דרושה עזרה!!!!!!

flamenca

New member
דרושה עזרה!!!!!!

האמת שכבר הרבה זמן אני חושבת על ללמוד לנגן בקחון - ואם מישהו יכול להפנות אותי.לתת לי טלפונים של אנשים שמלמדים אני מאוד אשמח! בזמנו רציתי גם ללמוד גיטרה )בלי כל קשר לפלמנקו( וידיד שלי ניסה ללמד אותי ומה לעשות - לא הלך. כנראה שאחרי המון שנים של ניגון בפסנתר, היה לי קשה מידי להתרגל לזה שהמיתרים בקפיצות של 5 תווים... javascript:InsertIcon('%7C%E8%EE%E1%EC%7C')

La Vela

New member
אצל פרקשניסט

כחוןזה פרקשין ולדעתי פרקשניסט אמור לדעת קחון כשם שאמור לדעת לנגן על קסטנייטות. זה גם יותר קל לצמוא מורה לפרקשין באופן כללי מאשר מישהו שמתמקד רק על קחון ושלא לדבר על המחירים שיקחו המומחים..... דרך אגב גם מיכל נתן וגם שרון שגיא עבדו עם קחוניסטים שהם במקור פרקשניסטים שלא היה להם שום קשר קודם לפלמנקו. יש מספיק ללמוד בפרקשיון ללא קשר לקומפס . לא זוכרת שמות משפחה מושיק עבד עם מיכל ונדמה לי שהוא עזב ללונדון ובחורה בשם טניה שהיא ממוצא אמריקאי עבדה עם שרון ( זוכרת בימי הפלמנקו כששרון רקדה יחפה והיתה איתה עוד בחורה בלונדינית שתיפפה לא על קחון? )

flamenca

New member
תודה רבה!!!

אני בהחלט אברראצל הפרקשניסטים השונים. תגידי, איך הביאנל? דווחי מהשטח - הפורום נראה לי קצת רדום...

La Vela

New member
הביאנל

אין לי הרבה מה לדווח כרגע למעשה יש הרבה אנשים בשיעורים. אני לא הולכת ליותר מידיי הופעות ואלו שאלך אליהן מרוכזות יותר במחצית השנייה של החודש נראה לי שזו הפעם הראשונה שרואים הרבה חברה ישראלים באופן יחסי מלבד מאות יפנים, צרפתים , איטלקים וגרמנים................. אפרופו היפנים.......פשוט אניגמה מאיפה כל הכסף נשפך להם....מה זו חברה עד כדי כך עשירה...ראיתי כאן בחורה שקנתה 62 כרטיסים להופעות לה ולחבר שלה שזה אומר 31 הופעות כלומר הופעה כל יום בממוצע ולפעמים שתי הופעות ביום וזה בנוסף לשיעורים שהם לוקחים, השיעורים הפרטיים, הקניות..........תעשו את החשבון....אימאל'ה

flamenca

New member
היפנים חברה מאוד עשירה!

רוב ההי-טק משם... בכל מקרה, כשיהיה לך מה לדווח כמובן שנשמח לשמוע!

haimomi

New member
בחנות של מרום

ברמת גן - מוכרים קחונים. אני ראיתי שם מודעות על מורים לקחון. אפשר לנסות לשאול את האחראי על הפרקשן.

אמנם כבר אמרתי לפלמנקה אבל...

כדי שהמידע יהיה נגיש לעוד אנשים בפורום, אמרתי לה שששון לוי - קחוניסט משכמו ומעלה מלמד מדי פעם ובמיוחד רקדנים/יות פלמנקו שכבר מכירים/ות את המקצבים ואין צורך ללמד אותם/ן את זה. אז אם מישהו רוצה פרטים אני אשמח לתת במסרים אישיים, אני לא יודעת אם הוא מעוניין שאני אתן את הטלפון שלו לכל אחד. בהצלחה לכולם!!! נ.ב. אני נוסעת מחר לונציה אז נשתמע בפעם הבאה משם...

flamenca

New member
תודה רבה לכולם על התגובות!

אני בהחלט אברר בכל המקומות הרלוונטיים!

La Vela

New member
תיקון

נזכרתי שקואים לפרקשניסטית שעבדה עם שרון שגיא קטיה ולא טניה

ששון לוי

המדהים נותן שיעורים. אז אולי אפשר לפנות אליו באופן פרטי כמו שכבר נאמר ע"י ה-GYPSY אבל אפשר גם להגיע לירושלים (וואו!). בשנה שעברה הוא נתן שיעור שבועי קבוע במרכז דואנדה. התלמידים שלו נתנו קטע מדהים במופע אמצע שנה.

flamenca

New member
נשמע מגניב!!!

אבל ירושלים זה קצת רחוק לי... לפעמים יוצא לי להגיע לבירה, אז אולי אפשר לסדר משהו בכל זאת. ואפרופו - אם יש לך מידע מתי הופעת אמצע שנה הבאה - אנא מסור פרטים, אני אשמח לבוא לראות!

השנה במרכז דואנדה רק התחילה, וגם

זה עוד בהילוך נמוך. המרכז יכנס לפעילות מלאה באוקטובר. כך שאין לי מושג מתי המופע הבא, בטח באזור של פברואר. אני אעדכן בכיף, וגם אל ניניו דה חרוסלם עוד יכנס, אני חושב שהוא בספרד עכשיו.

למעלה