דרושות חברות

דרושות חברות

סופשבוע מתקרב, אני כבר מריחה אותו. ושוב אני מנסה לתכנן משהו, איזה בילוי, דיסקוטק פאב... משהו א ב ל... כל החברות שלי נשואות, אלו שכבר הוצאתי לבילוי והיו מצטרפות בכיף גם השבוע נמצאות בבעיות זוגיות קשות כך שאני אפילו לא מעיזה להציע להן בילוי מחוץ לבית כי ממש לא מתאים לי להיות גורם לבעיות בזוגיות או אפילו לאי הבנה קל שבקלים. לצאת לבד כבר יצאתי כמה פעמים ואפילו נהניתי, אבל אני מודה שיותר כיף בחברה. בקיצור אני חייבת למצוא חברות חדשות, פחות או יותר בגילי (30) שגם רוצות לצאת בסופי שבוע, שלא משאירות בעל/חבר מאחור, שלא לחוצות לחזור הביתה כי צריך בבוקר לתפקד עם הילדים ולא גרות בקצה העולם (אני מאיזור רחובות). אז מי רוצה להיות חברה שלי? נשבעת שאני נחמדה
(הפניה מנוסחת בלשון נקבה אך פונה אל גברים ונשים ללא אפליה על רקע מיני)

3 שרונית

New member
אני באזור שלך, בערך ,אבל

אני לא ממש נחמדה, ולא ממש אוהבת דיסקוטקים , אה אני גם לא שותה אלכוהול ויש לי ילדים , אז לא כדאי לך להיות חברה שלי.

../images/Emo4.gif חבל,

גם לי יש ילדים, אבל לפעמים כשהם אצל אבא אני חוטאת בדיסקוטקים ואלכוהול (אפשר בלי). בד"כ אני מודה אפילו בקבוק יין או בירה אין לי בבית (גם לא אלכוהול לחיטוי), אני דואגת להיות לא נחמדה לציבור לפחות פעם ביום... אז מי יודע מה את/אני מפסידה

3 שרונית

New member
נו נהדר

נוכל לצאת לפאב/דיסקוטק, להזמין ספרייט ולהיות לא נחמדות לברמן... יותר נחמד להיות לא נחמד בשניים , נכון?

את מוזמנת להצטרף אלינו לחגיגות ימי חמישי בד"כ

בהרצליה, תמיד כיף, תמיד אחלה אנשים

שרשירית

New member
שכחת - תמיד הרצליה ../images/Emo4.gif

מזל שיש את הפורום ככה מכירה מקומות בילוי אחרים מחוץ לתל אביב. אבל בעצם יוצא לי להכיר רק את הדאגלס
הידעתם שבהרצליה אסור למכור אלכוהול בפיצוציות אחרי השעה 22:00
את זה גיליתי אחרי המפגש האחרון - חיפשתי לתדלק בדרך הבייתה

א פרסקי

New member
מכרים אנונימיים

חוג חברים אנונימיים - לעזרה באלכוהליזם.... האם כבר נרשמת
חחחחחחחחח

ממי -מה קורה? אלכוהול, בולבול של כושי...

מה ניהיה? רוצה לדבר על זה? אמרת לי שיעמום - אבל לא הבנתי שעד כדי כך חמור המצב? וחסר לך שיום חמישי לא רואים לך - ברור!!!!!!!!!!!!! ומוקדם. ואת אכן מוזמנת ביותר להצטרף לכל המפגשים כי אנחנו עושים כיף יותר מהרבה רווקים פארשים!(סתם סתם) גם לי יש ילדה אני לא שותה לא מעשנת ולא מז@#$!!!.............(זה במקרה נכון...
) ואני גם בכלל לא מהאיזור שלך! אבל אם תבואי למפגש - יום חמישי מבטיחה לך שתמצאי פורקן וחברה לעניין משהו גוטה גוטה.

למעלה