור מגורים. מדובר במשחק מרובה משתתפים שאמור להיות תואם בהאיכות שלו לפלטפורמה הקרובה לטקסס הולדם של זינגה. כולל כל מערכת המתנות (מצומצמת) כל מערכת שמירת הנתונים שמירת דרגות קידום,אפשרות רכישת צ'יפים בפיי פאל,וכל הנדרש. כמובן תמורת תשלום הוגן . אני מבין שמדובר בפרוייקט לא קטן אך סביר וישים. המשחק מיועד לפייס בוק אבל נדרש פיתוח גם למשחק רשת רגיל . מדובר במשחק סקייל . כמובן שאת הפרטים אין באפשרותי לשתף... אני מבקש צוות שיכיל גם מתכנת גם איש גרפיקה וכל מה שנדרש למען ביצוע הפרוייקט המטרה היא להגיע לסכום פרוייקט מתוכנן לביצוע סופי בזמן סביר. לא מדובר במשחק קלפים.

garfiled22

New member
ברור..

אבל הוא אמר במפורש: "משחק מרובה משתמשים כמו הטקסס הולדם" - למשחק מסוג זה שהוא מרובה משתמשים אונליין (MMO) אתה חייב שרת TCP כמו SMARTFOX , לעבוד HTTP זו התאבדות. בקיצור (בהמשך לתשובה שלי אליך בפוסט השני): אתה רוצה לפתח MMO תשתמש בשרת כמו SMARTFOX ודומיו, אתה רוצה לפתח FARVILLE תשתמש HTTP (עדיף כמובן עם PHP)

De-Panther

New member
וכמו שהגבתי גם שם. סמארטפוקס לא מתאים לכל MMO

אבל אם אתה רוצה להמשיך לדון בזה, תפתח דיון חדש. זה משהו שיכול לעניין אנשים, וכאן בין הודעות שלא קשורות זה יכול להתפספס(וגם לא הכי קשור)

למעלה