דרושים

flash2060

New member
מתכנת JAVA

לחברת סטארט-אפ המפתחת אפליקציות ומשחקים בסביבת ה-WEB דרוש מתכנת JAVA. דרישות: 3-5 שנות ניסיון יכולות OOP/OOD גבוהות ניסיון בכתיבת אפליקציות במתודולוגיית Client/Server ניסיון בכתיבת GUI יתרונות: היכרות עם פרדיגמת MVC ידע ב-Flex \ יכולת הסבה לשפה. היכרות עם מערכות DB החברה יושבת במרכז ת"א סודיות מובטחת. קו"ח נא להעביר [email protected]

Shards

New member
מחפש מפתחי משחקים-

שלום, שמי עומרי להב, במקצועי אני מלחין ומתזמר בכיר בכמה מהתאטראות המובילים באירופה, בזמני הפנוי פריק של משחקי מחשב, ישנים וחדשים כאחד. מעוניין להלחין עבור משחקי מחשב, בעל נסיון בהפקת פסי קול בסגנונות מגוונים, החל בצ'יפ-מיוזיק של פעם וכלה במוסיקה תזמורתית הוליוודית. בעל אולפן פוסט-פרודקשן איכותי. בעל נסיון גם בסאונד דיזיין ודיבוב. ניתן ליצור איתי קשר במייל: [email protected] עומרי

יש לי רעיון למשחק מחשב

אני לא איש מקצוע , אך זה משחק שכול איש חינוך יחשוב שהרעיון טוב למי פונים, ומי יכול לפתח משחקים אפשר לעשות את זה כמשחק רשת

CapiRight

New member
מחפש פרטנר לפיתוח משחק

שלום, אני עובד בימים אלו על משחק לפלטפורמות סלולאריות ומכיוון שלא טוב היות האדם לבדו אני רוצה מישהו או מישהי שיהיו חלק מהפיתוח. אני מתכנת ומנהל פרוייקטים מתחום המשחקים ומעוניין במישהו שיהיה בעל יכולות עיצוב (ארט) וגם יכולות מימוש, עם זיקה לתלת מימד. אהבת משחקים חשובה כמו גם הרצון לפתח משחק ולהיות חלק שלם בתהליך היצירה. אני אהיה לאקוני לגבי הרעיון אבל בגדול זה משחק אסטרטגייה/אקשן תלת מימדי שמיועד לטלפונים. מי שמעוניין שישלח לי הודעה בפרטי יום טוב

MotiML

New member
../images/Emo207.gifדרוש מתכנת לפיתוח משחק פלאש/אייפון

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעת מחיר ממתכנתים עבור פיתוח משחק פלאש/אייפון, מי שמעוניין לקבל פרטים נוספים מוזמן לפנות אלי, תודה

erezor

New member
אלה שני דברים שונים לחלוטין...

ובכל מקרה, אי אפשר לתת לך הצעת מחיר בלי לדעת במה מדובר - אני צריך להעריך כמה שעות עבודה אני אצטרך להשקיע, למשל.

Lto22

New member
מחפש שותף לפיתוח משחקיפלאש ואפליקציות פייסבוק

לצורך הקמת עסק, מעוניינים נא לפנות בפרטי, תודה.

u242

New member
שאלה ,אם אני מפתח סרבר ומחפש מפתח קליינט למשח

למשחקים זה המקום לחפש ? אז אם כן . אם יש פה מפתחי או יותר נכון מעצבי קליינט שבא להם לעשות משחקים מרובי משתתפים ,אז פנו אל בפרטי ,בגדול אין לי מושג בעיצוב רק בתוכנה במיוחד בסרברים ...

למעלה