דרושה עצה!

• פותח הנושא v cd
  • פורסם בתאריך

v cd

New member
דרושה עצה!

אז ככה: לפני שבוע מצאנו גור בודד במקום מאד לא מתאים לחתולים, חילצנו אותו והבאנו הביתה. זו לא הפעם הראשונה, וגם לא השנייה, או החמש עשרה, שאני נתקלת בסיטואציה כזו, יש לי נסיון רב עם חתולים בכלל וגורים בפרט, אבל הגור הזה קליינט קשה - עבר שבוע, ואין עדיין שום שיפור מבחינת ביות. הוא נמצא בחדר נפרד (בבית יש עוד הרבה חיות). הוא עדיין נושף ורושף, בורח ומתחבא, בכל פעם שנכנסים אליו. אני רגילה להתנהגות הזו אצל גורים שרק עכשיו מצאתי, אבל לא לאורך זמן. כל הגורים שמצאתי התרגלו לגמרי לבית והפכו למתלטפים סדרתיים אחרי 3 ימים מקסימום, ואצלו אין עדיין שום התקדמות, הוא עדיין פוחד מאד מאד ולחוץ מאד. יש עצות ממומחים שעדיין לא חשבתי עליהן?

sadju

New member
כן!

הרבה פעמים גורים כאלה מפחדים מבני אדם אבל רגועים עם חתולים נוספים - הבנתי שאת הרבה עוסקת עם חתולים ומן הסתם יש לך בטוח חתולים משלך אז אני לא ממליצה לאמץ אבל כן אולי לעשות לגור נוסף אומנה באופן זמני כמו מעמותה ולשים אותם ביחד והוא ירגע... היו אצלי גורים כאלה וכשראו גורים נוספים הם עברו מהפך

v cd

New member
זו אופציה...

בקצב הזה, אני כבר מוצאת עוד גור-שניים-שלושה בעצמי... אני אשקול את זה, תודה על הרעיון. (וכן, בהחלט יש הרבה חיות בבית
)

למעלה