דרושים ספויילרים :))

pti4ka

New member
דרושים ספויילרים :))

חבר'ה יש לי יס אבל אני מורידה את הסדרה מהאינטרנט כרגע אני בפרק 10, מחכה שהשאר יירדו.. ומסוקרנת בטרוף! אז כמה ספויילרים לעתיד בבקשה...
מי זה אית'ן ?! מאיפה הוא בא??
מה נסגר עם האישה הצרפתייה???.. מה יקרה לה ?...
מה הסיפור עם קייט וג'ק?! יקרה ביניהם משהו? ומה לגבי צ'ארלי וקלייר ??...יקרה?
שמעתי פה כל מיני סיפורים על איזה מספרי לוטו או וואטאבר... מה זה? מה קשורים עכשיו מספרי לוטו?
יש לכם עוד מידע מעניין ? שפכו :) כולי מסוקרנת!

אני מציע לך

להמשיך להוריד ולא לבקש כלום, כי זה סתם יהרוס לך. גם לי היו היסורים האלה שרציתי נורא להסתכל בספויילרים אבל עמדתי בזה, ותאמיני שזה השתלם!

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifעד פרק 20

אני אוהבת לכתוב ספויילרים!!!
שימו לב!!! ספויילרים ציניים מאד עד לפרק 20! על אחריותכם!
אנחונו עדיין לא ממש יודעים מי זה אית'ן, אחרי הפרק איתו הוא נעלם ועדיין לא הסבירו מה בדיוק הלך שם...
גם לגבי האשה הצרפתייה, היא נעלמה אחרי הפרק איתה ולא ראינו אותה שוב עד שבפרק האחרון הארלי הלך לחפש אותה (בגלל מספרי הלוטו) ומצא אותה והיא גם נתנה לו בטריה כדי לנסות להפעיל מכשיר קשר..
בינתיים לא קורה שום דבר בין קייט לג'ק חוץ מזה שהם ממש חמודים... וצ'ארלי וקלייר סתם חברים הכי טובים- וגם ממש חמודים...
וואו, מספרי לוטו, בוא נראה, היה פרק שבו הראו את העבר של הארלי- הוא זכה ב156 מיליון דולר בלוטו אבל מאז שהוא זכה קורים לו רק דברים רעים והוא בטוח שהמספרים מקוללים, את המספרים הזוכים הוא שמע ממישהו משוגע שמאושפז בבית משוגעים והוא ראה את אותם המספרים על חתיכת נייר שסעיד לקח מהצרפתייה, הוא הלך לחפש אותה ביער ובינתיים בפלאשבק הוא הלך למשוגע שהסביר לו שהוא היה על ספינה באוקיינוס השקט והם שמעו מישהו אומר את המספרים האלה בתדר רדיו, הם לא הצליחו למצוא מאיפה בא התדר... בינתיים על האי הוא מצא את הצרפתייה שהסבירה לו שגם היא הייתה על ספינה וגם הם שמעו את התדר עם המספרים וכשניסו למצוא מאיפה הוא בא הספינה שלהם טבעה והם נתקעו על האי... עכשיו נראה לי (אני לא בטוחה שהבנתי את זה נכון) שהיא מצאה את התדר של המספרים והוא יוצא ממגדל רדיו שנמצא על האי אבל אי אפשר להגיע עליו כי הוא נמצא באזור מסוכן... אבל היא הסכימה עם הארלי שכנראה המספרים מקוללים כי בגללם הספינה שלה טבעה ועכשיו הארלי חושב שבגללם המטוס שלהם התרסק. בכל אופן- המספרים גם רשומים על התיבה המסתורית שבון ולוק מצאו קבורה ביער. וואו זה היה מתיש
, מקווה שהבנת!

TheCharm

New member
../images/Emo58.gifתיקון קטן..

*קודם כל אית'ן לא נעלם, צ'ארלי ירה בו והוא מת. *הפרק עם המספרים לא היה האחרון, הוא היה פרק 18... *על מספרי הלוטו לא אכתוב כלום, אני גם לא קורא, זה ארוך ובטח קראתי וכתבתי ותירגמתי את זה טריליוני פעמים. *התיבה המסתורית = הצוהר... (סתם, ככה תירגמו את זה בתירגום אצלי, ואהבתי להגיד את זה אחרי זה:p צוהר, צוהר, צוהר. צוהר!)

למעלה