דרושים קירות

מממאיה35

New member
דרושים קירות ../images/Emo6.gif

שלל אוקטובר: 2 פאזלים של חמש מאות של רוונסבורג (סדרה) 1 פאזל של 1000 פו הדב לחברה שילדה בת ועוברים דירה - מתנה לחדר שדל הילדה. נראה לי הפאזל היחידי שאקח למסגור. ויש מתחת לשטיח גם את הפאזל של הסימפסונים ושני פאזלים של 500 מהסדרה הקודמת. כבר תמונות..

האדרים

New member
סיימנו אותו לפני כשבועיים.

פאזל נהדר. מסגרנו אותו - יצא מדהים. כאפסיק להתעצל אצלם ואעלה תמונות.

מממאיה35

New member
עד התמונה

איזה צבע בחרתם למסגרת? וכמה עלה כדי שאדע אם המחיר שיבקשו ממני סביר או לא.. והאם עם זכוכית? ועם כן - עם מאט או מבריק?. אני חדשה בתחום המסגורים, אפעם לא מסגרתי, תמיד יש פעם ראשונה.

האדרים

New member
אז ככה, מחירים והמלצות למסגורים.

היי א.אנחנו ממסגרים בדליית-אל-כרמל. המחירים שוים נסיעה מיוחדת עבור כמה מסגורים ביחד (רכב חברה, עוד יותר זול.....) ב. פו-הדוב, בגלל צורתו המיוחדת (צר ורחב) 'אוכל' הרבה זכוכית - דופק פלאטה - ולכן עלה יקר - 70 ש"ח. בד"כ פאזל בהיקף כזה, בצורה רבועה יותר, היה עולה 40-50 ש"ח. זכוכית, רק מט. מבריק מפריע לראות את הפאזל. כבר נדפקנו. ג. מט מייקר ב 10אחוז בערך. ד. מסגרנו עם מסגרת פשוטה, לייסט ברוחב כ 6 ס"מ - צבע תכלת כמו הסרגל של WINDOWS בתחתית המסך. ה. דוגמת מחירים מהשבוע שעבר: פאזל 2000 חלקים 100*80 (בערך...) +מט+מסגרת 'ענתיקה' מוזהבת - 150 ש"ח פאזל 500 חלקים, קטן, מט, 40 ש"ח, מסגרת 'לייסט' פשוטה (ראה למעלה) פאזל פו-הדוב - 70 ש"ח. פאזל 1000 חלקים, בערך 70*80* , מט, פשוט, - 60 ש"ח. *** בסוף שילמתי 300 על הכל, הנחת כמות+ פאזל 12 שאני ממסגר שם. מאוד נחמדים ואחלה אוכל על ידם, מעביר מצויין את ההמתנה. מומלץ !!!!!!

מממאיה35

New member
יפה יפה

החלקים עצמם גם כן היו מאוד יפים, כל חלק בפני עצמו בצבעים שונים זה מזה. לא כ"כ רואים בתמונה, אולי אפרק ואראה לכם?

מממאיה35

New member
שני ה500 ביחד

כי זה סדרה, אז ניתן להם את הכבוד. ובהזדמנות זו ניתן כבוד גם לחתולה שלי

א ר י ק ל

New member
../images/Emo6.gif הרסת אותי..

החתול הג'ינגי-זה הדבר הראשון שקפץ לי לעיניים. אוהב.

מממאיה35

New member
../images/Emo54.gif זו חתולה ולא חתול

אנא תנו כבוד
חתולות ג'ינג'יות מהוות 1% מכלל החתולים הג'נג'ים, ככה שהמופרעת שלי די נדירה

123נעמי

New member
תמסרי לחתולה את התנצלותי

פשוט הקרטון ביצוע הסתיר ולא ראיתי שזו חתולה.
יש לי כבוד גדול לחתולים וחתולות מכל הצבעים. לטפי אותה בשמי

מממאיה35

New member
הבא בתור

עוד 1000 של דיסני, לעוד חברה שילדה בת, שוב פעם לחדר של הילדה.

למעלה