דרושה עזרה

שרון341

New member
דרושה עזרה

שלום לכם, אני מחפשת נהלים או את החוק לנשיאת או בטיחות בהחזקת נשק כבר זמן מה ולא מוצאת. אני זקוקה לזה על מנת לשכנע בן משפחה שלי שזה מאד מסוכן לשים את האקדח שלו בתיק שבו בנו בן ה 3 מחפש את חפציו. אתמול קרה לי משהו שפשוט הלחיץ אותי מאד והחלטתי שאני צריכה לעשות משהו בנידון. הילד חיפש משהו בתיק ראה את האקדח שם ונגע בהדק. כשראיתי זאת הזזתי אותו משם מהר, אך זה לא מספיק כי לא נראה לי שאביו מודע לכך שיכול להפלט כדור מהאקדח ולאו דווקא אם דורכים את הנשק. אני מודה לכם מראש על עזרתכם. סוף שבוע נעים שרון

ESU Boscorelli

New member
אז ככה:

בואי נגיד את זה ככה, הילד מצא את האקדח, ושוטר ראה אותו או שירה וקראו לשוטר האבא אשם, אקדח צריך להישמר בבית פרוק ונצור והמחסנית צריכה להישאר בניפרד מהאקדח, כלומר לא באותו מקום בגלל שאם תהיה גניבה, אחד מהחלקים ייחסר, האקדח צריך להימצא מאחורי 2 מנעולים, בגלל זה הרוב מחביאים אותו בכספת, אבל גם ולא שמת אותו בכספת, הוא צריך להיות במקום מוסתר ולא נגיש לילדים

שרון341

New member
דרושה עזרה

תודה ESU Boscorelli , הסבירות ששוטר יראה את הילד שהוא נוגע באקדח נמוך ביותר. אני דואגת מכך שכשהוא בא להוריי או יוצא לטייל האקדח נמצא בתיק של הילד והילד רואה בכך משחק. לכן אני צריכה נהלים לנשיאת נשק או משהו דומה להראות לו שמבחינת החוק הוא עובר עליו ויכולים לשלול לו את הרשיון, כי לא נראה לי שמרגשת אותו האפשרות לתאונה.

ESU Boscorelli

New member
אלה הנהלים

להכריח אותו להקפיד עליהם אי אפשר, למרות שיש כמה טריקים שלקוחים מסרטים... הוא בטיול? אך ורק בנרתיק, בנהיגה? יש כאלה ששמים בקופסא נעולה מתחת לכיסא או בתא כפפות... מה שהוא עושה זה בברור עובר על החוק, אם הוא לא מבין דרכך, אז שלא יבכה שיגלה את הבן שלו עם חור בקוטר 9 מ"מ

שרון341

New member
דרושה עזרה

תודה ופניתי לכאן כי אני מאד אוהבת את האחיין שלי ולא רוצה לבכות עליו או על מישהו מאיתנו, כי אם אפשר לדעת לאיזה כיוון הכדור נפלט.

UTM

New member
כספת ../images/Emo101.gif

כספת עולה 200 - 300 ש"ח (ב ACE). תקני לו מתנה ליום ההולדת הבא (או תשכנעי אותו שיקנה לבד) - זה לוקח פחות משעה להתקין - צריך רק מקדחה חשמלית (לא צריך לקנות - בוטח שיש מישהו במשפחה שיכול להשאיל, ובדרך כלל ישמח לבוא לעזור ומן הסתם יעשה את העבודה השחורה בעצמו...)

שרון341

New member
דרושה עזרה

תודה UTM על התשובה. הדאגה שלי היא במיוחד כשהוא יוצא מהבית. כשהוא בבית לא ראיתי את האקדח מסתובב.

אוקי בקשר לכלי נשק משו חשוב

אין לי כרגע כלל אפשרות להוציא לך את החוק שאומר את זה (אני בצפון הארץ אצל דודים) אבל חוק כלי יריה אומר שהוא צריך להוציא את הנשק ממגע יד של ילדים שלא יגעו בזה כעיקרון אם הוא שם את זה בתוך תיק הוא צריך להעיף את זזה במיידי ולשים את זה בארון כלור האקדח פרוק בדוק ונצור בפריקה מלאה שאין כדור בקנה שאני יגיעלבית שלי אני יוצא לך את החוק ואכתוב לך על זה בהצלחה!!!!!

שרון341

New member
דרושה עזרה

תודה רבה לך. אני מאד מעריכה את התגובה המהירה בכל אופן ואת הכוונה הטובה. שרון

קרבינוש

New member
שרון לא צריך חוק בשביל סכנה בנשק

זה הגיון פשוט ומינימום אחריות והחוק נועד לכבול את אלה שלא השגיחו וקרתה להם תקלה לכן עשו את החוק שימצאו בו סעיפים איך להאשים את הבן אדם הזלזלן הלא אחראי והאי אכפתי זה מהאתר ששלום30 הביא ילדים ואקדחים גם אם אין ברשותך נשק, יש סיכוי טוב שילדך ייתקל בנשק ביום מן הימים. חברים של ילדך אולי גרים בבית שיש בו נשק, או אולי ילדך ייתקל בנשק מוזנח. ישנם הרבה כלי נשק בחוץ, ולכן הסיכוי להיתקל באחד הוא גדול. על מנת להכין את ילדך להתמודדות עם מצב כזה, למד אותו את הצעדים הבאים במגע עם נשק: עצור! אל תיגע. עזוב את האזור. ספר למבוגר. במידה וברשותך נשק, עלייך להקפיד שהנשק לא יהיה בהישג ידם של ילדים. הקפד לנעול את הנשק והתחמושת בנפרד

שלום30

New member
אתרים זה לא המטרה כרגע

אלא הוראות בטיחות בנשק וכל הוראה שמובאת מכל מקום, היא חשובה לאשכול זה. והכלל הראשוני והחשוב ביותר הוא להפריד את הנשק מהתחמושת, ולאכסן את הנשק בצורה בטוחה כולל בכספת. נ.ב את האתר סליק ראיתי ואני מכיר

כן זה ידוע לי

אבל ידידי קח בחשבוןלאדם שאין לו כספת בבית מה הוא עושה?? שם את זה בארון כולל ההפרדה

למעלה