דרושה עזרה\עצה

asafkn

New member
דרושה עזרה\עצה

פרקתי את הפדלים מהקראנק לצורך בדיקת פדל חדש. כשבאתי להחזיר את הפדלים המקוריים הראשון (שמאל) נכנס חזרה ללא בעיותובשני נראה לי שהתבריג נדפק...הוא נכנס קצת בזווית ומתברג סיבוב וחצי (בלי הפעלת כח) ואז נעצר. ניסיתי להבריג אותו מהצד השני כדי לנסות להבריז מחדש את ההברגה והוא נכנס בלי בעיות רק שזה לא פותר את הבעיה. כנראה הוא לא נכנס מספיק עמוק כדי לתקן את ההתחלה (הסוף מהצד השני..) יש עוד פטנטים לתקן את זה או שהלך על הקראנק הזה??

יעקב 471

New member
כמה אפשרויות, אבל הכי חשוב בסבלנות

לפי ההסבר שנתת ההברגה שנדפקה היא בקראנק (סביר ביותר)כי הוא מחומר יותר רך מאשר הפדל . תשיג לך בורג אם אותה הברגה או אפילו שווה לך לקנות מברז ע"מ לחדש את ההברגה. לחילופין תנסה אולי לראות אם יש איזה מכשול בהברגה ונסה לחרוץ אותו עם משהו חד נניח משורית או משהו דומה וכשאתה מבריג אז לא במכה אחת אלא כל פעם להתקדם קצת ולסגת עד שתרגיש שזה הולך חופשי, ותשמן לפני תחילת העבודה. . והכי חשוב לא בכוח.

asafkn

New member
מישהו מכיר את הנתונים

של סוג ההברגה הזו? הבעיה היא אכן בקראנק ,אבל מה הקוטר והכריכות שאני צריך לבקש כשאני מנסה להשיג מברז?

יעקב 471

New member
גש עם הפדל לחנות שמתמחה

לפי ההברגה בפדל יתאימו לך מה שאתה צריך

יעקב 471

New member
בדקתי לך באתר של שימנו

B.C. 9/16.X 20 T.P.I (english thread אלו נתוני ההברגה בהצלחה

asafkn

New member
תודה לכל המגיבים-

מברז בקטרים האלו אין,צריך להזמין במיוחד,לא שווה את הכסף (מחיר של קראנק חדש בערך). הפטנט בלינק ששמת נראה לי קצת מוגזם...אולי אני אנסה לגשת לחנות אופניים מקצועית מתוך תקווה שיהיה להם מברז . בכל מקרה ,ממש מבעס.קראנק ממש חדש..

למעלה