דרושים/דורשות*

מגלומן

סימפתי ועם חוש הומור בריא מחפש מגלומנית למטרת קשר רציני הודעה זו מיועדת למועמדות רציניות בלבד.

בחייאת אללה, עוד בעם בנויים בנוייות

יא קוף בננות נחמד וסימבתי שאתה בכלל לא בכיוון למצוא כאן מישהי שתרצה לטעום מהבננה שלך יעני הדרישות שלך מחמירות יותר מזה של השומר בשער של הקניון שכל בעם לא נותן לי להכנס. יעני 20 אחוז של הבחורות כאן בכלל לא רציניות וכל השאר של ה-80 אחוז זה קפת וקפת וקפת. תנסה אצל החמור אולי.

שמעתי עכשיו ביל רדיו וואחד שיר כביר

כביר כביר. והריני לצטט חלק ממנו: מאמי מאמי בוא איתי למיאמי מאמי מאמי אתה רוצה אותי עמי* והריני להקדישו ללאטיף. *מדובר במקרה אמיתי, יעני שאינו מפוברק

קפת

New member
אינספק

שמדובר בחריזה מלאת צבעים וניחוחות, וירטואוזית. אלתרמן מודל 2005. גם מבחינת התוכן, ניתן להבחין ברבדים רבים של משמעויות שמבטאים היטב את הישראליות הפוסטמודרנית, על גווניה השונים, עם נגיעות והתכתבויות עם ערוצים ומגמות בתרבות הישראלית, לאורך הדורות. עמוק, כבר אמרתי? לאטיף, יא חאטיף, טוב שבאת. ערבי מחמד.

איך שאת יש לך אכבר טעם

אבל למה ככה להרוס את השיר שכל המחנה בליטים ככה אוהב אותו כאילו היה כבשה יפה עם עטינים גדולים? שאת השיר הזה אני התקשרתי לרדיו להקדיש אותו לעמירה הססססס כברה עליה עיניים שהיא ואבו לוי לנצח נשיקה במצח. איפה הבזמון שאת ככה שכחת יעני בכוונה כדי לפגוע ברגשות של המגזר? יא באבא יא באבא לקחת אותי לטאבה יא באבא יא באבא היה אכבר סבבה

יא אלבי, יא עייני, יא חביבי

מתי נלך נשתה שאי אצל אחמד טיבי? יא רוחי, יא עיני, יא אלבי רוצה ללכת איתך למשחק של מכבי נשב ביחד ביל יציע אני אוכל בוב-קורן ואתה תזיע וכשכושי גדול יבקיע וואחד סל נפעיל ביחד אל-מטען וחסל.

יא בוגו יא עיוני יא בסבוסה

שאת יפה כמו עמרו מוסא בלעדייך לבד אני כאן אומלל מביא מאחורה כל היום לגמל נעבור אל מחסום ניסע לאשדוד וכל השהידים יתנו לך כבוד נאכל הרבה חומוס ממש נתאמץ ואז בסמאללה על כולם נתבוצץ

יא ראסי, יא עייני, יא חומוס עם פול

אני כבר נהיה לי ביל מוח בלבול כי עיוני יפה כמו עזה ביל סתיו (חשבת סתם הגמל מרים לך זנב?) וואני לקראתך הומה כמו יונה באס, אסור חומוס ביחד לפני חתונה.

לא מבין

את קבלת הפנים הזאת ומנימת דבריך יש לי תחושה שאתה עוד אשכנזי מתוסכל שקצה נפשו בצימעס ובורשט. נראה לי שכמו תמיד אצטרך להתפשר על סוג ב' ולקוות לטוב. סאלאמת יא חביבי.

קפת

New member
שמעתי שמוכרים חושומור

משומש, אבל במצב טוב, במכירות פומביות בקניונים הנבחרים. את בנק לאומי כבר מאוחר מדי לקנות, אז לפחות תקנה לעצמך קצת מזה...

קפת

New member
דרושים/דורשות*

יא ווארדי מה נייה פה: שוק קחתן למאותגרים. אז אם ככה, גמני צריכה כמה דברים: מברשת לשירותים, עלי נענע מיובשים, ופתרונות לסודוקו של ידיעות אחרונות מתאיך 16/7. בתמורה אני מוכנה לתת. כן. *וכן, אין פה שגיאת כתיב, סתם משחק מלים קטן ומפגר

למעלה