דרושים שחקנים!!!

n a a m a b

New member
דרושים שחקנים!!!

לסרט סטודנטים זוכה פרס ראשון בתחרות הפיטשינג הארצית נשים בגילאי 27-40 נערים בגילאי 16-20 ילדים בגילאי 7-13 גברים בגילאי 30-55 למבחני בד: קובי: 0506844777 [email protected]

R o n 2 5 6

New member
נצל"ש

האירוח של גורי בבלוג T.V עוד מעט מתחיל.כל מי שרוצה שיבוא!

chen010189

New member
../images/Emo12.gifבאמת?

אולי תגידי לי מה ההצגה הקרובה שלך? אני אבוא לראות אותך, אני חיפאית
יו, אז את בטח תקבלי כרטיס חינם למחזמר של עדי ורודריגו (אם את הולכת)

Super Chuly

New member
איזה יופי...

עוד לא צולם, וכבר זכה בפרס ה"פיטשינג"... מה זה "פיטשינג"? אשמח אם תתן פרטים נוספים, כדי שנוכל להיות בטוחים במה מדובר
ליהי :)

chen010189

New member
חחחח זה בדיוק מה שאמרתי

כמו להגיד שזכיתי בתחרות ריצה שלא השתתפתי בה בכלל

shminia com

New member
ואתה מצפה שנאמין לך?

אם זה היה אמיתי הייתי מצפה לפרסום של איזה בית ספר (כי זה הרי של סטודנטים נכון?!) וטלפון של הביה"ס או של מי שאחראי שם ולא איזה פלאפון של איזה מישהו..

shminia com

New member
../images/Emo32.gif לא מצאתי איפה לשרשר..

ראיתי שהחלטתם על חודש שירי ילדות חח... אז תשרשרו לפה שירים! נתחיל ב.. (מקווה שאתם מכירים) חרקים כולם הלכו חרקים אפשר לצאת כן אנחנו חרקים בואו נתחיל! חרקים חיים בבית ואתם כלל לא יודעים כי אנחנו מתחילים לחגוג רק כשאתם יוצאים קשקשן גר בפח זבל מכין לו עבודות זערירה ידענית מגדת עתידות (היא יודעת הכל אחי!) רולי משתדלת אך זה לא תמיד יוצא חטיפי מבשל נפלא ואפלי מרוצה חבורה אדירה באג בראש זה לא נורא באג בראש בוא לפגוש את כולנו! ב-א-ג ב-ר-א-ש

shminia com

New member
"היי בימבה"

בינבה, בובי ופונפון יוצאים למסעות, מה קורה להם בדרך, אילו הפתעות? השלושה תמיד, תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים... הרבה הרבה יותר יפים! בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון זעם הרשע מנסה לגנוב את בינבה הקטנה אך לעולם, הוא לא יצליח, כי בינבה חכמה. כי בינבה, חכמה!

chen010189

New member
יש לנו זוג בשכבה שקורא לעצמו ככה

הבן זה בובי והבת זאת בימבה

chen010189

New member
בדיוק נזכרתי בגברת פריזל!

אז בוא איתנו, לאוטובוס שלנו, אוטובוס הק-ס-מ-י-ם! נזכרתי בזה כי נעם הגיבה איפשהו וכתבה בנושא "אני תמיד אומרת -" וככה גברת פריזל מתחילה ת'משפט שלה ואז נותנת איזה פתגם\ניב מאגניב

נעמקה19

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

זוכרים את הפרק שהג'ינג'י הזה נהיה כתום?

למעלה