Little Green
New member
דרושה עזרה
מחפשת מתנה לבן זוג. דיסק או תקליט יהיה נחמד, אבל הטעם המוזיקלי שלנו לא מקביל- למרות שיש כמה נקודות השקה... הוא מכיר כמה דברים שאני לא, ולהיפך, אני יותר בקטע של בלוז/ג'אז/רוק/פרוג (כשחיפשתי עבודה בחנות דיסקים, המוכר שבחן אותי אמר שהוא מזהה נטיה לפרוג
) וכל מה שהולך כאן בפורום, והוא מתחבר אמנם לחלק מהדברים הנ"ל, אבל הקטע שלו הוא יותר אייטיזי (אהבתו הגדולה היא פטשופ בויז...
למשל, וקוקטו טווינז וכאלה דברים, מצויינים כנראה אבל אני בקושי מכירה מהסוג הזה), לכן אני מבקשת עזרה, אם תוכלו לכוון אותי, לאו דוקא לדברים חדשים (או ישנים מדי) שאוזן אדם עוד לא שמעה, אלא אולי דברים שיכולים לגשר על הפער הזה בינינו (לדוגמא, שנינו אוהבים את ניל יאנג. או בכל הנוגע לישראלי, אנחנו מתים על החומר הקלאסי של שלום חנוך- חתונה לבנה וכו', וממה שהולך חדש עכשיו, את הג'ירפות.) עכשיו- לא משנה לי שהפורום מדבר על לפני שנות ה-80, תנו לי רעיונות למשהו שקשה לא לאהוב כל עוד יש לך נשמה, ולא משנה מאיזה שנה. יש הצעות?
מחפשת מתנה לבן זוג. דיסק או תקליט יהיה נחמד, אבל הטעם המוזיקלי שלנו לא מקביל- למרות שיש כמה נקודות השקה... הוא מכיר כמה דברים שאני לא, ולהיפך, אני יותר בקטע של בלוז/ג'אז/רוק/פרוג (כשחיפשתי עבודה בחנות דיסקים, המוכר שבחן אותי אמר שהוא מזהה נטיה לפרוג