דרושות דעות

Emc2

New member
דרושות דעות

אני צריך עצה אישית בפרנקפורט ביום חמישי הבא תהיה במה פתוחה לראפרים מהעולם התנאי היחידי הוא רק לא לעשות ראפ בגרמנית, אז אני החלטתי לתת קטע בעברית. יש לי אותו רק תגידו לי מה אתם חושבים עליו (זה הולך מהר עם ביט שמיייח) שמעתי בעיר יש היום מסיבה קפצתי לראות עם אתי מה קרה/ אבל הסלקטור הבן זונה העיף אותי החוצה/ אז הלכתי הביתה הוצאתי את ה BB שלי/ ירדתי לרחוב והתחלתי לעשות פריסטייל פראי/ השכן שלי הוציא את הראש מהחלון/ צעקתי יאללה לך הביתה מוטי לישון/ אתה לא מבין שאני מטורף/ תכף אני אתחיל להרביץ לך עם מגף/ אתה אומר כבר שזה שתיים בלילה/ ואני רק עונה נו יאללה יאללה/ אתה שופך מים מנסה לכבות אותי/ אבל אתה רק מדליק לי את הפויז אחי/ שאני אתפוצץ רק אתה פה תסבול/ למה אני יכנס בך בכל הכח עד שתיפול/ אתה לא קולט שאני מטורף/ תביא אלי שוטר אני יצעק ראףףףף/ תבין נגדי אתה לא יכול/ למה אני אפוצץ אותך עד שתיהיה כחול/ עוברת שעה אנשים מתקהלים/ כולם רוצים לראות את הריב בין שכנים/ מגביר את הבס עד שתשתגע/ ואתה רק צועק גוואלט הוא חולירה!/ יורד למטה רוצה לעשות סולחה/ אבל אני רק מביא לך נוגרה/ אתה לא קולט שאני מטורף/ תביא אלי שוטר אני יצעק ראףףףף/ תבין נגדי אתה לא יכול/ למה אני אפוצץ אותך עד שתיהיה כחול/ יורדת למטה שרה אישתך/ רואה אותך שוכב מת על הרצפה/ צורחת ככה שכל הרחוב ישמע/ מישיגנע אני מצלצלת למשטרה!!!/ אבל אני מזמן כבר לא שומע/ אני רק ממשיך עם הראפ להתפרע/ את לא קולטת אני משוגע/ מצידי סבבה תקשרי למשטרה/ את לא מבינה שאני מטורף/ אני צריך רק את העט והדף/ פתאום כל השכנים נעלמים/ מרחוק אני שומע צקלקה של שוטרים/ עכשיו הם באים לקחת אותי לתחנה/ אבל בראש ממשיכה המנגינה/ אותי לא תפסיק אני כמו ואן דאם/ אבל ההבדל שאני לא צריך דם בן אדם/ אתם לא קולטים שאני משוגע/ יש לי תואר בפרנויה אני עכבר מעבדה/ לקחו אותי לעבוד שם/ מחר אני גומר לצבוע את הקומה השניה/ כי אני אדם עם קבלות ותלושי קניה/ השופט שלח אותי להסתכלות פסיכולוגית/ אבל בטעות שלחו אותי לגניקולוגית/ היא שלה אותי מה פה אני עושה/ אני? אני מעביר מחלה מפה לפה/ אז במה מדובר?/ אני סתם ראפר מאותגר/ את מבינה אחותי אני מטורף/ בגיל שלוש נשך אותי כלב באף/ מאז אני לא יכול להריח/ אולי בגלל זה אומרים לי שהראפ שלי מסריח/ השופט שלח אותי הביתה ברוך השם/ לפני מה שהבנתי אני לא אשם/ הוא אמר שזאת הפרעה ידועה/ שאותה קוראים שפה מקצועית היפהופמאניה/ אבל אני מודה לחברים השוטרים/ שתעצלנו לחפש אחר עדים/ עכשיו אני כבר לא מטורף/ איזה רופא הדביק לי חזרה את האף/ עכשיו אומרים שאני ראפר גדול/ ובגלל זה רב תודות לשכן שלי אברם ברחוב אבן גבירול/ תגידו מה אתם חושבים על זה תודה אחים שלי וגם אחיות (אני לא שוביניסט!) :)

G פורס

New member
חתיכת אורך........

שוב ושוב ושוב אני אגיד - רגיל באנאלי משעמם. אלא אם כן תדפוק בזה איזה פלואו קטלני למרות שאני לא רואה איך אפשר. חרוז לשתי שורות קצת משעמם אתה לא חושב? אבל מצד שני אם זה בגרמניה אז לא כל כך חשוב מה אתה אומר העיקר שיהיה פלואוווווווווו!!! אל תשיר את זה באנאלי ומשעמם! בהצלחה G-Force.

Emc2

New member
אופס...

אהה שחכתי להזכיר אני גר בפרנקפורט שזה עיר בגרמניה :)

Emc2

New member
ואתה איך הגעתי לכאן?

הגעתי לכאן דרך הצא´ט החביב של היפ תבקש את הכתובת אני לא זוכר בעל פה

da^Lord

New member
נחמד.. אבל

יש הרבה מילים שאתה חוזר עליהם הרבה פעמים בעיקר בתחילת השורות.. כמו עכשיו,ואז,/ אתה לא קולט שאני מטורף/ תביא אלי שוטר אני יצעק ראףףףף. ומה הקשר לאברם מאבן גבירול?

Emc2

New member
תודה

אברם אמור להיות השכן.... כתבתי "יאללה לך הביתה מוטי" כאילו זה "מטבע לשון" אתה צודק בקשר לזה אני ישפר זה היה רק SKIT ואני יעבוד עליו עוד קצת... תודה

MC ROEE

New member
אני שונא לשפוט

אני ממש לא יודע איך הביצוע זה כמו לקרוא את השירים של חברים שלי אבל שהם מבצעים את זה על ביטים זה יוצא נהדר בעוד שהשירים שלי נשמעים נהדר מתי שקוראים והביצוע שלי יוצא חרא של דבר

MC ROEE

New member
תראה

אני לא רוצה לשפוט יכול להיות שזה אחלה של דבר ויכול להיות שזה חרא של דבר תלוי איך אתה עושה את זה האמת היא שהטקסט שלך לא ממש שנון בו נגיד אתה צריך יותר שילוב סתם דוגמא משיר של סאב למרות שהביצוע של הצל האגדה כמו בוב מרלי מפיל מתחרים כמו מוחמד עלי תקלוט שלי ייקח לפחות חצי שעה לחשוב על משפט מדהים כזה והצל סתם יצר מצד שני אתה לא ממש צריך להיות שנון בגלל שאתה שר בגרמניה זה לא ישנה מה אתה עושה הם גם ככה לא יבינו את הטקסטים בעיברית אבל אם אתה מנסה לפנות גם לקהל ישראלי אז פשוט תהיה יותר שנון ותזכור: "קישורים מילוליים, מתעלים על חרוזים ללא קשר אם יהיה מסר, מה הקשר כולה רק אשליה שמוכרים לך", עד לכאן יספיק ואם לא הבנת ציטוט של שורות גאוניות מהשיר של סאב "האור" רועי

Emc2

New member
../images/Emo8.gif קלטתי הפנמתי ולמדתי לקח

מי שעוד לא הבין האגדה כמו בוב מרלי היא גם האיש הוא אגדה וגם הדיסק שלו LEGEND שזה אגדה בעברית וזה באמת שורה גאונית

Emc2

New member
אוקי

טוב אז ממי שאני הבנתי אני צריך ביט סבבה... שאליו אני יצטרך לעבוד... ונעשה סקרצינג´ אז... עקרונית הבנתי השיר סביר... ולא השקעתי יותר מדי בתוכן ובמסר של המילים למה במילא הם לא יבינו כלום

למעלה