דרושה:פיית איביי..

STIVENZ 426

New member
דרושה:פיית איביי.. ../images/Emo3.gif

סטיבנס מצא בשיטוט השבועי באי ביי את הפריט הזה. מדובר במיישר זרם ווסת טעינה לDR350. (הנוכחי שלי החזיר נשמתו לאלוהי יישור הזרם והטעינה). שהדביקו לו תג מחיר של 1600 ש"ח כולל מע"מ בארץ, וכאן הוא עולה פחות מ 100 שקל... וגם אם משלוח עולה 500 שקל, עדיין יוצא יותר זול מהארץ.. האם מחשיד? האם מציאה מטורפת? דעתכם? תודה מראש. משה

r929

New member
לך על זה

נראה בסדר גמור. כמובן במידה וזה מתאים ל"חיה" על תתחיל לתת BID עד לסוף (כמה דקות לפני סוף המחירה), יש שם בחור שחם על זה.

STIVENZ 426

New member
רכיב חשמלי..

יכול להראות מליון דולאר.. אבל שרוף. זה הפחד שלי.. המחיר הוא כסף קל לעומת המשלוחה.. ס.

45degrees

New member
למה המישלוחה כל כך יקר?

למה לא לשלוח לאט בדואר חילזון רגיל, בטוח יותר זול.

r929

New member
למוכר ציון גבוה

ואין שום סיבה שהוא יקלקל אותו בשביל 10-50$ עד כמה שהמוכר יודע זה תקין, חלק אחד מתוך אופנוע שלם שהוא מוכר. לא נראה לי שצריכה להיות בעיה, ואם תהיה נראה לי שהוא יזכה אותך לא שווה לו 10$ אם תתן לו ציון גרוע בEBAY

111SM

New member
מה לך על זה???????????????

מה אתה חולה? למה לקנות חדש? חסר מחראות/מוסכים שיהיה להם ווסת בשבילך משומש במצב תקין 1600ש"ח... אפשר לחשוב שזה איזה מוטוגוצי 63 זה פאקן DR350 יש/היו כאלה בלי סוף

כRובי

New member
הייתי הולך על זה בלי למצמץ...א-ב-ל

שים לב שהבחור מצהיר שהוא ישלח לתושבי ארה"ב בלבד. ברר איתו במייל מוקדם אם הוא מתכוון לשלוח לישראל או... שתגיש BID ברגע האחרון.
(המלצה: תכניס את ה-BID הכי גבוה שאתה מוכן לתת, ר-ק בדקה האחרונה של המכרז...)

r929

New member
ואם יש

בעיה עם המשלוח (לאחר שתזכה) דבר איתי, אני מכיר מישהו שיש לו חבר של חבר בארה"ב.

r929

New member
אתה יודע מה זה ADIPS

כך אישתי מכנה אותי. יש לי כבר יחסים אישים עם נהג הUPS הוא מנפנף לי לשלום כשהו רואה אותי ברחוב.

ZolgaR

New member
בלי קשר לכלום, יש לך תמונה

מגניבה בכרטיס אישי, זה אתה על הקטום?
לתמונה

שחרלרט

New member
אם כבר מדברים על מישלוחה

כמה עלה לך הFCR לאופנוע שלך,כולל המתאמים,כבל גז וידית גז?

MexMex

New member
מניאק.

אתה כבר לא מאמין למה שאני אומר לך? נעלבתי. לחסום.
M.

שחרלרט

New member
איך ידעתי שתקפוץ

מאמין,מאמין לא צריך קופצת.הבעייה היא שאמרת בערך 500$,ואתה שוכח שאצלינו צריך להכפיל ב4.5 כל דבר,סה"כ רציתי לדעת בדיוק,לפני שאני מזיין לSUDCO את השכל. סולח??????

MexMex

New member
../images/Emo13.gif

ססססססעמק, מה אתה מתנצלת
עכשיו אני צריך ללכת לשטוף את כל האנטרקס ששמתי לך במשאבה...

r929

New member
אתה יודע

"השנים" משפעים על המוח לא צעיר כמו שהיה. אני זוכר בסביבות 450$, תגיד איזה אופנוע, שנה, מודל ונרים טל' בשבילך.

שחרלרט

New member
מקסי אל תשים אנטרקס

יעצרו לי את החבילה לדיקה ביטחונית
R929 האופנוע זה DUKE 1 95 לפי דעתי זה זהה לכל הKTM.תודה על העזרה. יאללה אני הולך הביתה לילה טוב לכולם.

STIVENZ 426

New member
יאללה, נפלה החלטה. (פרק 2)

כן, אשב היום עם עצבים מרוטים וארפרש עד 1 בלילה. הבחור חביב, ישלח לישראל, אבל הוא מציע ביטוח למשלוח. לבור ועם הספר כמוני איןם מושג מה זה ביטוח למשלוח. ובכלל, כמה אמור לעלות משלוח מארה"ב הרחוקה לישראל? (הפריט מאד קטן, לדעתי נכנס אפילו במעטפה רגילה..) מי ישפוך אור? ס.

למעלה