דרושים מתנדבים.

דרושים מתנדבים.

חשבתי על פרוייקט חדש... (אתר הכרויות חינמי לציבור ה"רחב"
ונתקלתי בלא מעט מכשולים בנושאים הלא טכניים (להקים אתר זו לא בעיה, אבל עיצוב, תמונות ותוכן הם כן..) אם יש אנשים בעלי יוזמה שמוכנים לעזור בפרוייקט אשמח אם יצרו איתי קשר, אשמח גם לפידבקים ורעיונות נוספים (לא חייבים להיות טכניים) תודה לכם!

רעיון פצצות

רק כמה שאלות בקטע הטכני של העניין: מה עם שרת שעליו יוקם האתר(כולל עלויות כמובן) אחזקה שוטפת מניעת פריצות ווירוסים תראה,לפני שהולכים לביצוע דבר כזה ,שהרעיון אגב יוזמה ברוכה צריך לקחת בחשבון את המכלול של זה. לפי הבנת הנקרא מדברייך,יש לך תבסיס הטכני והכספי לזה(כנראה) אז לעבור לשלב הבנייה וההקמה זה כבר חלק פשוט יחסית,רעיונות אתה מחפש,שתף אותי בכייון שלך ואשמח לנסות לעזור. בהצלחה אגב.

רגע רגע עצור!!!!

אהההההההההההה,תמיד בקריאה שניה מבינים טוב יותר,סלח לי קצת על הSWITCH המהיר אבל למה להגדיר ציבור "רחב" כהגדרתך למשהו נפרד? זה יכול לגרום לשני דברים,למעין הטמעות של הנכנסים לאתר ועונים על הגדרתך כקבוצה בתוך עצמה. ולהגברת הפער וחיזוק כל מה שלא רצוי שיהיה ביחס לעונים על הגדרתך. כמו ישראלי מצוי כנראה קפצה לעיני המילה חינם בלי לשים לב לעיקר. אם כבר תעשה אתר הכרויות חינמי מושקע ויעיל,שבשאיפה יצליח למה שלא יהיה פתוח לכולם,ללא סלקציה,על בסיס גובה דת מין וכמובן משקל?

כי...

מנסיון, הייתי מעדיף אתר שבו כן יש "סלקציה". ובו כן אפשר לרשום שאתה שמן או שמנה ולא מעט משקל עודף

ומה בדיוק זה היה נותן לך?

אפשרות להכיר מישהי שמנה בלבד? אוקיי,נניח שזה מה שאתה מחפש,אבל מה עם פתיחות לאנשים בעלי אופי שונה? בהמשך יקימו אתרי הכרויות לכל דבר ודבר נניח משהו בסגנון אתר הכרויות לקנאים בלבד. אני לא רואה סיבה,למען האמת ליצור אתר כזה שהוא מיוחד לעניין הזה,ואגב,למה שאוכלוסיה מסויימת תהנה מאתר הכרויות חינם ואחרים לא? בקיצור אין מה להדביק תוויות על העניין הזה,אם למישהו באמת יהיה חשוב לקחת חלק פעיל באמת באתרי הכרויות באינטנרט,לא העלות בגובה כזה או אחר,תמנע ממנו השתתפות בתהליך למציאת אהבה,מי שלא מחפש לא יהיה באתר הכרויות ולא בהכרח ישקיע כסף ברכישת מנוי. איך אומרים:אי אפשר לאכול תעוגה ולהשאיר אותה שלמה,אני לא חושב שיש צורך באתר כזה על אף החינמיות שלו,לתת במה ומקום לאתר כזה.

האמת שזה רעיון נחמד..

אבל נראה לי מבאס להכנס לאתר "מיוחד" כי הוא לשמנים בלבד... אני לא מבדילה את עצמי משאר האוכלוסיה כי אני שמנה.... וזה יכול להרגיש ככה... :/ מה שכן יכול להיות רעיון ... זה פשוט לפנות בדרך כזו או אחרת למנהלים (או למי שכן אפשר, אני לא בדיוק מבינה בזה) שיוסיפו את המילים "שמנה" ו "שמן".. :) בכל אופן.. כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה!

בדיוק מה שאני חושב

חוץ מזה,לדעתי אפשר להכיר נשים בכל מגוון וצבע גם באתרי הכרויות שלא מגדירים עצמם כמיועדים לקבוצה מסויימת,ואגב,מה בדיוק ייתן לצופה המחפש להכיר באתר ,אם הוא יקרא בפרופיל תיאור שכזה,בחורה,גובה 1.60,ספונטנית,רגישה ושמנה אוהבת לבלות לרקוד,אקדמאית בהשכלתה,מחפשת דומה לקשר רציני.(!!!!!אתה מבין מה הבעיה פה) או תיאור כזה בחורה,גובה 1.60,ספונטנית,רגישה,אוהבת לבלות לרקוד,אקדמאית בהשכלתה,מחפשת דומה לקשר רציני. עכשיו אם ההודעה האחרונה הייתה מופיעה באתר הכרות של הציבור "הרחב" שדיברת עליו או באתר הכרויות אחר שאינו מגדיר פנייה לשום מגזר,לא היית פונה אליה אם התיאור הראשוני+תמונה היו עושים לך את זה? ללא קשר למידת המכנסיים והחולצה תחשוב על זה. אגב מיוחדת יקרה,באמת נשמע לך הגיוני שלתת דגש בתיאור בהדבקת תוויות כזו על החברים באתר הכרויות,לי זה נשמע חסר משמעות,ותסתכלי מסביב בפורום,את מוקפת באנשים עם נשמה מזהב,זה באמת חשוב ההגדרה הפיזית חסרת התוכן הזו?

היי סקססי...

אני לא חושבת שזה נכון להדביק תוויות .... ולכן אני לא ממש בעד העיון של האתר...זה יכול להתאים לאנשים מסויימים. כל אחד יחליט איפה נוח לו. אני רק אומרת שאם באתרי הכריות היה את המושג "שמן" בתיאור החיצוניות, אולי היה יותר קל. זה הכל... לך זה נראה לגיטימי וטבעי כי אתה אוהב שמנות... אחרים אולי רואים את זה אחרת. אני בדעה שלך... אבל לא כולם חושבים כמוני וכמוך.... :)))

אז אני לא מבין למה הצורך הזה בלציין

את זה באתר,הרי את יכולה לציין זאת בתיאור שלך בלי שהאתר יציין את זה כברירת מחדל,או שזו תהיה הכותרת שלו. מה שמטריד אותי בזה זה התיוג של האתר כמקום לציבור ה"רחב"ולא לציבור הרחב בחינם,לא רואה צורך בהגדרה של אתר הכרויות בחינם לאוכלוסיה ממגזר מסויים,זה מצטייר בעיני כסוג של נזקקות וזה לא מתאים. אגב,מסקרן אותי מה מהות הכינוי שבחרת?

כנס רגע...:)

כשאתה מציין את זה בפרטים "היבשים" זה שונה .... אבל אם אני אכתוב את זה במלל שמפרט עלי זה משהו אחר. קשה לי להסביר את זה... מי ששואל אני אומרת...אני שמנה. זה לא ממש משנה מה יהיה כתוב בקטגוריות או במלל... כי גם אם יהיה כתוב "שמן" או - "שלום אני דנה בת 23 מהדרום שמנה ויפה..." אז פשוט תהיה שאלה אחרת... כמו- "כמה שמנה?" או "שמנה או מלאה?" אין לזה סוף...

שכחתי לגבי הכינוי...

זוג חברים שלי רצה להכיר לי מישהו ... שאלתי אותם מה הפרטים שהם מסרו לאותו בחור עלי... התשובה שלהם היתה- "שאת פשוט מיוחדת...אין עוד אחת..." כמובן שזה נאמר בהגזמה ותחנפת חחחח... אבל זה נתפס לי...

תקראי את זה

שלום אני דנה בת 23 מהדרום שמנה ויפה ואת זה שלום אני דנה בת 23 מהדרום,אינטלגנטית,בחורה סקרנית עם ראייה מיוחדת על העולם. ותגידי לי מה היה יותר מושך תעין שלך? ועכשיו בהיבט הגברי של העניין שלום אני ירון בן 27 מהדרום שמן סקסי ומהמם או שלום אני ירון בן 27 מהדרום אינטלגנטי,בחור סקרן עם ראייה מיוחדת על העולם. ותעשי תבחירה שלך.

odelia hen

New member
למיוחדת22

כמו שכבר אמרתי זה לא להבדיל את עצמך משאר האוכלוסיה כי את שמנה כי כמו שיש הרבה אוכלוסיה רזה וחטובה ככה יש גם המון אוכלוסיה שמנה ואת לא צריכה להרגיש ככה להיפך אני מרגישה ככה כשאני נכנסת לאתרים רגילים ושואלים אותי איך אני נראית ואני מרגישה שאני שזה לא בסדר שאני בכלל מדברת איתם כי מה אני בכלל חושבת לעצמי לחפש פה בחור כי מי ירצה אותך בכלל אבל אם היה מקום כזה שהיית נכנסת לשם ויודעת שמי שנכנס לחפש שם מחפש אותך כי את יפה ומוכשרת ומצחיקה וסקסית אפילו שאת שמנה לא היית מרגישה לא נעים או מורידה מהערך של עצמך אף פעם כי היית יודעת שיש לך תמיכה כמו פה בפורום שאנשים יכולים להתגאות במה שהם ולהגיד אני שמנה כן אז מה? אבל אני מיוחדת ואני יפה ואני עוד הרבה דברים טובים אחרים וזה לא הופך אותי ללא טובה או לא בסדר תודה אודליה

../images/Emo31.gif

"אפילו שאת שמנה" זה לא קריטריון שצריך לבוא בחשבון לאתר הכרויות,במיוחד למי שמחפשת!!!!

odelia hen

New member
חדשה ומגיבה

קודם כל סליחה על האורך ושנית תודה שאתם מקדישים זמן לקרוא את מה שכתבתי: אני דווקא חושבת שזה אכן רעיון טוב, אני לא מבינה כל כך בבניית אתרים אבל אני יכולה לנסות אם צריך עזרה. לשובב וסקססי, למה אתה חושב שלא צריך לתת במה לאתר שכזה? יש המון אתרים חינמיים להכרויות מכל הסוגים אפילו לאנשים עם מוגבלויות ונכויות פיזיות ונפשיות אז כן עושים אתרים "לכל דבר" לגבי פתיחות לאנשים עם אופי שונה מכל הסוגים ... חסרים צאטים בעולם??? ופורומים??? ומסנגר ואייסיקיו??? זה לא להדביק תווית זה פשוט להקל על אנשים את החיפוש מכוון שברוב האתרים החינמיים והלא בחורה שמנה כמעט ולא תמצא בחור,כי גבר שמן זה בסדר אבל בחורה חלילה, השאלה הראשונה שגברים שואלים בכל מקום שיצא לי להכיר אותם ברשת זה :"איך את נראית?" לא אכפת להם אפילו אם את בנאדם נחמד לא נחמד אפשר לחשוב שמחר אני כבר אפגוש אותם או אכנס איתם למיטה לפעמים אנשים רוצים סתם לדבר להעביר את הזמן אבל לרוב הגברים מאוד חשוב איך הבחורה נראית ואני לא אומרת את זה בכעס אלה בתמיהה. תודה אודליה

כי אנחנו אנשים רגילים

ולא חס וחלילה בעלי שום נכות או מגבלה,אנשים רגילים לכל דבר,להתבטא בדברים שמגדירים שגבר שמן זה בסדר אבל בחורה חלילה,הוא דבר שגוי מיסודו,יש כאלה שלא אוהבים גינגיות אבל אוהבים גינגים,מדובר בטעם אישי נקודה,יכול להיות שההעדפה האישית שלך היא גבוהים ולא נמוכים,לא ראית אתר מיוחד לגבוהים מעל 2 מטר או לנמוכים מתחת ל1.70? הגברים הם לא שופטים ובררנים בצורה כוללנית(ויש יוצאים מן הכלל)וכן באתרי הכרויות שאלת איך\את\ה נראה\ית היא הגיונית,תחשבי על זה תיאור בחורה באתר הכרויות יכול לבוא במיליון גירסאות דומות או שונות,הרושם הראשוני הוא על בסיס שיחה בתוכנת מסרים + תמונה,וכן מראה הצד השני(למרות שלדעתי הוא לא אומר כלום,כי כל אחד\אחת מתאר\ת עצמו כפי שהוא רואה אותו). מה אני אומר,קיבלת רושם ראשוני חיובי,עוברים לטלפון קובעים פגישה באיזה בית קפה,מתאים סבבה,לא מתאים גם סבבה. לרוב האנשים(נשים וגברים)חשובה החיצוניות בגלל משיכה,לכל אחד יש משיכה למשהו אחר,פנים כאלה ואחרות ותיאור כזה או אחר. והסיבה להתעניינות זהו באה שאנשים רוצים לסמן V על הסעיף הזה ולעבור לשלב ההכרות על סמך האישיות. לאנשים אכפת מאופי ואישיות ואת יודעת למה? כי צריך שיהיה אופי טוב ואוהב ומפרגן בזוגיות,כי מה לעשות עם זה נשארים(לא נשארים צעירים לנצח,הנפש והאופי נשארים איתנו תמיד)

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תודה על המילים:) מסכימה עם האמירה שלך- "זה פשוט להקל על אנשים את החיפוש"...זה יותר נחמד. למרות שמנסיוני... אני חברה באתר הכרויות חינמי, ששם יש את האופציה "שמן" ..... רק שלא כולם טורחים לקרוא את הכרטיס... אבל זה גם מעיד על הקשר אותו הם מחפשים...

סלח לי יקירי אבל...

האתר מיועד למי שימצא בו עניין, אין סיבה להפגע, אם יש אנשים שלא ירגישו בנוח להיות באתר אז הם לא חייבים להיות, בסך הכל זה באמת רק אמור להקל על החיפוש.

למעלה