דרושה שביעיסטית

taletv

New member
דרושה שביעיסטית

שתשמח להצטלם לסרט גמר דוקומנטרי במשך החודשים הקרובים. הסרט ידבר על הבדלי הנוער של היום לעומת הנוער של פעם, והצילומים יערכו בבית הספר של הגיבורה, בביתה ובכל מקום אפשרי. לפרטים נוספים [email protected] רק תשאירו שם ואם אפשר תמונה שאני אוכל לדעת במי מדובר... הדרישה היא רק לבנות ורק בגיל 16/17 והחוויה מובטחת. חג שמח.

taletv

New member
כן "ואם אפשר תמונה"

כי סטודנטים לקולנוע צריכים לדעת מי הולך למלא את המסך 15 דקות בסרט שלהם, אתה מסכים איתי? ואני רוצה מישהי ספציפית. שתרתק את כולם. היא לא חייבת להיות עוצרת נשימה מבחינת מראה אלא מעניינת ומיוחדת. חג שמח.

תמיר1991

New member
לא, את פשוט לא מוכנה להודות שאת צריכה כוסית.

אבל סבבה, בהצלחה...

תמיר1991

New member
נכון, אבל זו אחלה מציאות לדוגמנות או לסרטי

פורנו - פחות לקולנוע. זה לא פמיניזם, זו פשוט הערכה לקולנוע, ש"דוגשחקניות" מורידות את רמתו.

P i x i e s

New member
ממש לא בהכרח.

בתור תלמידת קולנוע שעבדה כמה וכמה סדנאות ליהוק לסרטי גמר (ותלמידי קולנוע פה יסכימו איתי...), צריך מישהו שיש לו סיפור או מישהו שהוא רלוונטי לסיפור של הסרט. לא שופטים לפי איך שאתה נראה, שופטים לפי אם אתה מתאים לטייפקסט של הדמות.

Under the GUN

New member
וזה באמת ככה

נכון שבסרטים הוליוודים כמה שהבת יותר אנורקסית אז היא תקבל יותר כסף, אבל בסרטי גמר של כיתות י"ב? הסיפור מאחורי הדמות יותר חשוב מאיך שהדמות ניראת

taletv

New member
אני ממש שמחה שאתם דנים בענייני

אבל מצאתי מישהי. מהממת אגב. לא ביופי, אלא באופי. וכשיצא הסרט אני אזמין את כולכם לראות כדי שתיווכחו לדעת ש'כוסית' זה בדיוק מה ש לא חיפשתי. מעניין אם תוכלו להוריד מהכבוד האבוד שלכם ולהגיד שטעיתם. אבל העיקר שאני יודעת את התשובה. היא גם תאמר בסרט, בטח לקראת הסוף. תבואו, זה מדבר בדיוק עליכם. חוץ מזה הכי טוב לבקר אנשים בלי בכלל להכיר אותם או לדעת במה הם מתעסקים. הייתי שמחה לדעת אם תמיר היה יוצא/ת עם בחורה שהוא לא מכיר ונראית זוועה, אז תחשוב לפני שאתה מבקר את תרבות כוכב נולד שאתם חיים בה ובעיקר אותי. נתראה בסינמטק...

kereniTי

New member
נו.... הגבתי ונעלם ...

אם המראה לא היה אכפת לך לא היית מבקשת תמונה ! בקשר לזוועות השרצת כאן תמיר יענה לך .

Under the GUN

New member
בטח שהוא ירצה תמונה

הוא צריך לדעת איך השחקנית שלו תיראה, לא משנה עד כמה הסיפור שלה מרתק

VIVIAN3

New member
נו אולי תעזבו אותה?

היא לא רצתה תמונה כדי ללהק כוסית היא רק רצתה לראות עם מי היא מדברת ושלא פתאום יבוא פדופיל בן 30!!! קצת פרופורציות.

almond1

New member
היא צריכה תמונה כי הבנאדם יהיה על המסך 15

דקות... בשביל שזה יהיה מושך צרית בנאדם שעובר מסך... וזה לא אומר שהוא צריך להיות יפה הגבתי לך כי לא היה לי לאן...

תמיר1991

New member
תמיר היה יוצא/ת? את מנסה לצחוק עלי יעני?../images/Emo2.gif

האמת שפעם יצאתי עם בחורה שאני לא מכיר ונראית זוועה

למעלה