דרושה עזרה!.. מישהו מכיר סרטי מוטציות חוץ מאקס מן וספידרמן? תודה..
R roya9 New member 5/1/03 #1 דרושה עזרה!.. ../images/Emo78.gif מישהו מכיר סרטי מוטציות חוץ מאקס מן וספידרמן? תודה..
Y yotamsh New member 5/1/03 #2 טוב... כרגע אין, אבל עכשיו כל החברות עובדות על סירטי שמבוססים על קומיקסים, אז הבא שיוצא זה אקס מן 2 אחר כך הולק (Hulk)
טוב... כרגע אין, אבל עכשיו כל החברות עובדות על סירטי שמבוססים על קומיקסים, אז הבא שיוצא זה אקס מן 2 אחר כך הולק (Hulk)
M Mr SuTuL New member 5/1/03 #4 אני יודע שעשו פעם סרט על קפטן אמריקה אבל לא ראיתי אותו ואני כרגע מנסה ללמצוא אותו.
Y yotamsh New member 6/1/03 #6 האמת היא שכן היו סרטים וסדרות של גיבורים, היה גם של ארבעת המופלאים הולק נראה לי ועוד כל מיני... היו אפילו סדרות אבל לא נראה לי שאפשר להשיג אותם או את הסרטים יותר בשום מקום..
האמת היא שכן היו סרטים וסדרות של גיבורים, היה גם של ארבעת המופלאים הולק נראה לי ועוד כל מיני... היו אפילו סדרות אבל לא נראה לי שאפשר להשיג אותם או את הסרטים יותר בשום מקום..
C city New member 15/1/03 #7 מה עם X Generation אני חושבת שזה השם של הסרט, עם אמה פרוסט, סיירן (סירנה אבל במין זכר) וגובילי. הופיעו עוד דמויות אבל פחות מוכרות כמו סקין..
מה עם X Generation אני חושבת שזה השם של הסרט, עם אמה פרוסט, סיירן (סירנה אבל במין זכר) וגובילי. הופיעו עוד דמויות אבל פחות מוכרות כמו סקין..
I I came from space New member 15/1/03 #8 לא מכיר אבל אני יודע שבג´נריישן X באנשי ואמה פרוסט המייסדים, ויש שם את ג´ובילי וסקין וסינץ´ ואני חושב שגם בלינק.....
לא מכיר אבל אני יודע שבג´נריישן X באנשי ואמה פרוסט המייסדים, ויש שם את ג´ובילי וסקין וסינץ´ ואני חושב שגם בלינק.....