``דרושים`` - דחוף !!!

micmuk

New member
``דרושים`` - דחוף !!!

שלום לכולם, הנה אני פה שוב (אחרי יומיים...) רציתי לבקש מכם טובה אחת קטנה בשבילי ובשביל צוש. ביום ראשון הקרוב אני מתחילה תקופת בחינות עמוסה (אומנם רק שבועיים אבל 6 בחינות - זה עמוס !!!) כנראה שבשבועיים האלה צוש לא ממש יזכה לראות אותי לכן, אני מבקשת מכן בנות ישראל הטובות מי שבאמת חושבת שהיא מתאימה לצוש וכמובן מתאימה למלא את מקומי מוזמנת להיות חברה של צוש למשך השבועיים הקרובים. הדרישות גבוהות - צוש יעשה לכן מבחני כניסה (כמו שהוא עשה לי) - אבל - אל דאגה מי שתזכה לא תצטער. והכי חשוב !!!! לא לשכוח - זה רק אבל רק - לשבועיים. תודה על הנכונות לעזרה. דור (מיכל של צוש)

בבר

New member
אני זכיתי בצוש B-) .....

סתם..... מיכלו`ש ->צושינקה הוא רק שלך אז תסירי דאגה מליבך ואני בטוחה שהוא יחכה לך שבועיים אבל עם את בכל זאת זקוקה לבייבסיטר לצוש היקר אז אני מוכנה למלא את מקומך. כמה את משלמת לשעה? בצלחה בבחינות, עינב. B-)

מורני !

New member
אמממ... שאלה לי...

עם כל הנשים שיש לצוש ... למה בדיוק הוא צריך מחליפה? כולן בחופש??? אה???

micmuk

New member
נשים...נשים

מורני - אני יודעת שלצוש יש הרבה נשים... אבל צריך אחת שתמלא את מקומי... לא כולן בחופש , אבך לכל אחת יש תפקיד אחר! תודה על הדאגה. דור (מיכל של צוש)

מממ...

אפשר להזיז אותך להמתנה, ולהכניס את תפווו, או אפריל לבינתיים.... ;-) מה דעתך?

bduya

New member
חחחחחחחחח דור...

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפי דעתי אתם צריכים לשאול גם את דעת שני בדבר... אחרי הכל, במקרה שלה- כן בוחרים את ההורים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;-) בהצלחה במבחנים... ותבואי לפה לפרוק לנו מה מצבך...

למעלה