דרושות 4 אמהות צעירות עד גיל 35

revitalgold

New member
דרושות 4 אמהות צעירות עד גיל 35

ב"ה

שלום, שמי רויטל ואני חברה חדשה בפורום. סיימתי לימודי coaching ועתה אני נמצאת בעיצומו של הסטאג' שלי.
האימון הינו תהליך של 10 שיחות טלפוניות בנות כ-45 דקות כל אחת. האימון נועד לכל מי שמעוניינת לנהל את
זמנה ביעילות, ללמוד להתארגן נכון והחשוב מכל להתוות את הקו שבו תרצי לחנך את ילדיך.
(עלות תהליך האימון כולו הינו 200 שקל בלבד).
ממה שכתבו אליי:
הי רויטל,
עבר שבוע מאז שסיימנו את האימון בין ה-10 מפגשים.
האימון היה מעמיק, נרחב ובגישה הוליסטית שראתה אותי כאדם שלם ולא הפרידה ביני לבין הקושי שאתו הגעתי.

אני רואה את ההצלחה בשילוב בין שיטת האימון לאופי שלך כמאמנת.

השיטה אפשרה לי לשמוע את עצמי ולגלות בתוכי את הדרך המתאימה לי לטפל בנושא שעבורו פניתי אליך
ולא רק זה אלא למצוא את המקור לבעיה ולטפל בה באופן מעשי המפיק תוצאות מיידיות.

ואת כמאמנת עם העדינות והרגישות שלך, יכולת הארגון, הנחישות והדיוק שבך גרמת לאימון להיות מוטבע בי והחדרת בי מוטיבציה לעשות מעשה ולפעול לשינוי.
אני מרגישה היום אחרי חודשיים יותר ברורה וממוקדת, יש לי תוכנית ומטרה ודרך להגיע אליה וכבר השגתי כמה יעדים בדרך.

תודה רבה על האימון.
שמחה מאוד שהכרתי אותך.
אופירה

לפרטים נוספים:
054-5665784
המייל שלי : [email protected]

revitalgold

New member
תגובה לאנונימושית

אנונימושית יקרה.
200 שקל עבור 10 שיחות טלפון בנות 45 דקות יוצא בחישוב פשוט 20 שקל לשיחה.
כאשר מחירי ה-coaching נעים מ-150 שקל ועד ל-700 שקל לשיחה אחת!!!
אני משוכנעת שתסכימי איתי שזהו סכום קטן באופן יחסי.
+ אני לא הייתי מזלזלת באימון טלפוני. מתאמנות שלי שמחו שהאימון נעשה דרך הטלפון.
כיוון שכך היה להן יותר נוח לשוחח בפתיחות ולהגיע לתוצאות.
כל טוב
רויטל

הי רויטל

מכיוון שאימון זו האופנה החדשה "השוק" מוצף במאמנים שמחפשים מתאמנים להגשים את חלומם.....(של המאמן כוונתי).
אני מודה שיש לי הסתייגויות (מקצועיות, אני מתחום טיפולי וגם אישיות) מאדם ללא רקע מתאים הרוכש כלים (המחולקים מאד בקלות - נכון שאין מבחני קבלה או התאמה ללימודים?) ויוצא לדרך ומציע את עצמו כאיש טיפול.
ואחרי שכתבתי את זה - אולי תציגי את עצמך מעבר לכך שאת חברת פורום חדשה ובוגרת קורס אימון? איזה כלים ישנם לך לסייע למתאמנת להשיג את כל המטרות היפות שכתבת?

revitalgold

New member
בוקרטוב נורית

ב"ה
מה שלומך??
אשמח לדעת נורית מהו בדיוק מקצועך...כתבת תחום טיפולי וגם אישיות...בעיניי זה עדיין מעורפל למדיי.
האימון האישי קיים כבר 25 שנה. היתרון של תחום זה -הינו גמישותו, קרי, ניתן לרתום אותו לנושאים רבים על-מנת לסייע ליותר אנשים לצמוח אם זה באופן אישי או מקצועי.
אני בוגרת תואר ראשון במדעי החברה מאוניברסיטת בר-אילן. אני אמא ל-4 ילדים מקסימים: 1 התגייס לא מזמן לצבא ועושה כרגע טירונות בגבעתי. יש לי תאומים בן ובת בכיתה ט' ובת בכיתה ד'.
לשאלתך: איזה כלים יש לי לסייע למתאמנת להשיג את כל המטרות היפות שכתבתי? אשמח לענות לך באמצעות הטלפון.
את מוזמנת להתקשר אליי ל: 08-9206551 או לנייד שלי: 054-5665784.
ובינתיים כל טוב. שיהיה לך יום נפלא ומלא שמחה. רויטל

וכאן ישנן שתי אפשרויות:

או שתני לנורית על גבי הפורום או אבקש מההנהלה למחוק את ההודעה מכיוון שכל כוונתך היא פרסום.
אין לך כל כוונה לתרום לפורום אלא לפרסם את עצמך.
מבקשת שתבחרי את הדרך להגיב.
בכל מקרה אם את רוצה מתאמנים לסטאז' - המקום לפרסם הוא פורום coaching

למעלה