דרושים זמרים

pyahjm2

New member
דרושים זמרים

לביצוע מחודש של השיר שהפך לסיסמתם של תושבי עזה בימים אלו "רד אילנו אוירון קח אותנו למרום " הכנסות יתרמו לח"א שלנו לקניית טלים נגד האויב העזתי .

pyahjm2

New member
אהבתי

קניתי פלזמה 42 בכדי לראות טוב יותר את האפקטים בעזה שווה השקעה כול פיצוץ מקרב אותנו חזרה שמונה שנים אחורה

Master Stav

New member
אני מבין שאתה נגד המבצע ....?

ופלזמה לא LCD? לא חבל ? WS או רגיל ?

pyahjm2

New member
אני מתמוגג

הבאתי 3 קילו גרעינים מהשקדיה בתל מונד אגב קליה מדהימה , ואני ממש מתמוגג סוף סוף רמטכל ירוק שלנו מביא אותה בקטנה ביצועים עשר שווה שווה שווה . היכן הסתירו אותו כול כך הרבה זמן? חבל שלא הוא היה במלחמת לבנון , ליבי כואב על האזרחים ובעיקר על האמא שממש מזלה בגד בה לצערי ליבי עם משפחת שיטרית היו חזקים אוהבים אותכם תושבי הדרום מחר אני שם חיזקו ואימצו

Master Stav

New member
מתמוגג ממלחמה ...

מה אומר לך כול אחד ומה שעושה לו טוב .... אישית מלחמה מחרידה אותי ולא משנה בגין איזו סיבה היא פורצת או בשם מה .....אנישם נהרגים ....מוות הוא דבר נורא להתמוגג?

pyahjm2

New member
מתמוגג

לא מהמוות למרות שעדיף ששם ימותו מאשר כאן , מתמוגג מהפחד שהם נכנסו ושסוף סוף תושבי הדרום מקבלים יחס שמגיע להם ממדינת ישראל הגנה פשוט הגנה נגד מטורפים ועדיף ככה בתנך כתוב הקם להורגך השכם והורגו אז זה גורם לי נחת לדעת שאנחנו עושים ולא רק מדברים כמו פולנים זקנים משועממים

Master Stav

New member
אליה וקוץ בה

אני בהחלט מסכים איתך שהמלחמה הזו או המבצע או איך שלא קוראי לזה מוצדק ובאמת הגיע הזמן ...אבל בניגוד אליך אני לא חושב שיש משהו להתמוגג ממנו כן יהרגו ונהרגו שם יותר ...האם שם פחות טוב מפה ? האם לא יהיו שם יתומים שיגדלו על שינאת היהוד? חלאס ...הגיע הזמן לנקות את קן הצרעות הקרוי עזה ואז לשבת לשיחות רצינות והפעם מעמדה של כוח ולהביא לרגיעה באיזור ...עזה יכולה להיות מדהימה ביופיה כול שכן להתפתח עם הכסף שמוכנים להזרים לה הנסיכויות והאיחוד האירופאי ...הכול עניין של ...הבנה .

למעלה