דרושים: מנחי Exalted

Engelous

New member
דרושים: מנחי Exalted

ערב טוב! כמו שאתם אמורים לדעת, בסוכות הקרוב, בתאריכים 18-20 באוקטובור, יתקיים כנס אייקון 2005. באייקון הקרוב מתכוננים כמה וכמה פרוייקטים מיוחדים של משחקי תפקידים. ובכן, אני מחפש אנשים לאחד מהם. אם אתם מכירים את Exalted, הביטוי "Locust Crusade" ודאי אינו זר לכם. ואם אתם מכירים את הביטוי, ודאי ששמעתם על הקמפיין המלא שפורסם בהארדקאבר האחרון של השיטה. ואם אתם לא מכירים - טוב, זה לא מסובך יותר מדי. אתם רק צריכים לדעת להריץ Exalted. בכל מקרה, באייקון הקרוב - הקמפיין הזה מתוכנן לרוץ. הרעיון הוא שכמה שיותר מנחים ינחו כמה שיותר משחקים חד-פעמיים שיציגו סצינות שונות מתוך הקמפיין האמור, שיצרו ביחד תמונה כוללת. שחקנים לא יהיו מחוייבים להירשם לכל המשחקים, אך שחקן שיעקוב אחרי 2-3 משחקים - יוכל לראות את התפתחות העלילה באופן רציף. נשמע לכם מעניין? יש עוד פרטים, כמובן. אתם מוזמנים לפנות אליי, חגי אלקיים, במייל[email protected] , או דרך הפרטים האחרים שלי בגילדה . המצטרפים לפרוייקט יצטרכו להגיע לפגישת הכנה או שתיים, כשהראשונה מתוכננת לסוף החודש הזה - בעוד כשבועיים. אם רציתם להריץ -כל דבר- בעולם המשחק של Exalted - זה המקום להפגין את כל מה שיש לכם. מקווה לשמוע מכמה שיותר מכם! -חגי.

DallyLama

New member
אני מעוניין

רק יש שני בעיות. א. אין לי נסיון בשיטה הזאת אף על פי שיצא להריץ כמה שיטות של וויטוולף. ואני מסוגל להשיג את הcore rules. ב. ואני חושב שזה הבעיה הרצינית אני חייל בשירות סדיר ולא בטוח שאני אצליח להתארגן. בכל זאת אני מעוניין לשמוע עוד פרטים

Engelous

New member
הפרוייקט גדל - אבל יש עוד מקום!

מקפיץ את העץ, למען יראו אותו עוד אנשים, ויצטרפו.

למעלה