דרושות!

ומי ששם לב טוב .. בתמונה יש

2 תמונות! אני מקווה שאהבת.. את בכיף יכולה להשים באתר אפילו בלי קרדיט.. אפילו אני מוכנה לעשות לך דברים לאתר! חחחחחחחחחחחחחחחחח כותרות , או משהו כזה !

אה סבבה.. פירסמתי רק...

את החתימה הראשונה שנתת לי.. אממ.. מאמי את יכולה להסביר לי איך עושים חתימה?

Miss Nushi

New member
כן ברור..

אבל את יודעת לפחות דברים בסיסיים בפוטושופ?! וממ מחפשתת [איך קוראים לך?!] ממש ממש חמודד..תמשיכי ככה

תודה ../images/Emo9.gif

דווקא אני רק מתחילה בפוטושופ... אבל אני רוצה להוריד את הפוטושופ בין החדשים כי שלי ישן.. למישו יש קישור ? או שיחפש לי בבקשה

Miss Nushi

New member
איזה גרסא יש לך?!

ההכי חדשה היא 8, אבל אני נשארת עם ה-7 שלי כי היא הכי נוחה לי.. ותורידי מקאזה, זה הכי פשוט ונוח..

תודה כפרות ו..

אם יש לך אייסיקיו , ואת יכולה לפרסם אותו כאן אז סבבה.. ואם לא אז תשלחי מסר
אני לא בקטע של האי-מייל .. כי באימייל זה לא תוכנות צ'יטוט מידית.. מקווה שיש לך אייסיקיו! אורטל! ותודה לכולם על הפירגון , פורום ממש ממש נחמד ! למה זה לא מעלה לי קבצים ? רק לי ?

כן.. כל הכבוד ממש מקסימים! ושוב..

המון המון תודה...! ואני אשמח אם מישהו יעוזר לי ויסביר לי איך עושים באנרים וחתימות! ((יש לי 2 תוכנות גרפיקה 1 פוטושופ והשניה פינט שופ פרו 8)) תודה רבה רבה לכל מי שהכין ועוד יכין... ותודה רבה מראש לכל האלו שירצו לעזור לי.. ((אני מקווה שיהיו כאלו בכלל..))

ממ..

יש המון מדריכים , איך להשתמש בתוכנות.. אם את רוצה בכייף אני אתן לך קישור קבלי עוד משהו חמוד שעשיתי לשירוש

וואי תודה אני אשמח!

אם את יכולה אז אני אשמח נורא לקבל ממך מדריכים לבאנרים ולחתימות! ומה שהכנת ממש חמוד! כל הכבוד! אממ.. ושוב המון המון תודה חמודה... ולכולם.. אתם ממש מקסימים! תודה!

מיכל כKן

New member
אני מוכנה לנסות לעשות לך

רק תתני פרטים: מה לרשום, צבע רקע(אם יש מועדף) ו3-2 תמונות לכל חתימה

למעלה