דרושיםםםם

המשתלה

New member
דרושיםםםם

לפרוייקט חקלאי ראשון מסוגו בארץ דרושים מומחים/ מדריכים בהדרכה והכנת סדנאות בתחום סחלבים וצמחי בית. פרטים במסרים בברכה יובל

ליובל

יובל מרוב פרטים אני טובעת...
פרויקט איפה? מטעם מה? האם זה טוב ליהודים? אשמח אם תציג עוד פרטים.

המשתלה

New member
טוב מאוד ליהודים

היי, מדובר בפרוייקט לטיפוח סחלבים - בו ייערכו סדנאות לתלמידים על גידול , טיפוח וריבוי סחלבים. הפרוייקט - במרכז הארץ אנחנו מחפשים 8-10 מדריכים שיכולים להשתלב בהדרכות. בברכה יובל

פרויקט הסחלבים

נשמע מפתה ומעניין , השאלה על איזו תקופת זמן מדובר? אני גרה בצפון ועובדת עם צמחים ובהדרכה... אבל בעוונותיי אני גם סטודנטית שמתחילה ללמוד באוקטובר. השאל היא עד כמה זה אקטואלי לגביי... סתם שאלה מסקרנות, איזו משתלה זו?

שאלות קלות

תודה , קיבלתי את המסר
אני עדיין מפשפשת היכן קורות החיים שלי, ועדיין לא קיבלתי מספיק פרטים לגבי הפרויקט , אני שואלת כי אני יכולה להעביר זאת לעוד כמה אנשים אך הם ישאלו בדיוק את אותן שאלות כמוני: במה מדובר בדיוק? (עבודה עם ילדים באילו גילאים , מה המטרה...) האם יש צורך ברקע קודם? ועד כמה הרקע צריך להיות מעמיק? באילו תאריכים\ימים בשבוע מדובר? מה משך הפרוייקט? כמה זמן כל פגישה כזו? מה התשלום? ובאיזו משתלה מדובר? (יוצא לי לעבוד עם משתלות...) אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות, כדי לחסוך אולי לשנינו טירחה מיותרת בהמשך. או שפשוט תשאיר טלפון או מייל שלך.

המשתלה

New member
תשובות

מדובר בהדרכות על סחלבים וצמחי בית - בעיקר לתלמידים בחטיבות. הפרוייקט מתחיל בינואר 2006 , וההדרכות יהיו 5 ימים בשבוע מ 800 עד 1600 נדרש ידע ונסיון בהדרכה מצד אחד - וידע בכל הקשור לסחלבים וצמחי בית. נושא של תשלום - יסגר מול כל מדריך בהתאם לכישוריו ושעות העבודה שלו. הפרוייקט הוא פרוייקט פרטי והמשתלה הוא ניק שבחרתי לנושא זה. בברכה יובל

תודה לך יובל

אם כך טוב שכתבת לי את הפרטים הללו, בדיוק באתי לשלוח את הקו"ח. יש לי את הידע ויש לי את הניסיון, אני חושבת שיכולתי לעזור בזה כי אני מלמדת ביולוגיה במסגרת התואר בחטיבות ובתיכונים, אבל אני לומדת בעצמי 5 ימים בשבוע... אם יהיה לך פרויקט זהה בצפון- אשמח לעזור לך, אהבתי את הרעיון.

המשתלה

New member
אל תוותרי...כל כך מהר

העבודה תהייה במשמרות - וגם בשבתות. הפרוייקט כאמור מתחיל בינואר 2006 ....כך שיש עוד זמן.... בכל מקרה - כדאי שתשלחי קורות חיים. תודה יובל

אוקיי , שלחתי

נו שויין שלחתי, רע זה בטח לא יכול להיות
תודה על התמיכה המנטאלית...

למעלה