דרושה ידידה אמיתית מאזור הצפון שסובלת מ cfs או מפיברו.
L linar1 New member 23/2/05 #2 דן, ערב טוב../images/Emo150.gif../images/Emo23.gif זה אומנם לא פורום של הכרויות, אבל שיהיה בהצלחה. מאחלת לך המון בריאות. LINAR
דן, ערב טוב../images/Emo150.gif../images/Emo23.gif זה אומנם לא פורום של הכרויות, אבל שיהיה בהצלחה. מאחלת לך המון בריאות. LINAR
D damka009 New member 23/2/05 #3 תודה אף אחד לא התכוון להפוך את הפורום החשוב הזה לפורום הכרויות,אלא שהכל במסגרת ההתמודדות במחלה .אין לי כבר כח לשחק אותה בריא או להתנצל ולהסביר "לאנשים הרגילים" עם מה אני מתמודד.כי עם כל ההבנה של הסביבה רק מי שבנעליים שלנו מסוגל באמת להבין.
תודה אף אחד לא התכוון להפוך את הפורום החשוב הזה לפורום הכרויות,אלא שהכל במסגרת ההתמודדות במחלה .אין לי כבר כח לשחק אותה בריא או להתנצל ולהסביר "לאנשים הרגילים" עם מה אני מתמודד.כי עם כל ההבנה של הסביבה רק מי שבנעליים שלנו מסוגל באמת להבין.
L linar1 New member 23/2/05 #4 דן, אני מבינה../images/Emo24.gif אני מקווה שנוכל להיות אוזן קשבת לכל דבר... ולחפש אושר וזוגיות, זה ארי זה כלכך אנושי שיהיה לך לילה טוב
דן, אני מבינה../images/Emo24.gif אני מקווה שנוכל להיות אוזן קשבת לכל דבר... ולחפש אושר וזוגיות, זה ארי זה כלכך אנושי שיהיה לך לילה טוב