דרושה עזרה

Little Green

New member
דרושה עזרה

מחפשת מתנה לבן זוג. דיסק או תקליט יהיה נחמד, אבל הטעם המוזיקלי שלנו לא מקביל- למרות שיש כמה נקודות השקה... הוא מכיר כמה דברים שאני לא, ולהיפך, אני יותר בקטע של בלוז/ג'אז/רוק/פרוג (כשחיפשתי עבודה בחנות דיסקים, המוכר שבחן אותי אמר שהוא מזהה נטיה לפרוג
) וכל מה שהולך כאן בפורום, והוא מתחבר אמנם לחלק מהדברים הנ"ל, אבל הקטע שלו הוא יותר אייטיזי (אהבתו הגדולה היא פטשופ בויז...
למשל, וקוקטו טווינז וכאלה דברים, מצויינים כנראה אבל אני בקושי מכירה מהסוג הזה), לכן אני מבקשת עזרה, אם תוכלו לכוון אותי, לאו דוקא לדברים חדשים (או ישנים מדי) שאוזן אדם עוד לא שמעה, אלא אולי דברים שיכולים לגשר על הפער הזה בינינו (לדוגמא, שנינו אוהבים את ניל יאנג. או בכל הנוגע לישראלי, אנחנו מתים על החומר הקלאסי של שלום חנוך- חתונה לבנה וכו', וממה שהולך חדש עכשיו, את הג'ירפות.) עכשיו- לא משנה לי שהפורום מדבר על לפני שנות ה-80, תנו לי רעיונות למשהו שקשה לא לאהוב כל עוד יש לך נשמה, ולא משנה מאיזה שנה. יש הצעות?

Barmelai

New member
הצעתי

שתתחילי להשתתף פה יותר. הטעם שלך לא מקביל לשל בן זוגך, זה זניח, מה שחשוב שהוא מקביל מאוד לפורום הזה. יש פה אגב איזה 3 גולשות שהחלו לחתור תחת ההנהלה (לרוע המזל זה דווקא עושה לו נעים) והם מחפשות משת"פית. לגבי החבר שלך, הוא כנראה מקרה אבוד במוסיקה. לצרף את פטשופ בויז יחד עם קוקטו טווינז במשפט אחד זה מופרך בערך כמו להזכיר את דפש מוד והסמית'ס באותה נשימה ( אלא אם כן התכוונת לתומפסון טווינז שזה זה לא משהו שממש חייבים להודות בו בפומבי אבל לפחות יותר עקבי עם פטשופ בויז)
התחליף הראוי ביותר לפט שופ בויז הוא פט סאונדס של ביץ' בויז. אני מציע שתרשמי לפניך - Pet Sounds - Beach Boys שלא תחול מעידה בחנות ותקני בטעות את זוג הליצים הללו שהיו שנות השמונים במלוא התגלמותן הכואבת. מקווה שעזרתי

Little Green

New member
לא,

התכוונתי בהחלט לקוקטו... הוא פשוט אוחז בטעם אקלקטי ביותר. ואהבתו הגדולה היא אכן צמד הליצנים הזוועתיים הנ"ל... וגם השניים הבאים במשפט שלך- דפש מוד והסמיתס, יכולים להיכלל ברשימה שלו. אין קשר, ולמה שיהיה? גם הוא היה ממאוכזבי הביטול של דפש מוד. אני לעומת זאת הצעתי להנות מהדממה... אני מעוניינת למצוא משהו ש אני אוהב, ושיפיל גם אותו מהכיסא. הוא לא מקרה אבוד. הוא מקרה חמוד...

wawadhani

New member
חזקי ואמצי!

אין כמו לחנך אותם. יודעת כמוך כמה זה קשה, אבל לא בלתי אפשרי. אני הצלחתי לעשות את זה עם הביטלס, בעיקר. זה לדעתי משהו שממש קשה לא לאהוב. Rubber Soul למשל הוא יחסית עדין לעומת היותר מאוחרים שלהם, אז אולי כדאי להתחיל בו. יש גם את ה Bee Gees - 1st שאני התאהבתי בו מהשמיעה הראשונה. כמובן שגם אמליץ לך על Tapestry של קרול קינג, חתיכת מאסטרפיס רצינית! רוב האנשים שאני מכירה אוהבים אותו (חוץ מכמה בעיתיים
). טוב, המלצות לא חסר, אלו כמה מוכרים וטובים. שיהיה בהצלחה! אה כן, מקווה שתישארי איתנו. להנהלה אין מושג, אבל אנחנו עסוקות בלהתחמש. אפילו שלחנו אחת לצבא שתספק את הנשק

Little Green

New member
לי יש פטור מנשק

כלומר, הצבא הרחק מאחוריי, אבל אפילו בטירונות התחשבו בהיותי בגובה דשא-ותשעים וחסכו לי את התענוג. כמו כן, אני לא כאן למטרת פוטש צבאי, התכנית שלי היא זליגה איטית אל מנגנוני המערכת ושיבושם לטווח הארוך (קורוזיה)... תודה לך על ההמלצות!

melancholy man

New member
במקרה שלנו קצת מאוחר

לבנות על קרוזיה, מצד יש מנהל חדש צעיר וכנראה מתפקד, אז אולי יש תיקווה. ואני כבר בניתי על מהפכה... וגמובן, ברוכה הבאה
המלצות אין לי, מה שכן, אמרת שהחבר הוא מקרה חמוד, מקווה שהוא מבין איזה מקרה חמוד יש לו.. שיהי לכם רק כיף, ואת שלא תעלמי לנו.

Little Green

New member
מה קרה למנהל הקודם?

(נעים מאד לכולם ובהצלחה למנהל החדש) תודה לכולם על התגובות...

Little Green

New member
אהה ודבר נוסף,

שלא יובן מדבריי שאני מדברת פה על חינוך-מחדש... גוועלד. אנחנו לומדים אחד מהשני! אני רק מציעה, כלומר פותחת את המזוודה ומציגה את המתנה שמביאים למישהו שבאמת אוהבים (מישהו במסרים הציע לי את דז'ה וו של קרוסבי סטילז נאש ויאנג, זה יכול לקלוע להגדרה אם כי אני לא בטוחה שהוא יופתע) בהחלט יש מקום לפתק החלפה...

Barmelai

New member
המלצה נוספת

גם מאמצע שנות השמונים, גם זמרת עם קול שנותן קרב הוגן לההיא מהקוקטו טווינז. קשה לא לאהוב את EVERYTHING BUT THE GIRL - EDEN אלבום עדין ויפה, את תאהבי בטוח, וליתר בטחון לאחר השמיעה תוציאי את הכסא שלו משווי המשקל. הוא יתגבר

../images/Emo24.gif מצטרף לקבלת הפנים

ואני באופן אישי ממליץ לך לשמור מרחק מהנשים פה כי ליל הסכינים הארוכות קרב ובא (ברמלאי זה גם אליך)

giloni

New member
אני לא מדבר הרבה

אז בינתיים הם עוזבות אותי בשקט אם הוא כל-כך אוהב את הדברים האלה שתיארת, הייתי מפתיע אותו, אותך, את הנשים בפורום, את המנהלים וגם את החברים הוותיקים והצעירים כאן וממליץ לך להמליץ לו על The Beautiful South ועל האינקרנציה הראשונה שלהם The Housmartins. אני כמובן לא הזכרתי אותם כאן ולו גם פעם אחת מאחר והם So Eighties שבא לחנוק אותם. מצד שני, הם כך-כך אינטליגנטים שקשה להבין איך הם נקלעו לעשורים הלא נכונים. יקי

Barmelai

New member
סכינים? הצחקת את סוחרת הנשק האילתית

בוטל תאמין לי הן חזרו לכושר לחימה הרבה לפני החיזבאלה, הן מחומשות עד השיניים במאגים מטולי RPG פצמ"רים ורימוני זרחן. וואה וואה כמה שהיא עושה רושם שקט היא המוח מאחרי החוליה, אלינה אפילו לא מנסה לעשות רושם, עובדת על מודל אחד לאחד של משרדי השלטון. והן עכשיו בשלב הגיוס של צעירות מורעלות ותמימות. אני אומר שכדאי לפחד. מאוד. צאו מהשאננות שם אתה ויקי או שתמצאו את עצמכם בפני ועדת איל שתוציא נגדכם מסקנות חמורות ביותר.

Abbe Faria

New member
חלאס פראנויה בארמל...

אף צבא מעולם לא הצליח לכבוש את גילון... וככתוב בשיר First we take Gilon - then we take Berlin... יקי יגן על כולנו

strangebrew

New member
יפה מאוד../images/Emo152.gif

ושאני לא אשמע פה מישהו מלכלך על קרול. ולחשוב שפעם הייתי פציפיסטית..
חינכנו אותם היטב מיכל

melancholy man

New member
למה שילכלכו על קרול?

אנחנו מדברים על מוסיקה, איך היא קשורה? זה שהם מפחדים, לא אומר שהם מחונכים את יודעת...

Little Green

New member
גם (ובעיקר) דברים חדשים שהולכים,

אם אתם מכירים משהו כזה כי אני לא כל כך, זה מאד יעזור. אני גם לא רוצה להביא משהו עם תחושה של פאסה קומפוזה, ולא משנה עד כמה הוא קלאסי. (דוגמא מצויינת תהיה החדש של בוב דילן. גם דילן, וגם חדש!)

למעלה