דרושה שותפה!

דרושה שותפה! ../images/Emo68.gif

היי בנות, ידיד שלי טוב- בחור מבוסס ונאה מקרית מנחם בירושלים, בן 33, מחפש שותפה נאה לדירתו. מדובר בדירת 3 חדרים, בקומה שניה. התשלום 600 ש"ח כולל הכל!! (מים, חשמל...) ממש מציאה! כל הקודמת- זוכה!! לפרטים ניתן לפנות אלי בפל': 054-2544492 ושיהיה לכן ערב נפלא.

מדוע?

מדובר בידיד שלי. אם הוא לא היה בחור טוב, אז אני, בתור בחורה, לא הייתי מציעה לאף אחת... שווה לנסות.

למה?

כי אם את כזו ידידה טובה ורוצה לעזור תפרסמי גם פרטים רציניים יותר: הוא סקס טוב? יש לו זין גדול? אוהב לרדת? אם היא מוצצת טוב אז מוותרים על 600 השקלים?

תגידי מה את בסדר?

מדובר בשותפה! לא בזונה! עם חדר פרטי! אז התחילי נא להרגע יקירתי...

ובכן יקירתי

ראשית ברוכה הבאה
שנית לפי המודעה שלך שציינת שם שהוא מחפש "שותפה נאה" זה יכול להתפרש להרבה כיוונים ואם זה קטע של שותפות בדירה אז למה לא לפתוח את האופציה גם לשותף? ואם בכל זאת הוא רוצה שותפה מהמין הניקבי <שאני מניחה שהוא חושב שיודעת לתחזק את הבית יותר טוב מהמין הזיכרי . . .> אז למה חשוב שהיא תהיה נאה? למאותגרות מראה אין זכות לשכור דירות??? יש מבין? או מבינה?

ברוכה הנמצאת.

צר לי שכך נראו הדברים. אך ממש לא זאת הייתה הכוונה. עדיפה לו שותפה כי בכל זאת... זה קצת שונה משותף, כפי שפירטת לעיל.. הוא נותן את השותפות בסכום ממש אפסי, כך שזו זכותו גם לדרוש לפחות את הפרט הקטנטן הזה. כן, שתיהיה נאה.. הוא בעצמו גם בחור נאה מאד. וכנראה שזה חשוב לו. למה ישר לחשוב בצורה מגעילה כזו? ממש לא משעמם לי בחיים שאציע לבנות דברים כאלו. מקווה שהפעם הדברים הובהרו נכונה.

את עכשיו

מכה חטא על פשע זכותו לדרוש פרט קטנטן כגון שהשותפה תהיה נאה בגלל שהסכום הוא סימלי???? נו באמת . . .

../images/Emo127.gif

דווקא הסכום הלא מקובל מעלה את רוב התהיות אפילו יותר מהדרישה שתהייה נאה, בכלל קרוב שלי למשל גר רוב שנות לימודיו עם שותפים ובמיוחד עם שותפות ולמרות וועדות הקבלה שנהג לקיים תמיד בסופו של דבר ניקה קנה וסידר הרבה יותר מכל השותפות כך שלהכליל ששותפות יותר נקיות/מסודרות זה לא רציני. מה שכן, הן לרוב פחות מביאות בחורים ופחות עורכות ערבים עם חברים/ות בדירה. שוב זה לא מדגם מייצג..

../images/Emo6.gif

לא הבטחתי שתמיד אהיה מקסים אבל אני תמיד אמיתי, יש כאלו שבוחרים/ות ליפות את המציאות או לעוות אותה ויש שמביטים על המציאות ומסיקים מסקנות ועושים שינויים במידת הצורך. אף בעל חיים לא שוקע ברחמים עצמיים פרט ל(חלק מ) בני האדם. בכלל, מדהים להכריז הצהרה כזו על סמך תגובה אחת כשיש לי ביום עשרות תגובות רק בתפוז

זה רק מראה

אילו אינטואציות חזקות יש לי! מספיקה לי תגובה אחת, בשביל להבין הכל.

yf50

New member
אם את מציגה את זה ככה...

אז כן, הוא ירד, ועוד איך ירד לך.... במחיר, במחיר.

עד כמה

האינטואציות שלך רחוקות מהמציאות אבל לא נכנס לויכוח טיפשי כמו ילדים, עברנו את שלב המשחקים בארגז החול בגן, לא ? בכל מקרה, תרצי להכיר - יש חיפוש בתפוז תוכלי לקבל
של מושג עלי
, לא תרצי - אין שום בעיה בכל מקרה אאחל לך:

אני אמשיך ללגלג ולחשוד בהודעה שלך

מעניין את התחת שלי אם השותף שלי לדירה נאה או לא. אדם שבוחר את שותפיו לפי המראה שלהם ומציין שהודעתו שהוא בעצמו נאה ובתמורה מציע סכום נמוך במיוחד לשכ"ד - חשוד בעיני שהוא מחפש זונה (או כל שם אחר שתרצי להשתמש בו). לפני כמה ימים מישהו היה לפחות יותר כנה וכתב שהוא מחפשן בחורה שמחפשת ספונסר/תומך. אותו גועל.

יערית

New member
למה שיחררתם עליה ניצרה?

זה נראה כמו פורום WIN WIN ברוב הזמן, לא כך? :))

למעלה