revitalgold
New member
דרושות 4 אמהות צעירות עד גיל 35
ב"ה
שלום, שמי רויטל ואני חברה חדשה בפורום. סיימתי לימודי coaching ועתה אני נמצאת בעיצומו של הסטאג' שלי.
האימון הינו תהליך של 10 שיחות טלפוניות בנות כ-45 דקות כל אחת. האימון נועד לכל מי שמעוניינת לנהל את
זמנה ביעילות, ללמוד להתארגן נכון והחשוב מכל להתוות את הקו שבו תרצי לחנך את ילדיך.
(עלות תהליך האימון כולו הינו 200 שקל בלבד).
ממה שכתבו אליי:
הי רויטל,
עבר שבוע מאז שסיימנו את האימון בין ה-10 מפגשים.
האימון היה מעמיק, נרחב ובגישה הוליסטית שראתה אותי כאדם שלם ולא הפרידה ביני לבין הקושי שאתו הגעתי.
אני רואה את ההצלחה בשילוב בין שיטת האימון לאופי שלך כמאמנת.
השיטה אפשרה לי לשמוע את עצמי ולגלות בתוכי את הדרך המתאימה לי לטפל בנושא שעבורו פניתי אליך
ולא רק זה אלא למצוא את המקור לבעיה ולטפל בה באופן מעשי המפיק תוצאות מיידיות.
ואת כמאמנת עם העדינות והרגישות שלך, יכולת הארגון, הנחישות והדיוק שבך גרמת לאימון להיות מוטבע בי והחדרת בי מוטיבציה לעשות מעשה ולפעול לשינוי.
אני מרגישה היום אחרי חודשיים יותר ברורה וממוקדת, יש לי תוכנית ומטרה ודרך להגיע אליה וכבר השגתי כמה יעדים בדרך.
תודה רבה על האימון.
שמחה מאוד שהכרתי אותך.
אופירה
לפרטים נוספים:
054-5665784
המייל שלי : [email protected]
ב"ה
שלום, שמי רויטל ואני חברה חדשה בפורום. סיימתי לימודי coaching ועתה אני נמצאת בעיצומו של הסטאג' שלי.
האימון הינו תהליך של 10 שיחות טלפוניות בנות כ-45 דקות כל אחת. האימון נועד לכל מי שמעוניינת לנהל את
זמנה ביעילות, ללמוד להתארגן נכון והחשוב מכל להתוות את הקו שבו תרצי לחנך את ילדיך.
(עלות תהליך האימון כולו הינו 200 שקל בלבד).
ממה שכתבו אליי:
הי רויטל,
עבר שבוע מאז שסיימנו את האימון בין ה-10 מפגשים.
האימון היה מעמיק, נרחב ובגישה הוליסטית שראתה אותי כאדם שלם ולא הפרידה ביני לבין הקושי שאתו הגעתי.
אני רואה את ההצלחה בשילוב בין שיטת האימון לאופי שלך כמאמנת.
השיטה אפשרה לי לשמוע את עצמי ולגלות בתוכי את הדרך המתאימה לי לטפל בנושא שעבורו פניתי אליך
ולא רק זה אלא למצוא את המקור לבעיה ולטפל בה באופן מעשי המפיק תוצאות מיידיות.
ואת כמאמנת עם העדינות והרגישות שלך, יכולת הארגון, הנחישות והדיוק שבך גרמת לאימון להיות מוטבע בי והחדרת בי מוטיבציה לעשות מעשה ולפעול לשינוי.
אני מרגישה היום אחרי חודשיים יותר ברורה וממוקדת, יש לי תוכנית ומטרה ודרך להגיע אליה וכבר השגתי כמה יעדים בדרך.
תודה רבה על האימון.
שמחה מאוד שהכרתי אותך.
אופירה
לפרטים נוספים:
054-5665784
המייל שלי : [email protected]