דרושה עיצה

דרושה עיצה

איך מודיעים לשני הבנים שאני עובר לגור בעיר אחרת, יותר קרובה לעבודה שלי, אך יותר רחוקה מהבית של אמא שלהם?

מוּסקט

New member
stick to the facts

- אני אוהב אתכם - אני גר קרוב ויוצא לנו להפגש X פעמים בשבוע - העבודה שלי רחוקה, וכל יום אני נוסע הרבה קילומטרים - חשוב לי להתפרנס - הייתי שמח לגור יותר קרוב לעבודה כדי לא להיות בכבישים כל כך האבה זמן ביום. - אני חושש שאם אעבור לגור יותר קרוב לעבודה, תחשבו שאני רוצה להתרחק מכם, מה שלא נכון בכלל. - נדמה לי שיהיה לי יותר קל ופשוט לנסוע לראות אתכם מתי שיש לנו פגישות / מתי שבא לי / מתי שאמא מרשה... מאשר כל יום את כל הקילומטרים הללו לעבודה. - מה אתם חושבים?

זה לא הזמן...

כמו שזה הרצון להתרחק מהאמא המניפולטיבית שלהם שבוחשת בכל מה שאפשר, ובעיקר בחיים שלי וביחסים שלי איתם.

אטיוד5

Active member
לא משנה

הרי אתה לא הולך לספר לילדים שלך על האמא המניפולטיבית שלהם ולהכניס אותם לקרב הזה ביניכם. מעבר לזה, אם זאת באמת הסיבה שבעטיה אתה עובר לעיר אחרת, אז לדעתי אתה שוגה. אתה נותן לאקסית להכתיב לך את מהלכיך. שקול שוב בבקשה. ילדים רוצים לאהוב את הוריהם. את שניהם. אם האמא מסיתה אותם נגדך עליך לבקש מהם שיתנו לך קרדיט, וכשיהיו גדולים הם יוכלו להחליט בעצמם מה פה נכון ומה לא נכון. בשום פנים אל תאמר מילה רעה על האמא, גם אם זה נכון. זה באמת מאד מתסכל להתגונן בצורה שכזאת כשלא משיבים אש, אבל אין ברירה, לדעתי.

אטיוד! יפה מאד ענית לזאן מישל../images/Emo6.gif

|רואים שיש לך שכל, איך לא? בגיל 85 יש לך ניסיון רב..כל הכבוד

אושר מ

New member
השאלה היא גם מה הקשר איתם

כלומר ביקורים קבועים בחוק או משהו מעבר לזה? ובכל מקרה, היום מרחק זה פחות ופחות קריטי. ותמיד אפשר להסתדר.

mentorit

New member
איך מודיעים??? לא עוברים!

מה אכפת לך מהאמא? הילדים עדיין צריכים אותך וקרוב תתעלה ותספוג בשקט- הם סבלו מספיק מהגירושים שלכם

למעלה