דרושים/ות לצילומים

דרושים/ות לצילומים

היי! לפרוייקט צילום פרטי, ללא כוונות רווח, דרושים/ות צעירים/ות עד גיל 30 שמרגישים/ות בנוח עם הופעתם החיצונית ומול מצלמה, המוכנים/נות להצטלם בהתנדבות. מדובר בצילומים מכל הסוגים (סטודיו, חוץ, עירום וכו´...). אנא צרו קשר במייל: [email protected]

מה עושים עם התמונות

היי! נושא הפרוייקט הוא Super Ego. ז"א מה שהבן אדם רוצה להיות, רוצה להקרין החוצה. לכולנו יש סופר אגו, וכולנו יודעים בדיוק מהו, רק לא מעיזים לחשוף אותו מחשש לתגובת החברה. מטרת הצילומים הוא להפיק מכל אדם תמונה או תמונות שיציגו את הסופר אגו שלהם באופן מאוד דרמטי, עם המון השקעה בפן התפאורתי של העניין. זאת ההזדמנות של כל אחד או אחת, בין אם הוא או היא חתיך/כה הורסת ובין אם לא. לקבל תמונה של הסופר אגו שלו. העיקר שאותו אדם ירגיש נוח עם הופעתו החיצונית ועם מה שהוא מקרין. את זה מצלמה לא יכולה לתקן. התמונות לא יפורסמו ללא רשות המצולמים. התמונות שיזכו ברשות לפרסמם, יוצגו בבוא הזמן בתערוכה הנושאת את שם הפרוייקט. מקווה שהבהרתי.

CheRy LipS

New member
אני חושבת שאני מעוניינת....

או לפחות מתעניינת.... אבל נראה לי שאני קטנה מדי ולא מתאימה כי אני לא אהיה מוכנה להצטלם בעירום או משהו כזה. וגם אני לא דוגמנית. אני יפה וחמודה אבל לא דוגמנית. תלוי במה שאתם מחפשים. מה אתם מחפשים? זה בהתנדבות? מתי הצילומים? איך הם נערכים? סליחה על כל השאלות...... ליאת

למעלה