חחח
S Super Chuly New member 1/12/05 #24 כן!!!!!! כי הוא אכל חטיפי גזר!!! אוי אני זוכרת! אוי והיה גם את פיבי- "בבית הספר הקודם שלי בלה בלה בלה בלה בלה" ליהי
כן!!!!!! כי הוא אכל חטיפי גזר!!! אוי אני זוכרת! אוי והיה גם את פיבי- "בבית הספר הקודם שלי בלה בלה בלה בלה בלה" ליהי
K KiShKooSh New member 1/12/05 #31 חחחחחח והפרק עם הפרח בבצפר הקודם שהם רצו להביא פרח מבית הספר הקודם של פיבי פיבי:"בבית הספר הקודם אף פעם לא הפכו לחיפושיות" קישה או וונדה:"פיבי אנחנו בבית הספר הקודם שלך" פיבי:"הא"
חחחחחח והפרק עם הפרח בבצפר הקודם שהם רצו להביא פרח מבית הספר הקודם של פיבי פיבי:"בבית הספר הקודם אף פעם לא הפכו לחיפושיות" קישה או וונדה:"פיבי אנחנו בבית הספר הקודם שלך" פיבי:"הא"
A adar cahlon New member 1/12/05 #32 אבל הפרק הכי שולט היה כשהם נכנסו לספר של הבלונדינית( ) ולא היה שם חיכוך והם החליקו
S Super Chuly New member 2/12/05 #37 מה עם הפרק שבו לבשו משקפיים מיוחדות שאיפשרו להם לראות גלי קול? מאז שראיתי את הפרק הזה כשהייתי קטנה תמיד חלמתי להשיג משקפיים כאלה... ליהי
מה עם הפרק שבו לבשו משקפיים מיוחדות שאיפשרו להם לראות גלי קול? מאז שראיתי את הפרק הזה כשהייתי קטנה תמיד חלמתי להשיג משקפיים כאלה... ליהי
R R o n 2 5 6 New member 2/12/05 #38 אני עדיין חולם על משקפי רנטגן../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
נ נעמקה19 New member 2/12/05 #40 אז משם זה היה מוכר לי!!!!!!!!!!!!!! כל הזמן אני חשבתי איפה ראיתי משקפיים כאלה...ולא הצלחתי להזכר!!! הודות לך, ליהי, נזכרתי!!! חחחחח...תודה לך
אז משם זה היה מוכר לי!!!!!!!!!!!!!! כל הזמן אני חשבתי איפה ראיתי משקפיים כאלה...ולא הצלחתי להזכר!!! הודות לך, ליהי, נזכרתי!!! חחחחח...תודה לך
S shminia com New member 1/12/05 #34 אני זוכרת את הפרק בו הם נכנסו לגוף של מישהו לא זוכרת מי זה היה ואז הוא עשה אפצ'י והם עפו
K KiShKooSh New member 1/12/05 #35 ראלפי../images/Emo6.gif ואיי השמות כ"ך מטומטמים שאני לא שכחתי אותם
C chen010189 New member 1/12/05 #25 אני אביא לך ליום הולדת.... אבל לא אותו, את התמונה שלו מהעיתון דה ( ), הכל בהומור חלש בלבד.
C chen010189 New member 1/12/05 #30 התכוונתי ש../images/Emo3.gif אני אביא לך ליום הולדת בנושא. ואז רציתי שתחשבי שאני הולכת לכתוב שאני מביאה לך ת'ספר. אבל כתבתי "את התמונה של הספר מהעיתון" כאילו שהייתי גוזרת ת'תמונה של הספר מהעיתון ומביאה לך אותה ליומולדת. בקיצור שקט
התכוונתי ש../images/Emo3.gif אני אביא לך ליום הולדת בנושא. ואז רציתי שתחשבי שאני הולכת לכתוב שאני מביאה לך ת'ספר. אבל כתבתי "את התמונה של הספר מהעיתון" כאילו שהייתי גוזרת ת'תמונה של הספר מהעיתון ומביאה לך אותה ליומולדת. בקיצור שקט