דרושים - נציגי נוער למסע האופניים ה-5 של תל"ם

דרושים - נציגי נוער למסע האופניים ה-5 של תל"ם

לחברי השכבה הבוגרת, לבוגרים ולרכזים - שלום רב ! התנועה ליהדות מתקדמת בישראל מקיימת זו השנה החמישית מסע אופניים מטרתיו של מסע האופניים הן:
חשיפה ( = הגברת המודעות לקיומה) של התנועה בישראל
חיזוק התמיכה (= דעת קהל) בתנועה ליהדות מתקדמת בישראל
חיזוק הקשר בין ישראל והתפוצות ובין קהילות התנועה בארץ לקהילות התנועה בחו"ל
גיוס כספים מסע האופניים הוא פרוייקט אותו מפרסמת התנועה הן בקהילות התנועה בארץ והן בקהילות התנועה הרפורמית ברחבי תבל, מתוך שאיפה להגשים את כל המטרות שהצבנו לעצמנו - ולכן, במהלך המסע, רוכבים במשותף רוכבים מהתנועה בארץ ומהתנועה בחו"ל. ישנה חשיבות רבה לשותפות ולהשתתפות שלנו בפרוייקט מסע האופניים - בכל מני מישורים:
שייכותינו לתנועה
חשיפה של נוער תל"ם לחברי התנועה בארץ ובחו"ל
חיזוק הקשר בין חברי הקהילות ונוער תל"ם במטרה לעודדם לתמוך בנוער תל"ם אנו זקוקים לשניים או שלושה נציגים של תנועת הנוער שיסכימו לתרום לנו 5 ימים מזמנם וממרצם וירכבו לטובת נוער תל"ם. מסע האופניים החמישי של תל"ם יתקיים בין התאריכים: 27.3.2007 - 23 עלות השתתפותו של כל רוכב במסע הינה כ - 4000 ש"ח (האחריות על גיוס הכספים הינה באחריות נוער תל"ם כולה ולא באחריות הרוכבים) ההכנסות של התנועה מהמסע מיועדות לתמיכה בתכניות החינוך השונות של התנועה בכללם - נוער תל"ם ומחנה חווי"ה. אם את או אתה יכול/ה לרכב למען נוער תל"ם - אנא שרשר/י את כאן לרוכבים מובטחת לכם חוויה בלתי נשכחת. . . שלכם, שרון

אני אשמח להשתתף.

אבל אני גם אשמח לדבר עם מישהו לגבי גיוס הכספים לדבר הזה, כי 4000 ש"ח זה המון כסף!!1 :)

../images/Emo127.gif ישר כח

נעה יקרה ישר כח על ההתגייסות
תודה רבה
גיוס הכספים עבור הרוכבים הוא באחריות התנועה כולה - כל סניף יגייס חלק מהסכום הכולל לו נזדקק בתקווה שיהיו לנו לפחות 2 רוכבים במסע ברגע שנדע מי מצטרף אלייך למסע ולכמה כסף אנו זקוקים נקיים פגישה בנושא ושוב, תודה רבה - זה לא מובן מאליו
שרון

ohadsh15

New member
אני מעוניין להצטרף

אבל אני עדיין לא יודע אם זה יתאפשר לי מבחינת בצפר. אני יבדוק את זה לעומק ויחזור אם תשובה סופית תוך שבוע. נ.ב. איך בדיוק הכסף נאסף ומה אחריות הסניף שלי בנושא?

למעלה